• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilk defa fazla yakınlaştık çok garip duygular içerisindeyim

Sen şu kalem kalem yazıp sevgilim bana kötü davranıyor diyen kız değil misin:63:
Yeni forum bağımlısı oldum,herkesi geçmişiyle değerlendiriyorum yorum yapmak möhüm iş:işsiz:
Çocuk olayını bilmiyorum bi aya kalmaz öğrenirsin :halay:

Evet o kizim lütfen dalga gecmeyin gercekten garip hissediyorum

Yasiniz kac?
Yani elbette olmaz hamilelik falan da. Yakinlasmayi istemiyor muydunuz acaba dedim bir an. Kendinizi uzecekseniz yakinlasmayin ama bence kotu bir sey degil sevmek sevismek. Tadini cikarin ama kendinizi mutsuz etmeden

Ben 22 o 30. İstiyordum ama hic bi zaman böyle ciddilesmemistik korktum

forumda onlarca konunuz var, aktif bir üyesiniz. az çok diğer konularda yazılanları da görmüşsünüzdür. her gün öpüştüm, dokundum, sperm gördüm hamile kalır mıyım başlıkları görüyor ve cevaplıyoruz.
lütfen ya kıyafet üzerinden hamilelik nedir.
yani tamam bazı konularda yorum yapıyoruz, sürtündük boşaldı etti çıplaktım falan ama...
yok öyle bir olasılık.
korkunuz olmasın hamilelik yüzünden.

ha kendinizi kirli hissediyorsanız da hissetmeyin. yaşınız sanırım çok ufak değil, yaşadınız bitti. pişmanlık duymayın.

diğer konularınızda söylendi bence ilişkinizi tartın bunları düşüneceğinize.

Evet o kizim lütfen dalga gecmeyin gercekten garip hissediyorum
Dalga gecmem.. Cok uzuldum senin adina, gercekten.. Ayrilip kurtulmussundur diye düşünüp sevinmiştim..
Rahatsiz etmesin seni söylediklerimiz, senin iyiligin icin konuşuluyor, yoksa bize ne ki?
Evet farkindayim derdin bu degil şu an, mevzu baska (hamile filan olmadigin ortada) ama soylemeden gecemedim iste..

Spermlerin kuyrukları var, hızla ilerliyorlar evet ama, pantolon kilot delip geçme özellikleri yok diye biliyorum.. :)
Ayrıca boşalma bile olmamış. O anın etkisiyle, korkudan böyle düşünüyorsun.
At kafandan..

İslaklik vardi ikimizde de bosalma oldu mu olmadi mi onda bilmiyorum bende olmadi

Hamile kalmazsin . Bundan ötürü korkma, ama yaptığın yanlış birsey. Sonuçta helalin değil, dikkatli ol, herkes sevip aşık olur. Mümkünse fiziksel yakınlaşma olmasın.

Mesaj attim dedim bir daha bu kadar yakinlasmayalim ikimizin iyligi icin. O da dogru diyorsun dedi. Olmaz bir daha bugün anladim suan kaldiramayacagim seylermis bunlar

Tee Alllahim. Bu da yeni moda mi? Once yiyişin sonra da " ah kendimi kotu hissediyorum, beni kotu bir kiz gibi bilme, butun suclusu sensin bu olanlarin, acaba hamile kalir miyim" bla bla bla. Konusmanin alt metni de nasil hamile kalinacagini bilemeyecek kadar cinsellikten uzak bir kizim ben aslinda. Hahahahaa :KK70:Erkekler de hep yiyiyor ha bu numaralari. Canin cekmis opusup koklasmissiniz iste. Ne var bunda. Bu kadar yalana dolana entrikaya gerek var mi?:olamaz:

Yemin ederim o an garip hissettim beynim durdu rengim atti bayilacak gibiydim saglikli düsünemedim. Sey gibi hani kafani bir yere carparsin bir iki dk hafızan gider sacmalarsin ya öyle bisey oldu

çocuk arabada üstünemi çıktı?
ne kadar seni düşünen ince bir insanmış..

bu durumda arabayı tenhaya çekerken neler yapacagını da planlamıştır

Hayir kac senedir böyle bir sey yasamadik bugün ikimizde ileri gittik

Back