- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
- Konu Sahibi French Oje
Spermler çok güçlü. İki çamaşır ve iki pantolon arasından çıkıp yumurtalıklara ilerleyebilecek kadar hem de.
Ben de diyorum niye tutmuyor çocuk :)) Pantolonla deniycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spermler çok güçlü. İki çamaşır ve iki pantolon arasından çıkıp yumurtalıklara ilerleyebilecek kadar hem de.
Sen şu kalem kalem yazıp sevgilim bana kötü davranıyor diyen kız değil misin
Yeni forum bağımlısı oldum,herkesi geçmişiyle değerlendiriyorum yorum yapmak möhüm iş
Çocuk olayını bilmiyorum bi aya kalmaz öğrenirsin
Imkansiz aklin yer degistirmis o an sanirim :)
Beni kötü bilecek derken?
Bir kadınla bir erkek yalnız kalırsa 3. Sü mutlaka şeytandır.
Yasiniz kac?
Yani elbette olmaz hamilelik falan da. Yakinlasmayi istemiyor muydunuz acaba dedim bir an. Kendinizi uzecekseniz yakinlasmayin ama bence kotu bir sey degil sevmek sevismek. Tadini cikarin ama kendinizi mutsuz etmeden
Dalga gecmem.. Cok uzuldum senin adina, gercekten.. Ayrilip kurtulmussundur diye düşünüp sevinmiştim..Evet o kizim lütfen dalga gecmeyin gercekten garip hissediyorum
Spermlerin kuyrukları var, hızla ilerliyorlar evet ama, pantolon kilot delip geçme özellikleri yok diye biliyorum.. :)
Ayrıca boşalma bile olmamış. O anın etkisiyle, korkudan böyle düşünüyorsun.
At kafandan..
Sinirlenme sistam..Benim bu kadar cehaleti kafam almıyor ya
Sevişmeye aklın eriyor, kıyafetler varken hamile kalıp kalmayacağına aklın ermiyor
Hamile kalmazsin . Bundan ötürü korkma, ama yaptığın yanlış birsey. Sonuçta helalin değil, dikkatli ol, herkes sevip aşık olur. Mümkünse fiziksel yakınlaşma olmasın.
Sizin hakkınızda kötü düşünmesini gerektirecek bir şey yok. Size tavsiyem eğer o an huzursuz oluyor ve garip hissediyorsanız yapmayın doğru zaman değildir.Hakkimda kötü düsünebilir diye
cok cahiliz daha cocuk yapmayi bilmiyoruzBen de diyorum niye tutmuyor çocuk :)) Pantolonla deniycem
Ne cahilligi ya. Inaniyor musunuz bunlara? Bunlar bizi suya goturup susuz getirir be.Benim bu kadar cehaleti kafam almıyor ya
Sevişmeye aklın eriyor, kıyafetler varken hamile kalıp kalmayacağına aklın ermiyor
Tee Alllahim. Bu da yeni moda mi? Once yiyişin sonra da " ah kendimi kotu hissediyorum, beni kotu bir kiz gibi bilme, butun suclusu sensin bu olanlarin, acaba hamile kalir miyim" bla bla bla. Konusmanin alt metni de nasil hamile kalinacagini bilemeyecek kadar cinsellikten uzak bir kizim ben aslinda. Hahahahaa Erkekler de hep yiyiyor ha bu numaralari. Canin cekmis opusup koklasmissiniz iste. Ne var bunda. Bu kadar yalana dolana entrikaya gerek var mi?
Sizin hakkınızda kötü düşünmesini gerektirecek bir şey yok. Size tavsiyem eğer o an huzursuz oluyor ve garip hissediyorsanız yapmayın doğru zaman değildir.
çocuk arabada üstünemi çıktı?
ne kadar seni düşünen ince bir insanmış..
bu durumda arabayı tenhaya çekerken neler yapacagını da planlamıştır
Bunların hepsi arabada mı oldu