- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 33
- Konu Sahibi French Oje
Bence aldırın hhhjkllkkkknbg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kezban lafı dediğiniz şey, Hadis-i Şerif hanımefendi.Yaa bu laf da yeni mi moda oldu
Şey gibi
Olduğu kadar olmadığı kader gibi bi Kezban lafı sanki....
Birbirini seven iki insanın yaninsa olsa olsa melekler olur
Yaa siz bu aşk ve sevişme gibi güzel şeyleri neden hep şeytana meytana bağlıyorsunuz ki
Kezban lafı dediğiniz şey, Hadis-i Şerif hanımefendi.
Hayır canım ne Hadisi Şemşi tebriziye ait. Konu dine dönmesin amanKezban lafı dediğiniz şey, Hadis-i Şerif hanımefendi.
Kizlar bu günlerde dert üstüne dert olay üstüne olay yasiyorum o yüzden konu aciyorum sürekli basinizi sisirdiysem affola. Simdiden yazacak herkese tesekkür ederim
Bugün bulustuk sevgilimle gezdik falan sonra arabaya bindik oyalandik o sirada biraz fazla yakinlastik. Üstüme cikana kadar... bende kendimi kaybettim biraz sürtüsme oldu. Sonra ben dayanamiyorum dedi bende hemen kalktim onuda kaldirdim. O sirada beynim durdu aglamakli oldum. Rengim solmus sevgilim dedi ne oldu anlat. Hissettiklerimi anlattim. Üstümüz giyinikti ama resmen hamile kalirim diye korktum cünkü biraz islaklik vardi ikimizde de. Bide beni kötü bilecek diye korktum anlattim bunlari. Dedi sakin öyle seyler düsünme ne cocugu ben o kadar düsüncesiz miyim sen bunlari nasil bilmezsin iyi misin rengin soldu falan eve gidene kadar konustu benle. Birbirimizi sadece biraz sevdik o kadar baska bir sey yok korkma benide kötü yapiyorsun senin hakkinda nasil kötü düsünebilirim sen benim herseyimsin dedi. Eve gidene kadar konusamadim bayilacak gibi hissettim kendimi. Cekti kenara arabayi iki saat konustu benle. Ama cok korktum kizlar kötü oldum ilk defa böyle bir sey yasadim hissettim bariz... o an hamile kalacagimi bile düsündüm beynim durdu ciddi ciddi hala da korkmuyor degilim elbiselerimiz üstümüzdeydi hamilelik durumu olamaz dimi ? Bundan sonra daha cok dikkat etmem gerekir mi böyle konulara sizce ? Mesaj atti bana eve geldikten sonra. Sınırımı astigim icin özür dilerim askim dedi. Bende benim hatam o an ki tepkim sana degildi kendime kizdim dedim. Hayir benim hatam böyle düsünme falan diye konustu yine baya. Neyse aradan saatler gecti suan daha rahatim saglikli düsünüyorum beynime format atilmis gibi hissediyorum yemin ederim. Kendimi bu düsüncelerden nasil kurtarabilirim ? Garip hissediyorum... hamilelik olamaz dimi o an ciddi ciddi bunu düsündüm simdide sacma sapan seyler geliyor aklima
O zaman sürtünürken prezervatif takacaklar :))Olay sevisme degilki, spermlerin gucu :)
Dininiz hakkında kesin bilgi sahibi olmadan hüküm vermeseniz keşke.Kezban lafı dediğiniz şey, Hadis-i Şerif hanımefendi.
Nitekim Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem- bu konuda şöyle buyurmuştur:Hayır canım ne Hadisi Şemşi tebriziye ait. Konu dine dönmesin aman
Evet keşke söylediğiniz şeylere siz de uysanız.Dininiz hakkında kesin bilgi sahibi olmadan hüküm vermeseniz keşke.
Şems Tebrizi’ye ait bir sözdür bu.
Arkadaşlar ben kestirme yolu buldum surdan eve kaçıyorum size hayırlı isler.Spermler çok güçlü. İki çamaşır ve iki pantolon arasından çıkıp yumurtalıklara ilerleyebilecek kadar hem de.
22 yaşında olman ve bu şekilde hamile kalınmayacağını bilmemen işin en ilginç yanı.Ben 22 o 30. İstiyordum ama hic bi zaman böyle ciddilesmemistik korktum
Evet keşke söylediğiniz şeylere siz de uysanız.
Nitekim Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem- bu konuda şöyle buyurmuştur:
"Bir erkekle (yabancı) bir kadın başbaşa kalmasın ki onların üçüncüsü şeytan olmasın."
Hahaha bu da guzeldi :)O zaman sürtünürken prezervatif takacaklar :))
Pantolonlara mı giyecekler prezervatifiO zaman sürtünürken prezervatif takacaklar :))