• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilk defa fazla yakınlaştık çok garip duygular içerisindeyim

Su formda hiç sevmediğim konularda biri ve inşaallah hamilesindir diyesim geliyor :))madem hamile kalmaktan korkuyırsun be arkadaşım o zaman yakınlaşma !! Yoksa sonuçlarına katlanırsın.

Nasıl hamile olabilirsin?
Önce nasıl hamile kalındığını öğrenmelisin.

Buradan da anlıyoruzki çok çok aşırı korkmuşsun.
Bana kalırsa sakın sevgilinle gerçek bir ilişkiye girme.
Bu seni mahveder.
Şaka değil bu işler.
Hazır değilsin böyle birşeye.
Herşeyi zamanında yaşa ;)
Ne zaman sevişeceğini bana sormayacaksın elbette,bir de 'bunun zamanı mı olur' diye düşünenler olacaktır.
Evet bana göre zamanı olur.
Şu korkuyu, şu psikolojiyi yaşayan bir genç kız beni üzer doğrusu.

Bu arada hamile değilsin, yüzde binbeşyüz:bicak:

Sevişmeyi nasıl hamile kalındığını vs. Bilmeyen insan mı var artık. Hersey int de elinizin altında. Ayrıca küçücük çocuklar bile biliyor neredeyse.
Canınız çekmiş öpüşüp koklaşmışsınız. Kötü düşünme pişmanımlarda hep elim erkek eline değmedi pozları. Kaldıramıyorsan yapmayacaksın.
Bir kez olduysa devamı gelecek. Demiştin dersin ben buradayım

Yaa bu laf da yeni mi moda oldu
Şey gibi
Olduğu kadar olmadığı kader gibi bi Kezban lafı sanki....

Birbirini seven iki insanın yaninsa olsa olsa melekler olur
Yaa siz bu aşk ve sevişme gibi güzel şeyleri neden hep şeytana meytana bağlıyorsunuz ki
Kezban lafı dediğiniz şey, Hadis-i Şerif hanımefendi.

Kizlar bu günlerde dert üstüne dert olay üstüne olay yasiyorum o yüzden konu aciyorum sürekli basinizi sisirdiysem affola. Simdiden yazacak herkese tesekkür ederim

Bugün bulustuk sevgilimle gezdik falan sonra arabaya bindik oyalandik o sirada biraz fazla yakinlastik. Üstüme cikana kadar... bende kendimi kaybettim biraz sürtüsme oldu. Sonra ben dayanamiyorum dedi bende hemen kalktim onuda kaldirdim. O sirada beynim durdu aglamakli oldum. Rengim solmus sevgilim dedi ne oldu anlat. Hissettiklerimi anlattim. Üstümüz giyinikti ama resmen hamile kalirim diye korktum cünkü biraz islaklik vardi ikimizde de. Bide beni kötü bilecek diye korktum anlattim bunlari. Dedi sakin öyle seyler düsünme ne cocugu ben o kadar düsüncesiz miyim sen bunlari nasil bilmezsin iyi misin rengin soldu falan eve gidene kadar konustu benle. Birbirimizi sadece biraz sevdik o kadar baska bir sey yok korkma benide kötü yapiyorsun senin hakkinda nasil kötü düsünebilirim sen benim herseyimsin dedi. Eve gidene kadar konusamadim bayilacak gibi hissettim kendimi. Cekti kenara arabayi iki saat konustu benle. Ama cok korktum kizlar kötü oldum ilk defa böyle bir sey yasadim hissettim bariz... o an hamile kalacagimi bile düsündüm beynim durdu ciddi ciddi hala da korkmuyor degilim elbiselerimiz üstümüzdeydi hamilelik durumu olamaz dimi ? Bundan sonra daha cok dikkat etmem gerekir mi böyle konulara sizce ? Mesaj atti bana eve geldikten sonra. Sınırımı astigim icin özür dilerim askim dedi. Bende benim hatam o an ki tepkim sana degildi kendime kizdim dedim. Hayir benim hatam böyle düsünme falan diye konustu yine baya. Neyse aradan saatler gecti suan daha rahatim saglikli düsünüyorum beynime format atilmis gibi hissediyorum yemin ederim. Kendimi bu düsüncelerden nasil kurtarabilirim ? Garip hissediyorum... hamilelik olamaz dimi o an ciddi ciddi bunu düsündüm simdide sacma sapan seyler geliyor aklima

Biz eşimle cıbılken bile hamile kalamıyorum sen kıyafetlerinleyken hamile kalırsan seni tebrik ederim:) keşke o kadar kolay hamile kalınsa

Lütfen cinsellikle ilgili bir şeyler okuyun. Belli bir yaşa geldiyseniz hele hayatınızda biri varsa bir şeyler yaşamasanız bile neyin ne olduğunu bilin.
Hiç o kadar üst üste kıyafetle hamile kalınır mı?

Hayır canım ne Hadisi Şemşi tebriziye ait. Konu dine dönmesin aman
Nitekim Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem- bu konuda şöyle buyurmuştur:

"Bir erkekle (yabancı) bir kadın başbaşa kalmasın ki onların üçüncüsü şeytan olmasın."

Dininiz hakkında kesin bilgi sahibi olmadan hüküm vermeseniz keşke.
Şems Tebrizi’ye ait bir sözdür bu.
Evet keşke söylediğiniz şeylere siz de uysanız.

"Bir erkekle (yabancı) bir kadın başbaşa kalmasın ki onların üçüncüsü şeytan olmasın."

Evet keşke söylediğiniz şeylere siz de uysanız.

Ben evliyim şekerim,başbaşa kalmazsam anormal karşılanıyor :halay:

Back