• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

Ahahha gülmekten karnım ağrıdı ya, planlara bak sen
Unuttuğun ne var biliyor musun asla aile olamayacak mutlu sofrada oturamayacaksin. Asla çocuğunu babası ile okul gösterisine götürmeyeceksin kontrollere hatta doğuma tek gideceksin. Şimdi otur bir daha ağla hadi
Derdi bunlar değil ki ağlasın.
Zengin adam buldum, çocukla yapışayım, bir şeyler koparayim derdinde.
Çocuğu annem bakar diyordu zaten.
Bu adamdan para koparamazsa başkalarını dener. Çocuğu kendine ayak bağı etmez.

Her üyelikte bi umut destek bekliyor abla demek ki 🤣🤣
Yaş küçüldükçe ve çocuk sayısı azaldıça evli adamla olmanın normal olduğunu düşüneceğimizi sanıyor heralde 🤣
Umut fakirin ekmeği işte, olasılıkları arttırmak için değişkenlerle oynuyor🤪

Derdi bunlar değil ki ağlasın.
Zengin adam buldum, çocukla yapışayım, bir şeyler koparayim derdinde.
Çocuğu annem bakar diyordu zaten.
Bu adamdan para koparamazsa başkalarını dener. Çocuğu kendine ayak bağı etmez.

Çocuk gözünün içine bakıp hesap sorduğunda da inş bu kdr rahat olur:D

Konu gerçek olmayabilir ama var böyle "akılı" kızlarımız, erkeklerde para dağıtayım diye bekliyor sanıyorlar.
Akli başında bekar erkekler yüzlerine bakmadığı için, evli, çocuklu, yaşça büyüklerde deniyorlar sanslarini, o kadarlar yani. 🫠

Valla anlıyorum neden bekar bulmadıklarını ben. Bulamıyorlar ki. Hali vakti yerinde, genç, becerikli, bekar adamlar bunların yüzüne bakmıyor, başıma bela olur diye iki yatıp kalkayım bile demiyolar, bunlar da evli abazalara yem oluyolar.
😂

cache-v2

21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Edep yaahu EVLİ İNSANLARDAN UZAK DURUN sonra böyle ortada kalırsınız.

Metres olmayı yumuşatmanın yolu da yok ki ne umuyor acaba 🙊
Şurada kimseyi linçlemem. Metresler hariç.
Bence kızın metres fantezisi var 😅 bu kadar alt zeka işlerinin gerçek olma ihtimaline bünyem hazır değil, kabullenemiyorum

Annemi çok seviyorum o bunları hak etmedi en büyük yanlışı anneme yaptım birinden özür dilemem gerekiyorsa o sadece annem olur.
Annenizi fazla dert etmeyin üzülmeyin. Onun da hayatı kurtulur. Kızı zengin adama kapatma metres olmuş, üç kuruş parayı bir arada görecek diye kabullenmiş hemen torununu. Bu adam olmasa başka adam bulursunuz, Karıları fark edince, yapıştı bırakmıyor peşimi diyorlar sizin gibiler için. 3 zengin adamdan çocuk peydahlarsanız ömür boyu çalışmadan beleş yaşarsınız ana kız.

21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Edep yaahu EVLİ İNSANLARDAN UZAK DURUN sonra böyle ortada kalırsınız

Konu gerçek olmayabilir ama var böyle "akılı" kızlarımız, erkeklerde para dağıtayım diye bekliyor sanıyorlar.
Akli başında bekar erkekler yüzlerine bakmadığı için, evli, çocuklu, yaşça büyüklerde deniyorlar sanslarini, o kadarlar yani. 🫠
Var var, bikaçı arada geliyor böyle, bu da 5 hesap almış sjsjs. Emel'imiz vardı bi tane, bu da Defne. 😂 Geldiğinde pek kendinden emindi bence, sonra sonra içine korkuyla karışık bir hırs girdi ondan açıldı.🤣

Back