Sizin deyiminize göre sürpriz konusunda "odun"sa eğer, siz de verilen emeğin kıymetini bilemiycek kadar odunsunuz. Üzgünüm ama dışarıdan bakıldığında malesef durum bu.
Nasıl olduğundan cok sizin icin sizin sevdiginiz adamin hazırlamış olması önemliydi aslında. Siz isin sürekli maddi ve görsellik yönündesiniz. Ne istiyosunuz yani allah aşkına dilden dile dolasacak bir sürpriz mi?
Cocugun yerinde olmus olsaydım terketmistim sizi açık söyliyim. Terketmesem dahi evlenme fikrini uzunca bir süre sorgulardım kafamda.
Görsellik yönü önemli benim için evet bunu ona da kaç kez söyledim. Bildiği halde kaç kez konuştuğumuz halde böyle teklif içeren bir kitabı bana elleriyle vermesini isterdim. Gerçi basım süresi yetişmez diye kendi adresine gönderememiş... Güzel de hazırlamış umarım terketmez ağzınızdan yel alsın
Çocuk sana açma demiş açmışsın ,bir de utanmadan kavga çıkarmışsın ..sürprizi bozmuşsun resmen,
Bundan sonra sana hiç sürpriz yapmasa haklıdır
Kendi 20 yaşlarımdaki ilişkimi de ve bildiğim saçma sapan kaprisli ilişkileri de göz önüne alarak söyleyebilirim ki bir noktaya kadar tahammül ediliyor. Ve o noktayı aşarsanız güle güle. Hadi bir şekil evlendiniz emin olun her zaman tüm kaprisinizi çekecek diye bir kural yok. İlk defa ağır konuştu diyorsunuz ki ağır bile konuşmamış haklı bir sitem etmiş, böyle devam edecek. Ailesi bu adamı saçmasapan kapris çeksin diye bu yaşa getirmedi.
bence siz abartmışsınız. benim eşim yüzüksüz evlilik teklif etmişti. bir kutu verip benimle evlenir misin diye diz çökmüştü.
ben yüzük sanıp heyecanla açtım. amanın şok oldum. basit bir kolye. gümüş mü, herhangi bir demir mi bilemedim.
hayır dedim o hışımla. yani insanın hayatında kaç kez böyle bir an olur ki??
o da anlamadı neden hayır dediğimi. sonra dedim ki böyle evlenme teklifi mi olur. insanlar yüzükle teklif ediyor. çıktım işten markete gittik ev arkadaşımla. baktım geldi yanıma yüzük almış evlenme teklifi etti falan. yani resmen kendi yüzüğümü kendim aldırttım. bi de diyor ki ben hiç evlenme teklifi mi ettim ki bileyim?? yani google yazsa evlenme teklifi diye yüzükten başka ne çıkar peh!
5 yıl oldu hala söylerim lafı açılırsa. yani siz de abartmayın uğraşmış çizim yapmış, yüzük almış, yer ayırtmış. maşallah daha ne olsun.
Görselligini zaten sevmissiniz siz, sadece kendisiyle beraber getirmedi kitabi diye zehir etmissiniz. Ki adam o kadar düsünmüş, arastırmıs, bulmuş, kendisi çizmiş... cok cok ayıp bu yaptığınız.
O halde kendinizi affettirmek icin biseyler yapın sizde. Gerekirse bu sefer siz ona bj sürpriz hazırlayın. Kendiniz gidemiyorsanız bilet alın ona gelsin yanınıza ve artık nasıl affettirebilecekseniz öyle affettirin..
Diyorum ya ben sevgiliniz yerinde olsam affetmezdim ya da en iyi ihtimalle evlenmeyi ertelerdim erteleyebildigim kadar.
Caninfistigi canım korkutmayın beni gerçi onun kalbini alırım o beni seviyor ben de onu ama işte... Kız milletiyiz diye biraz nazlı mı oluyoruz nedir anlamadım yaptığım yanlıştı belki de...
gayet güzel hazırlanmış valla..sen meraktan bozmuşsun tüm olayı...bence uzatma gönlünü al..
Evlilik teklifini ağzına tikmissin ağır konuşması normalkızlar sizden de böyle yapan yok mu bilmiyorum ben mi çok abarttım... Sevgilim 32 yaşında ben 26 biraz uzaktayız diye kaprisliyimdir,alışıkta bu sefer ağır konuştu... Senin için geliyorum neleri düşünüp ne hayaller kurup sen neler diyip düşünüyorsun diyor. Açma diyip bir gün beklesen,otele gittiğimizde yanına getirip açsan ne oldu diyor... Ben daha haksızım anladım kızlar...
canım siz böyle yazdıkça ben de anlıyorum bazı şeyleri... uzaktayız diye aslında üzerime düşer yani sevdiğine eminim, uğraştı da bu sefer... ben şimdi ona sabah tahlil yaptırmıştım ona gidiyorum almaya sonuçları yazdım,geçmiş olsun neyin varsa yazdı neyin var diye bile sormadı... Anladım anlayacağımı ayrılmak istiyor herhalde
sizinkisi de içten seviyormuş ki sonrasında utanıp hemen düzeltmiş durumu... Siz böyle yorumlar yazdıkça bir yandan seviniyorum bir yandan onu kırdığım için üzülüyorum. Konuşsam gene de kıramaz biliyorum, zaten diyor ki gel yüzyüze konuşalım bunları. Mesajla benim geleceğim gece bana bunları yazdın,neden yüzyüze konuşmamızı beklemedin moralimi mahvettin diyor. Abartmak istemiyorum haklısınız
Sevgilin haklı.
Açma demiş,açmasaydın.Sen dayanamayıp mahvetmişsin.
Çocuk sabırlıymış.Kim olsa laftan anlasaydın da açmasaydın derdi.
Ayrıca tam sürpriz zaten olmayacakmış yüzüğünü kendin seçip nasıl sürpriz olacaktı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?