SevgiliminEvlilik Teklifi

Kusura bakma ama madem dayanamadın ve açtın
O kitabı..
Sonrasında yapman gereken açmamış gibi davranmaktı.
Kendi süprizini kendin baltalamışsın..
Olay bu yani fazlası değil.

Demekki kıymetini bilene yapmak gerekliymis bu tarz suprizleri ve teklifleri

İlla filmlerde ki gibi olmak zorunda çünkü dimi

Adam haklı.

kızlar benimki biraz odun süpriz konusunda... Kaç yıl geçti hala yanyana gelip bir süpriz beceremez. Yapım bu diyip duruyor, süpriz dışında herşey belli ama eve gelir arar konuşuruz saatlerce,evlilik planları yapar dururuz... İsteme işinin vaktine düğün vaktine kadar konuştuk aslında,hatta bunu günlük konuşuyoruz. sizin de yorumlarınızla gitgide kendimi haksız görmeye başladım,objektif yorumlarınız için sağolun.

yolda olan adama laf saydınız bide
ya başına bişey gelseydi kaza falan Allah korusun
hem suçlu hem güçlüsünüz

çok şımarık ve kaprislisiniz kusura bakmayın!!

Uzuldum cocuga ne yapsan yaranamiyosun kimisine iste. Boyle supriz de hic duymamistim suprizden cok kurgu gibi.

Kusura bakma ama madem dayanamadın ve açtın
O kitabı..
Sonrasında yapman gereken açmamış gibi davranmaktı.
Kendi süprizini kendin baltalamışsın..
Olay bu yani fazlası değil.

Merak kediyi öldürür.

Keşke açmasaydım ya... Ben içinde böyle bir teklif varsa bana önceden ulaştıracak kadar odun değildir bu adam dedim. Gerçi o da diyor ki yüzüklerin fotoları havalarda uçuştuğu ortamda ben sana açma demiştim diyor...az buçuk belli zaten diyor içinde ne olduğu,ben sana ölümsüz bir hediye hazırlamak istedim hem doğumgünün hem evlilik teklifinin olduğu kendi uğraştığım bir kitap olsun istedim diyor.

Erkek arkadaşınızda peygamber sabrı varmış.
Hem elleriyle hediye hazırla hem 12 saatlik yoldan gel üstüne azar işit ..

yolda olan adama laf saydınız bide
ya başına bişey gelseydi kaza falan Allah korusun
hem suçlu hem güçlüsünüz

çok şımarık ve kaprislisiniz kusura bakmayın!!

kızlar sizden de böyle yapan yok mu bilmiyorum ben mi çok abarttım... Sevgilim 32 yaşında ben 26 biraz uzaktayız diye kaprisliyimdir,alışıkta bu sefer ağır konuştu... Senin için geliyorum neleri düşünüp ne hayaller kurup sen neler diyip düşünüyorsun diyor. Açma diyip bir gün beklesen,otele gittiğimizde yanına getirip açsan ne oldu diyor... Ben daha haksızım anladım kızlar...

Kusura bakma da bi çuval inciri berbat etmişsin.
Bide kalkıp erkek arkadaşına mı kızıyorsun?
Defalarca açma demiş sonuçta demek ki bir bildiği, düşündüğü varmış ki öyle demiş.
Hadi açtın bari belli edip çocuğun da hevesini yerle bir etmeseydin.
Ay gerçekten çok sinir bozucu
Bence daha fazla saçmalamamalısın.

Sizin deyiminize göre sürpriz konusunda "odun"sa eğer, siz de verilen emeğin kıymetini bilemiycek kadar odunsunuz. Üzgünüm ama dışarıdan bakıldığında malesef durum bu.

Nasıl olduğundan cok sizin icin sizin sevdiginiz adamin hazırlamış olması önemliydi aslında. Siz isin sürekli maddi ve görsellik yönündesiniz. Ne istiyosunuz yani allah aşkına dilden dile dolasacak bir sürpriz mi?

Cocugun yerinde olmus olsaydım terketmistim sizi açık söyliyim. Terketmesem dahi evlenme fikrini uzunca bir süre sorgulardım kafamda.

Uzuldum cocuga ne yapsan yaranamiyosun kimisine iste. Boyle supriz de hic duymamistim suprizden cok kurgu gibi.

canım o pek beceremez zaten... Ufak bir şehirde yaşıyorum ailem çok katı bilmelerini istemiyorum. O da o yüzden benim yapabileceklerim sınırlı,cidden aklıma birley gelmiyor diyor.

Hala ona odun diyorsunuz kendinizi ne sınıfına koyuyorsunuz merak ettim.
Evlenme teklifi olmasa bile böyle bir şey açılır mı? Hediye olduğu belli, sizden de rica etmiş. Sizin hiç sevdiğiniz adama saygınız yok mu? Size yolladı diye açmamasını istemesine rağmen her türlü hakkı kendinizde buluyor musunuz?

Haksızsınız tabiki
32 yaşında adam yahu
Belliki romantik biri
Siz bulmuşta bunamış gibi davranmışsınız

Doğru diyor.

Canım hadi açtın çaktırma.. hadi çaktırdın ne akla hizmet bide kavga çıkartıyorsun? Adam vazgeçse az değil. . Üzüldüm güzelim sürpriz güme gitmiş.

canım yorumlarınıza üzülsem de gerçeği görmemi sağlıyor. ben hep otelde o benim karşıma geçip güzelce konuşacak öyle teklif edecek diye hayal ettim,sanki olunca karşımda hiçkimse yokken teklif edilmiş gibi oldu, hiçbir esprisi kalmadı

Çocuk sana açma demiş açmışsın ,bir de utanmadan kavga çıkarmışsın ..sürprizi bozmuşsun resmen,
Bundan sonra sana hiç sürpriz yapmasa haklıdır

Kendi 20 yaşlarımdaki ilişkimi de ve bildiğim saçma sapan kaprisli ilişkileri de göz önüne alarak söyleyebilirim ki bir noktaya kadar tahammül ediliyor. Ve o noktayı aşarsanız güle güle. Hadi bir şekil evlendiniz emin olun her zaman tüm kaprisinizi çekecek diye bir kural yok. İlk defa ağır konuştu diyorsunuz ki ağır bile konuşmamış haklı bir sitem etmiş, böyle devam edecek. Ailesi bu adamı saçmasapan kapris çeksin diye bu yaşa getirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…