Sevgilimin kız kardeşinin dediği laf.. haksız mıyım ?

Ooo görümce fena. Davette bısey yok davete ıcabet edilir de otobüsle gıtseydı ne demek. Bende cıldırırım şahsen. Sevgılıne soyledın mı onun yorumu ne oldu bu kötü lafa

ooooo evlere şenlik görümce adayı :):):)
3 günlük plan yaptıysanız ayıp etmiş tabi ki planım var başka zaman yemeğe geleyim teşekkür ederim diyebilirdi nazik bir şekilde... bence aynısını sende yap .
bir gün erken saatte yaaa kuzenimin kaynı yemeğe çağırdı da artık napayım reddemedim hani sende kıramamıştın ya hadi bye bye de git :):):)

O lafı duysam ne yapar ne eder göndermezdim benim sevgilimin beni bırakıp bırakmıcağına karışan ablası yok yaa dünyayı mı kurtarcaklarmış yemekte

O lafı duysam ne yapar ne eder göndermezdim benim sevgilimin beni bırakıp bırakmıcağına karışan ablası yok yaa dünyayı mı kurtarcaklarmış yemekte
Bak bak bak. Bir premses daha. Pardonda o ablasi ama siz kimsiniz acaba? Dis kapinin dis mandali. Nisanli bile degil. Sevgili dedigin ne ki? Bugun sen varsin ysrin baskasi olur. Kendinize boyle anlamlar yuklemeyin isterseniz. Sonra agliyorsunuz sevgililer dunyayi kurtaracak.

Valla evliyim tatlım ağlamadımm cok şükür sende böyle bir görümce adayısın sanırımm :)
konu sahibinin sevgilisi geç gitmeyi planlamış ayarlamış ablasını ilgilendirmez kız duyabilir üzülebilir böyle düşüncesiz insanlar üzmeden üzülmeleri gerekiyor.

Hakliyi savunmak icin illa ondan mi olmak gerek. Olaylara tarafsiz bakacaksin. Gorumcem var gorumce adayi degilim. Bencillik yapip koca koca insanlari bekletmek bencillikten baska birsey degil.

Hakliyi savunmak icin illa ondan mi olmak gerek. Olaylara tarafsiz bakacaksin. Gorumcem var gorumce adayi degilim. Bencillik yapip koca koca insanlari bekletmek bencillikten baska birsey degil.
Benim düşüncem bu kendi fikrimi söyledim kendi fikirlerimi beyan ederken size danışıcağımı sanmıyorumm ben böyle düşünüyorum ablasını bekleten önemsemeyen zaten konu sahibinin sevgilisii şimdiden böyle davranan ablayı düşüncesiz buldum evlenince dış kapının dış mandalı olmadığı zaman bin beter olurlar

Haksızsın

Bu yoruma katilmiyorum ne demek o ablasi da sevgili kim oluyor ? Sevgili ilerde nisanlanacagin belkide evlenecegin insan oluyor. Bilmiyorsaniz söyleyeyim. Hatta yarin bir gün aile olduklari, cocuklari oldugu zaman o abla asil dis kapinin dis mandali oluyor. Suan benim durumuma bakarsak evet ben onun ailesinden biri degilim olsaydim zaten sevgilisi olamazdim kiyas yapmaniz sacma

Eh madem

Ya kızlar kafayi yiycem yarin sevgilimle kahvaltiya gitmeyi planladik... kardesine demis ben bir cay icer kalkarim yarin kahvaltiya kalamicam. Kiz demis kac gündür dogru düzgün bir sey yemedin o kadar hazirlik yaptim falan. Sevgilim bana mesaj atti kahvaltiya gitmesek olmaz mi böyle böyle. Tamam dedim. Üzgün emoji atti. Aglicam yaaa

Pişi varsa dayanamamistir
Evde kahvalti gibisi yok.
Görumce de hani biraz ilerde sana görümcelik yapacak gibi.

Bugün yasadiklarimizda cabasi... yeni konu aciyorum simdi bununla ilgili. Bu konumu okuyupta yazan herkese cok tesekkür ederim

Ablasinin söledigine alinmakta haklisin bencede, ama gitmesine bozulmussun ya onu anliyamadm biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…