Sevgilimin kız kardeşinin dediği laf.. haksız mıyım ?

siz henüz sevgilisiniz
resmi olarak adamın hayatına müdahale edip bir de küsemezsiniz
e yengesinde kalıyosa davet edilebilir ve gitmelidir
benim kaynım olsa ben de aynını söylerdim geç kalmasına sebep sizin tribiniz
darılmayın boşuna onlar onun ailesi

Görümcenin kaynanası, iki kardeşe jest yapmış, normal bu. Art niyet aradığınız için olumsuzluk size dönmüş bence. Hoş değil ama belki art niyetsiz olarak boş konuşmuştur görümce

Misafir kendi evinde onlari bekliyor. Sevgilim ve kardesi, enistesi, cocuklar hep beraber kaynananin evine gidecekler. Sevgilimle konustum simdi yetistinmi diye evet ama yol 1.30 saat sürdü dedi. Seni böyle gec biraktirdigim icin üzgünüm düsünemedim özlemistim falan dedim. Olsun askim sorun degil dedi. Otorite tavri konusunda haklisiniz nedense böyle durumlarda aklima öyle geliyor

Yani yanlış okumuşum orayı temel olarak tanımadığı ve samimiyeti çok olmayan biri de sevgilinizi yemek yemek için oldukça fazla zaman beklemiş hele ki böyle bir jest yapmışken, kötü niyetli düşünmeyin, geri dönüşü olur mutlaka. Bu durum için geri adım atmakta iyi yapmışsınız.

Çocuk bir saat arabada niye bekledi ki cidden merak ettim oyaladın mı

Böyle bir adamla hala beraber misiniz?

Ortada bır davet var ve sevgılınızde bunu kabul etmıs otobüsün neyine bozuldunuz evli olsanız neyse de bi sofrada insanlar o kişiyi bekliyor sonuçta . Kardesi hassas olmak zorunda degil

Iyi bir laf degil ama bozulmayin. O da kv. desine mahcup olacak. Belki bir sey söylenecek. Bir de baska sehirden ya da uzak bir yerden gelmisse davet edebilir. Yengesiymis bir de. Simdiden çok sıkmayin. Erkeklere karsi cool olmak lazim

Ek: sonucta küfür gibi kötü bir sey degil. O anki stresli durumda baska bir alternatif düsünmüs. Ortada gec kalmis bir insan var sonucta. Böyle kücük seylere takilmak 1-2 saate takilmak iliskiyi yipratir. Bu kücük laflara da takilmak görümce kv vs ile iliskileri zedeler.

Ben olsam üç gün konuşmam ve bana zehir ettiği akşamı iki kat zehir ederim ona
KRdeşinin lafını da ona yuttursun

Sen sevgilinle 3 gün buluşmak için abinin evinde kalıyor olsan, kv si seni yemeğe çağırsa ve yok diyemeyip he demiş olsan; sonra erkek arkadaşın seni inadına 1.5 saat geç bıraksa ve trafik yüzünden de 1.5 saat geç kalsan... sevgilinin sendeki,abindeki, yengendeki, kv desindeki yeri ne olurdu?? Sonuçta ilerisi düşünülüyorsa aile ilişkilerini bozmamak önemli. Böyle tırı vırı bir sebepten değermi değersizleşmeye??

Haksızsın bile diyemiyorum o derece saçma yaptiklarin ve yazdıkların. Evet çağrılınca gitmek zorunda çünkü ablasının kayınvalidesi. Turkiyede yaşıyorsun unutma. Gitmezse bin tane laf olur. Kapris yapmak için bahane aramışsınız. Ablası da o kadar gecikmeye yine iyi sakin kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…