Sevgilimin kız kardeşinin dediği laf.. haksız mıyım ?

Benim sevgilim değil eşim dahi olsa 6 da davetli olduğunu bilsem ben otobüsle gideyim geç kalma sen derdim. “ bn mi çok düşünceliyim yoksa sen mi çok kuruntulusun anlayamadım.

Gitme demeniz yanlış ama görümce adayının öyle söylemesi çok saçma. Sevgiliniz ne dedi?

Şimdii.. 1 erkek kardeşim var. Hemen düşünelim.. Kayınvalidem kardeşimi yemeğe çağırıyor. Kardeşim kabul ediyor. 6da gitmesi gereken yere gelmiyor, ben kayınvalideme mahçup olurdum.
Ve arayıp biz seni burda bekliyoruz sen kızı daha yeni mi evine bırakıyorsun diye çıkışırım. Otobüsle gitsin demem,o bize ters. Hanım eve bırakılır. O kısım olmaz ama, neden hala oyalanıyorsun diye fırça çekerim. 1 saat az görüşünce ölmez sevgililer. Madem gidesi yok baştan müsait değilim gelemem demeliydi. Benim kayınvalideme gelmek zorunda değil. Ama tamam dediyse gelecek vaktinde, lamı cimi yok.

Yemek konusunda haksızsınız sonuçta hem kardeşinin kayınvalidesi hem de yengesiymiş yani ya dayısının eşi yada amcasının mecbur gidecek akraba sonuçta ve davet edilmiş ,otobüs konusunda haklısın ona ben de bozulurdum.

Bazen gerçekten merak ediyorum, bu görümcelerin evlilikleri 4×4 mü acaba diye?

Sevgilinizle ilişkiniz çok sağlıklı değildi hatırladığım kadarıyla zaten ama durumda iki tarafın da hatası var. Şöyle ki sevgiliniz sadece abla ve eniştesiyle yemek yemeyecek, bir de misafir var evde ve o misafir 1 saat sizin nazınızı bekledi. Bunu düşünmeniz gerekirdi, bu hiç hoş değil. İki, sevgiliniz sizinle normalde olandan 1-2 saat daha az vakit geçirecek diye olay çıkarmak hiiç normal değil, sizin tavrınız ablasının kasten yaptığını düşündüğünüz için oluşan bir tavır ve aşırı itici, tam böyle nemrut tiksinç gelin tavrı. Sevgilinizi özlediğiniz için değil karşı tarafa inat olsun diye, kimi daha çok görmek istediğini test etmek istediğiniz için yani otorite test etmek için gösterilmiş bir tavır, çok saçma ve ayıp bence. Bunlar bir yana, bir de kız kardeşin "Otobüsle dönseymiş." lafı var ki akıllara zarar... O da tam nemrut tiksinç görümce tavrı göstermiş. Siz bu ilişki sürerse çok kapışırsınız. Ama birbirinize uyumlu tavırlar göstereceğe benziyorsunuz bu gidişle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…