Sevgilimin kız kardeşinin dediği laf.. haksız mıyım ?

sizinle farklı düşünüyoruz.

6da gitmese gecenin 12sine kadar birlikte mi takilcaktiniz? Yok degilse 1-2 saat için bu kadar sıkmaya değmez diyorum. Ablasinin dedigine bende bozulurdum.

Hayir 7-8 e kadar takilirdik her zamanki gibi. Aslinda bu yemek olayina taktim ne yalan söyliyim sinir oldum biliyorlar benle bulusacagini nerden cikiyor yemek ne biliyim

Haksızsınız.madem rahat görüşmek istiyorsunuz gidip otelde kalsaydı.sonuçta başkasının evinde ve belli ki yengesi de değer veriyor davet etmiş.gitmek zorunda.kardeşi mahçup olmak istememiş olabilir kaynanasına

Hayir 7-8 e kadar takilirdik her zamanki gibi. Aslinda bu yemek olayina taktim ne yalan söyliyim sinir oldum biliyorlar benle bulusacagini nerden cikiyor yemek ne biliyim

Ee 6 ile 8 arasinda cok fark yok. 2 saat ne fark eder ki onlarda o yuzden plan yapmistir. Dediginiz gibi siz yemege gitmesini istemiyorsunuz ama evli degilsiniz bisey degilsiniz aksam ikinizde ayri ayri kendi evlerinize dönüyorsunuz neticede. Aile işlerine gittigi yemeğe bu kadar karisma hakkiniz yok suan malesef.

Evet simdi düsününce biraz hak verdim baskasinin evi sonucta otel gibi kullanmak ayip olur.. akil edemedim görümceden laf yedim sustum helal bana

Kardesi yarin beni evine kahvaltiya davet etmisti ona sevgilim yok bosver fazla vaktimiz yok demis benim sorun edecegimi bildigi icin galiba. Uf tamam yapmamam gerekirdi belki ama onun dedigi lafta kirici

Kardesi yarin beni evine kahvaltiya davet etmisti ona sevgilim yok bosver fazla vaktimiz yok demis benim sorun edecegimi bildigi icin galiba. Uf tamam yapmamam gerekirdi belki ama onun dedigi lafta kirici

Ablasinin otobusle gitseydi demesi bence de cok kirici ben olsam bayya alinirdim hemde ona birsey diyemiyorum ama bu yemekler, aile davetleri konusuna bu kadar takilmayin sonucta hergun orada degildir erkek arkadasiniz.

Sevgilin düzgün biri, ona kızma, kimseyi kırmamaya çalışıyor belli ki.
Görümce fenaymış, alınmakta haklısın, dikkatli ol ona karşı.

Abartmissin. 3 gun izin aldi diye aile iliskilerini askıya mi alsin ?

Sevgilin düzgün biri, ona kızma, kimseyi kırmamaya çalışıyor belli ki.
Görümce fenaymış, alınmakta haklısın, dikkatli ol ona karşı.

Evet görümce adayim hakkinda herkes öyle diyor kendi sülalesi bile fena diyor ne yapicam bilemiyorum şuan bana normal davraniyor ama zamanla dis cikarmaz ins

Evet görümce adayim hakkinda herkes öyle diyor kendi sülalesi bile fena diyor ne yapicam bilemiyorum şuan bana normal davraniyor ama zamanla dis cikarmaz ins
O sana diş çıkarmış bile. Yüzüne gülüyor demek ki şimdilik, o yüzden iyi gibi geliyordur sana. Sen arana mutlaka mesafe koy, size karışmasına da müsade etme.

Haksızsınız.
Adam te oralara gelmiş, kendi akrabasını eşini dostunu da görsün bir bırakın da... bu kişi sizin sevgiliniz olmadan önce de o insanlarla beraberdi. O ablanın yerinde ben olsam ben de içerlerdim. Evime kadar gelmiş ama bana ayıracak bir yemeklik vakti yok mu diye. Adam istemese zaten gitmez. Demek ki istiyor. İnsanları biraz rahat bırakın.

Hala onunla birliktesin demek ki...
Onca lafi yiyip yuttun yani. Neyse kendin bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…