- 3 Mart 2024
- 39
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi papatyagibiiiii1
-
Seni darp eden kadından şikayetçi olabilirsin sevgilinde yanında destek olacağına kaçmayı seçmişkendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Karakola gidip şikayetçi olmalısın başka napacaksın.kendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
ŞİKAYETÇİ OLACAKSIN NOKTA...kendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Adamın eski eşi olduğuna emin misin? Hala aktif eşi gibi geldi banakendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Şikayetçi oldunuz mu ? Eski eşi hâlâ seviyor sanırım. Manyak kadına bak ya ne bu öfke bu celal . Kesin olarak bosandiklarina dair belge var mı? Boşanan kadın niye bunu yapsın diye düşünüyorum. Haberlerde boşanma sürecinde psikopat erkekleri görüyorum ama kadını hiç görmemiştimkendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Arkana bakmadan kaçmalısınkendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
adam hala evli ne bosanmısı kfjksfskendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Neyi çözecekmiş ?kendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Kizilcik serbeti Gorkem mi bu ya? Bosanmamis olabilirler mi? Belki de bosandilar ama barisma durumlari vardi, sevgilin o ihtimali kacirdi diye senden ayrildi. Yani iliskilerinin bittigini dusunmuyorum acikcasi yoksa kim 1 yil once bosandigi kocasinin yeni sevgilisini dover, adamda terk eder.kendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
İş yerine rezil olmussunuz bari sonrasında uzatıp eşe dosta rezil olmayın aile ilişkiyi biliyorsa şikayetçi olun . Bilmiyorsa gecmıs olsun muhtemelende buraya yazdığınıza göre kimse bilmiyor kimseye bisey söyleyip akıl danışamadınız . Uzak kalın bi dayak daha yemeyin kendınızı rezil etmeyin . Bide konu başlığı sevgılımkendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?