- 4 Şubat 2015
- 6.030
- 12.238
- Konu Sahibi papatyagibiiiii1
Bence bosanmadilar sevgiliniz sizi kandırmış büyük ihtimal
Ortaya çıkınca da böyle konuştu size
Ortaya çıkınca da böyle konuştu size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bi haltı çözmeyecek terk edilmişsin otur şoku atlat kendine gel buna mı layiksin gerçekten. Kendine saygın olsunkendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Sevgilin ne yaptı sen dayak yerken?kendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Evet oBu eski konunuzdaki adam mı? Eğer oysa olan bitene niye şaşırdınız?
Kadından şikayetçi oldunuz mu? Adam da size destek çıkmak yerine resmen kaçıp gitmiş. Bence kadından şikayetçi olun, o adamı da hayatınızdan çıkarın tamamenkendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Bi de gidecektiniz yani Hayret seyler gercektenBu olaydan iki gün geçti ve daha bugün benden ayrıldı dün de görüşmek istedi benle ben müsait değildim diye gidemedim
Adam dayak yemeni izliyor üstüne bir de seni terk ediyor. Onunla görüşmek mi istiyorsun ciddenBu olaydan iki gün geçti ve daha bugün benden ayrıldı dün de görüşmek istedi benle ben müsait değildim diye gidemedim
Adam esnaf, siz de onun yanında mı çalışıyorsunuz ? Normal bir iş yerinde siz polisi aramasanız da diğer çalışanlar arardı.kendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Boşanalı bir sene olmuş ne hakla dövüyor ne alaka yani ? bence olayın içinde başka şeyler var adamın eski eşine sen kimsinde hayatıma karışıyorsun demek yerine senden ayrılmasıda tuhafkendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Kırılmayın ama dünyada kalan son erkek mi bu? Koşa koşa evini temizlemeye toplamaya gideceğiniz zaman da kızdık size yapmayın dedik. Bu genç yaşta bu saygısız kekoya mı kaldınız?Evet o
Tabii ki git şikayetçi ol ne yapacaksın bu durumda da arkanda durmayan o salağa bir daha selam vermekendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum
Ayrı olsa neden ayrılsın yakalandı diye.. gayet açık değil mi?!?kendileri bir yıl önce boşanmış kadının benden haberi yoktu beni öğrendi iş yerime gelip beni darp etti sevgilim de yanımdaydı bu olaydan iki gün sonra benden ayrıldı şimdilik böyle olması daha iyi herşeyi çözmem lazım gibisinden konuştu sizce napmalıyım kızlar kendimi yalnız hissediyorum