- 8 Aralık 2018
- 548
- 1.702
-
- Konu Sahibi acelyamm27
Evet, normal değil ciddenEn yakın arkadaşımla bende böyleyim. Günde üç kere üç saat konusuruz bulusmazsak. Her sabah günaydın sevgili yanında gel diye aramalar. Lezbiyen değiliz böyle Bi bağlandık kardeş gibi. İkimizde sileriz başkasını birbirimiz için. Bu normal değil tabi.. aileler dışında erkek aşk meşk daha ikinci planda aramizda
Bağımlı kişiliklersiniz...birbir boş zamanlarınızı dolduruyorsunuz. Oyalanmadan boş duramıyor birbirinizin arkasından can sıkıntısını gideriyorsunuz. Tam manasıyla sizi mesgul eden zaman ayıran her an ulaşabildiğiniz birisini bulsanız kesin tekmeyi basarsınız birbirinize...En yakın arkadaşımla bende böyleyim. Günde üç kere üç saat konusuruz bulusmazsak. Her sabah günaydın sevgili yanında gel diye aramalar. Lezbiyen değiliz böyle Bi bağlandık kardeş gibi. İkimizde sileriz başkasını birbirimiz için. Bu normal değil tabi.. aileler dışında erkek aşk meşk daha ikinci planda aramizda
Konudan bağımsız olarak kelli felli çocuklu çocuklu adamların yedikleri naneleri hatırlatmak isterim. Herkes kerimcan durmaz gibi gezmiyor ortalıkta. Sevgiline gelince günahı boynuna. Bana sadece arkadaşı için geberen tiplerden gibi geldi. Ayrıl kurtul aşkım bunun bu yelloz arkadaşı sizi ömür billah bırakmaz. Senin ex de bunu bırakmaz. Madem yol almış dönse de kabul etme.yok.Aralarından o anlamda bir enerji almıyorum ikisi de çok maskülen.Gerçekten düşünemiyorum cinsel bir şey yaparken ikisini.Kapalı kapılar ardından bir şey yaşıyorlarsa kırk yıllık oyuncu olmaları falan lazım.
Zaten sizin çok mutluyuz dediğiniz zaman sadece arkadaşının askerde olduğu ilk 6 ay bence. Ondan sonra bu anlattıklarınıza göre mutlu olacak bir durum olmamış ki sürekli huzursuzluk çıkar her gün böyle olursa . Böyle çok mutluydum çok seviyordum diye düşünmeyin bence zaten yaşınız da genç daha çok insan tanıyacaksınız.tabi öyle ama çok canım acıyor çok seviyordum kabullenemiyorum bu durumu
Belkide esxinswllk falan yoktu bitane ankaralı ümit miydi adı ktil vsrdı ya onunda vöyle hiç kopamadıgı kankası vardı belkide bu tarz pis işleri vardı.Günahına girmek istemiyorum ama gay bile olsalar aşırı mıç mıç bir gay ilişki bu kxjsjxısjs yani hiç mi sıkılmazlar anlam veremedim. Sürekli ne konuşabilirsin ki bir insanla senelerdir? Arkanıza bakmayın gerçekten değmez. Gay olsun olmasın bu kadar arkadaş boku yiyen insandan olmaz. En yakın arkadaşı siz olmalısınız artık bir yerde.
ayrıldım bu sebepten dolayı
İşte buna acılar olgunlaştırır diyoruz. Geleceğin için doğru kararı verdin. Umarım daha iyileri seni bulur çünkü hak ediyorsunyine de çok canım yandı,yanıyor hala ama ileride daha mutlu olmak için şu an buna katlanmam gerekiyor.
Sevdiginizden emin misiniz. Bana sevgi değil de bir tür bağımlılık, "ben bunu duzeltirim" projesi gibi geldi. Muhtemelen hayatinda o cocuk olmasaydi ve siz devamli bana mi gelecek ona mi durumu yasamayip, her aninizi sevgilinizle gecirseydiniz, sevgilinizden pek hoslanmayacaktiniz bile.. onun arkadasina olan düşkünlugu. Sizden surekli calip ona vermesi sizi mahvetmis. Sevgilinizi de sizin icin erisilmez kildigi icin kiymete bindirmis. Toksik bir iliski.tabi öyle ama çok canım acıyor çok seviyordum kabullenemiyorum bu durumu