Sevgilimin eşcinsellik seviyesinde yakın erkek arkadaşı.

Kardeşim bence bırak onu. Hayır gelmez. Ne oldukları belli değil evlenirsen de çok zorluk çekersin. Bizim yazlıkta yaşandı benzer olay. Babamın arkadaşının kızı eşcinsel adamla evleniyor. Evlenirken bilmiyor. Sonra nasıl öğreniyor noluyor bilmiyorum. Kız durumu anlıyor ve boşanıyorlar. Allah hidayet versin. Dikkat et kardeşim.

Bekara karı boşamak demişsin de sen de bekarsın farkında mısın bilmem, senin için de şüphelerin olduğu bu ilişkiyi bitirmek çok kolay olmalı.
Valla yaş ve hormonlardan ötürü onun senin kapında yatması lazım şimdi. Anladığım evde tek yaşıyorsun . Sana gelmek sen de kalmak için fırsat kollayacağına arkadaşına koşuyorsa ben orda cinsel tercihleri sorgularım. Değilse bile o zaman Seni sevmiyor senden sıkılıyor falan. Eşcinsel değilse belki de başkası da olabilir hayatında, arkadaşıma diye diğerlerine gidiyordur falan. Neden zorla oldurmaya çalışıyorsun ki?

Şok oldum benim sinirlerim bozuldu

Sevgili konu sahibi öncelikle selamlar. Ben evlilikte özveri taraftarıyım fakat öncesinde değil. Ortada tuhaf bir durum var. Sen de farkındasın fakat alışılagelmiş olmadığı için konduramıyorsun. Genceciksin, eminim güzelsin de. Etrafında sana uyacak, seni mutlu edecek birileri muhakkak vardır ya da olacak. Sence aranda resmi yada ırsi bağ olmayan birisi için bu kadar kafa yormaya değer mi? Sal ipini gitsin. Heba etme en güzel günlerini. Mutluluklar dilerim.

Ben eşcinsel olduklarını düşünmüyorum. Sizinle vakit geçirmekten zevk almıyor olabilir. Mesela beraberken ne yapıyorsunuz? Ortak konularınız var mı? Ortak hobiler vs? Nasılsın aşkım iyiyim aşkım tarzı bir diyalog varsa sıkılıyordur. Ya da cinsel paylaşımınız var mı? Arada cinsellik varsa yine de onu tercih ediyorsa sıkıntı büyük. Ben size yeterince bağlı olmadığını düşündüm. Aşk yok gibi. Erkekler hayatındaki kadına aşık değillerse başka şeyleri ön plana alıyorlar. Ben olsam ayrılırdım ya da bu sefer ben görüşmek istemezdim.

Onun yanimdayken size sariliyor elinizi tutor ilgi gosteriyor mu ve bunları yaparsa arkadası ne yapıyor. Auril gitsin ek olarak gelecek vadetmeyen hatta şimdiki zamanda mutsuzluk oluşturan bir iliski. Kendinizi degerli hissettiğiniz bir ilişkide olun zaman kaybina gerek yok

2 ihtimal var.
Birincisi ya sevgilin gay
İkincisi yada başka kızlarda var. Aynı anda idare etmek için birbirlerini kullanıyorlar. Yazlığa falan gitmek deyince aklıma bu iki ihtimal geldi.

Bu arada benim eşimin kuzeniyle ilişkileri buna benzerdi ama bu kadar tercih meselesi durumuna gelmedi hiç bir zaman. Evlenmeden önce hiç ayrılmazlardı. Kuzen dersane sahibi. Bende ozamanlar onun dersanesine gidiyordum o şekilde eşimle tanıştık eşim meslek sahibi biri ve her fırsatta dersaneye gelirdi benimle sevgili olmadan öncesinde de. Öğle yemeklerini beraber yerlerdi. Sonra biz sevgili olduk. Eşim iş çıkışı kuzeninin evine giderdi yemek yapar yerlerdi gece yatmak için evine giderdi. Anne baba yaşlı onların izlediği kanallar farklı olunca eşimde kuzeninin yanına giderdi. Evlendik kuzen bize gelir oldu eşimden önce eve gelirdi birlikte yemek falan yapar yerdik. Sonra kuzen benim arkadaşımla sevgili oldu nişanlandı derken bize gelmez oldu. Ama bizde şöyle bir durum vardı. Biz evlenmeden önce ikisi dertleşirken evlendikten sonra kuzen benimle dertleşmeye başladı. Dersaneden erken çıkardı bir taraftan yemek yapardık bir taraftan bana hayatında olup biten kötü şeyleri anlatırdı sence doğru mu yaptım ama bu bizim aramızda kalsın kimseye söyleme falan derdi. Eşimin duymasını istemezdi çünkü benim arkadaşımdan önceki kız arkadaşıyla arasındaki kötü olayları onun gururunu kıracak bazı şeyleri eşime söylemezdi. Bana söylerdi.

Tabi sizdeki durumlar farklı bana da biraz gay olabilir hissi verdi. Yada arkadaşı gibi sevgilinizde çapkın. İkisi birbirinin açığını kapatıyor

22 yaşındasın 1.5 senedir bu çocuk varsa ilk defa birinden emin olman normal daha ne erkek gördün ki gördüklerin çocuktu bu çekilecek çile değil senden daha önemli kimse yallah yola onla devam

Sevgililer mi bilemem ama seni sevmedigi ortada bundan hayır gelmez sana evlensen pesinde koşup duracaksin birak gitsin ugrasmaya degmez çekilecek insan degil

bak şöyle düşün. bir adam sevgilisi ve arkadaşı ile vakit geçirmek arasında kalırsa sevgilisini seçer çünkü her zaman oynaşma/sevişme/sex ihtimali vardır. yani gey değilse seni seçerdi senle vakit geçirmek isterdi.

yazlığa gidiyorlarmış bir de. bana gey gibi geldi sorry.

Hepsini okuyamadım ama ben olsam dayanamazdım bu ne böyle mic mic. Bu kadar yakınlık tehlikeli farkında mısınız? Bu adamla ve yakın arkadaşıyla yürür mü bu ilişki. Lütfen bu yazdıklarınızı okuyun ve bu ilişkide ters giden bir şeyler olduğunu anlamaya çalışın

Gay lez olmayıp böyle ilişkisi olan bir çok ikili var ya benim de aklım ermiyor bazen kocama iki erkek kampa -tatile vs gidin diyorum sap gibi iki erkek napcaz diyor keza ben de öyle. gay olmasa bile arkadaş düşkünü insan çooook zor bu ne ya kusasım geldi günde 2 kere konuşmak falan

Çok atlayarak okudum ama içim şişti. Uyuz oldum sevgilinize yaa. Ben hayatta huzurlu/mutlu olamam öle biriyle bu ne ya eşantiyon gibi yanında biri var sürekli. Kaldı ki arkadaşını size tercih etmiş açık açık zaten yapacak bir şey yok. Evlenseniz hayatınız kabir azabına döner yaa boşverin daha çok hoşlanacağınız adam gibi erkekler bulun. Bu ne yaaa üfffff

Bencede bunlar gay. Sizi de arkadaş olarak gördü. ''Paravan evlilik yürütülur bunla" diye düşündü.
Diğer adama deli gibi aşık. Bu ortada. Bu kadarda olmaz pess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…