Sevgilimin eşcinsellik seviyesinde yakın erkek arkadaşı.

Malesef bu ilişkide kuma benim karısı o.Sinir hastası oldum,bir sonraki ilişkimde sorucağım ilk soru arkadaşlık ilişkileri ve yakınlıkları olucak.Çekilicek dert değil gerçekten

22 yaşındayım 24 yaşında olan biriyle 1.5 senedir devam eden bir ilişkim var ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz bunu hissediyorum.

Sence sevgi böyle bir şey mi? Bunlar senin yazdıkların. Ayrıca 40 yıllık oyuncular tabii ki çocukluktan beri gizliyorlarsa böyle bir şeyi çok usta olmuşlardır. Bu çocuk olmasa bile adam sana değer vermiyor ki. Ayrıca sizin aranızda cinsellik var mı? Oradaki tavırlarından anlayabilirsiniz belki. Bana sorarsanız boşa ugras sizdeki. Askere gidince boşluğa düşmüş sizinle başlamış su an yurutemiyor.

bunun değişmeyeceğini kabullenin büyük bağ kurulmuş , o bağ çözülemez. anne bağı gibib. ya kabul edip devam edeceksiniz yada ayrılacaksınız.

Bu devirde 22 yaş evlilik için çok erken, ye iç oku çalış gez toz flört et ayrıl ablacım aceleye gerek yok. Hayatına insanlar girdikçe doğru insanı anlıyorsun şimdi bu hız bu çaba çok gereksiz. Doğru insanla bu kadar kavga edilmez o seni hayatının merkezine koyacak bu çocuk belli ki seni 2.plana alıyor kendine değer ver

Bu KK da okuduğum en garip paylaşım.22 yaşındasınız daha.Evli gibi hayat yaşıyorsunuz.Okulunuz işiniz yok mu sizin.24 yaşındaki bir insanı işte çok seviyorum vb .Bence biraz kendinize gelin.Sizde görmüşsünüz işte her şey ortada.Üçlü ve çok garip bir durum var ortada.Bunu daha neden devam ettiriyorsunuz.

Kesin kopartın atın.Bu kadar buralara uzun uzun yazacak bir şey yok ortada.Bu kadar uzun cümlelerle kendinizi ifade etmişsiniz akıllı bir gence benziyorsunuz.Lütfen bu aklı kendiniz için kullanın ileride size mutsuzluk dışında bir şey vermeyecek bu ilişkiyi hemen bitirin.Size yazacağım tek bu.Burada o kadar akıllı gençler var ki onlar size neden olmayacağını detaylı yazar.

22 yaşındasın, 1,5 yıllık ilişki ve konuya bekara karı boşamak diye giriyorsun
Nedir ekmeğini, suyunu mu veriyor bu kadar mücadele neden
Ben eşcinsel olduklarını falan düşünmüyorum, sevgilinde 24 yaşında erkek için zaten olgunluktan çok uzak bir yaş, kavak yelleri modunda adam, o yaşlarda arkadaşları kıymetli aramıza kızlar giremez, ölümüne kankayız modundalar :))

Muhtemelen oynadıkları bir online oyun var ondan ayrılmıyorlar Daha ufaksınız, o da yaşına uygun davranıyor. O yaşlarda ortam, kankalık, bilgisayar oyunları olur.
Siz hızlı gidiyorsunuz daha bu yaşta ne evliliği.

Erkek arkadasin pafis bir tip ve rakafasi onu uonlendiriyor.erkek adam kiz arkadasinda kalmak varken erkek arkadasiyla yazliga gitmez.

İlla cinsel bi ilişki yaşamaları gerekmez, duygusal bağları çok sağlam ve dışardan biri olarak resmen birbirlerinin önceliği gibi olmuşlar. Bence siz kendinize şu soruyu sormalısınız, ben cidden böyle bir adamımı istiyorum, ya da değişir mi beni önceliği yapar mı? Sizi önceliği yapmayacaksa ya vazgeçin ayrılın, ya da durumu kabullenip 3. Olarak kabul edin erkek arkadasınızın arkadasını

Çocuk iyi ki ayrılmış size kalsa bu saçma ilişkiye devam edip, evlenip bir de paravan evliliğin kurbanı olacaktınız.Galiba çevrenizde bu tarz ilişkiler çok ,devam ettirmek,normal görmek istediğinize göre.Erkek ilişkileri biraz gariptir, vakit geçirmekten mutlu olurlar,ama bu kadar abartılı olmaz.Bu yaşta erkek hormonlarla düşünür,sevdiği kadınla daha çok zaman geçirmek ister, önceliği oysa oturup düşünmek gerekir ........

Bir sekilde olay hallolsa bile burada konu erkek arkadasi degil sevgilinizin bakis acisi ve onceliklerini belirleyememis olmasi. Aile kuracak bir yapiya sahip degil. Arkadasi olmaz baska sey olur ama bu kafayla olur hep ve siz uzulursunuz. Ben yapamazdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…