- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
bende size haksizsiniz dedim iste. haksiz oldugunuzu acikladim.Boyle tatsiz seyler dusundum evet.
Ama ben buraya sizce abartiyor muyum diye sordum, sizin yorumunuzdan da sizin fikirlerinizi ogrendim, tesekkur ederim bu arada yorum yaptiginiz icin. Ama herkesi sizin gibi dusunmuyor, yani ben sizin gibi dusunmuyorum acikcasi
Burda o erkek tabi elini aticak gibi yorumlar yapanda var
Sizin gibi dusunenlerde
Ama benim konuyu acma nedenimi yeniden soylemek isterim, sadece haksiz olup olmadigimi ogrenmekti ama siz beni cimri olarak gordunuz, ki ben elimden geleni yaptigim halde.
Neyse yinede yorumunuz icin sagolun.
Bakin ben soyledim yine soyluyorumDun sinemaya gittik. Bilet alirken 100 tlyi bozamadi kasadaki kiz. erkek arkadasim dondu var mi 20 lira diye var dedim verdim. Bir daha da konusu acilmadi.senin yazini okuyana kadar da aklima gelmedi. Belli ki farkli dusunuyoruz bu konularda. Ama bu yazdiklarindan erkek arkadasinin cimri olduguna dair hicbir sey gormedim. cimri adam para gidecek diye sinemaya yemege gitmez
tamam da sormasın mı size hiç sende var mı diye? bence sormasa garip olur. Benim de iş yerim var ve günde belki 100 kişiden hesap alıyorum, çoğunlukla da bozuk para sıkıntısı çekiyoruz ve bozuğunuz var mı diye sorduğumda insanlar dönüp yanlarındakilere soruyorlar sende var mı diye.. bu çok normal bir durum..Bakin ben soyledim yine soyluyorum
Parasinda degilim!
Kasiyer bozuk yok dese aninda veririm inanin aklimdan cimri olabilecegi gecmez asla..
Ama kasiyer kiz mesela; varsa bozuk 10 tl alayim yoksa sorun degil diyor, sevgilim orda bana dönüp sende var mi diye soruyor. Yani kasiyerde o para olmasa neden takayim ki kafama
Bozuk yok deyince bozuyorlar zaten surekli parayi
4. Ayımıza 10 gun varne kdarr oldu ılıskınız?
İstediğin kadar yaz derdini anlayan az olur. Acaba bu kadar yorum yapanlar normal hayatlarında neye ne tepki veriyorlar çok merak ediyorum.Bakin ben soyledim yine soyluyorum
Parasinda degilim!
Kasiyer bozuk yok dese aninda veririm inanin aklimdan cimri olabilecegi gecmez asla..
Ama kasiyer kiz mesela; varsa bozuk 10 tl alayim yoksa sorun degil diyor, sevgilim orda bana dönüp sende var mi diye soruyor. Yani kasiyerde o para olmasa neden takayim ki kafama
Bozuk yok deyince bozuyorlar zaten surekli parayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?