Sevgilimin davranışları....sizce cimri mi????

Verdiğiniz örnekler onun cimri olduğunu göstermez ama sizin para konusuna takık olduğunuzu çok net gösteriyor.
O sizin sadece sevgiliniz.. herşeyi cebinden ödemek zorunda değil,bozuğu yoksa sizden tabiki isteyebilir.bunda garip olan hiçbirşey yokk

bende size haksizsiniz dedim iste. haksiz oldugunuzu acikladim.

Sahsen ben 4aylik bi'iliskide ayni gun icinde surekli bozuk var mi, sende su kdar var mi diye sorulsun istemem.

200 tl yani cogu yer bozmuyo.
Acikcasi ben burada hep kiz erkek esit oder vs diye erkegin her seyi odemesine karsiydim.

Ama iliskim bitince dank etti bundan sonra dengeyi iyi kurmaya calisicam. En duzgun erkek bile para olayinda rahatlasti mi suyunu cikariyo. Bi bakiyosun hep senden gidiyo. Bizde de hep yanimda nakit yok derdi biliyosu cunku ben karta yuklenmesin diye atlardim. 10/20 derken bi bakardim bir bulusmamiz bana 50 60 tlye mal olmus ona 10 tl. Ee calismiyorum da ozaman gozume gozukmezdi ama ayrilinca hata ettigimi anladim. Benimki de ilk baslarda mahcup olurdu sonralari kasalarda miymiy cuzdan cikarmaya basladi.

Bozuk isteyebilir bu cimri oldugunu gosteren bi durum degil.sik sik oluyosa o zaman soyleyebilirz ama bence anlattihiniza gore degil.benim erkek arkadasim gercekten cok bonkordur ama bozuk olmadiginda o da ister 5 liran var mi falan diye.sadece gul almamasi kotu olmus bence.ben olsam sorardim neden almadin yazik cok kivrandilar diye.

bence cimri olup olmadıgını degil ama para konusunda cakal olup, olmadıgını anlayabiliriz bu anlattıklarınızdan.Bana biraz cakal gibi geldi belki cok ıyı nıyetlı bırı gunahını almayayım ama ben oyle dusundum.Sınema ıcın parasını daha sonra verırım demıs ama daha sonra konusunu bıle acmamıs nıye acmıyor belkı senın paran yok baska... Bozugun var mı dıye sorabılır ama ustuste sormasıda rahatsız edıcı olmus bence..,bıraz daha kontrol edersın canım.Ama çok eli acık olmadıgı kesın, orasını söyliyim...

Üçün beşin hesabını yapan sizsiniz bence. Adama sevgilim diyorsunuz arkasından düşündükleriniz çok çirkin. Ne var suyundan içmişse, ne var bozuk var mı demişse, ne var 200 tl'yi bozarlar mı diye sormuşsa? 200 tl bozma muhabbetinde o kadar gerilmek niye? Ne kadar ayıp ya, neyin hesabına düşmüşsünüz. Adamcağız okusa ne kadar üzülür.

Dun sinemaya gittik. Bilet alirken 100 tlyi bozamadi kasadaki kiz. erkek arkadasim dondu var mi 20 lira diye var dedim verdim. Bir daha da konusu acilmadi.senin yazini okuyana kadar da aklima gelmedi. Belli ki farkli dusunuyoruz bu konularda. Ama bu yazdiklarindan erkek arkadasinin cimri olduguna dair hicbir sey gormedim. cimri adam para gidecek diye sinemaya yemege gitmez

Ben bir de genel konuşayım şunu hiç anlamıyorum burada kadınlar arada kendi sevgilileriyle övünmüşler benimki bilmem neyi hiç ödetmez, elimi cebime attırmaz vs. diye. Her konuda kadın ile erkek eşit olsun dersiniz, neden hesap konusunda erkek ödemek zorunda olsun ki? Kadın da hesaba ortak olunca sanki bir lütufmuş gibi vurgulanıyor. Hayat müşterektir unutmayın. Bana kalırsa erkek kadar, her hesabı sevgilisine ödetip sonra da bununla övünen kadınlar iki kat asalak.

Bakin ben soyledim yine soyluyorum
Parasinda degilim!
Kasiyer bozuk yok dese aninda veririm inanin aklimdan cimri olabilecegi gecmez asla..
Ama kasiyer kiz mesela; varsa bozuk 10 tl alayim yoksa sorun degil diyor, sevgilim orda bana dönüp sende var mi diye soruyor. Yani kasiyerde o para olmasa neden takayim ki kafama
Bozuk yok deyince bozuyorlar zaten surekli parayi

Bence düşündürü noktaya gelmişse orada bi yanlış var demektir, birazda bizim erkeklerden beklentilerimizin görgü kurallarımızın Yetiştirilme farkımızın getirdigi endişelerdir bunlar. Ileri boyuta varırsa bunun adı cimrilik dışına çıkar. Paylaşmak güzeldir ama enayi yerine konulmamak şartıyla , bu ince çizgiye dikkat edin derim.

tamam da sormasın mı size hiç sende var mı diye? bence sormasa garip olur. Benim de iş yerim var ve günde belki 100 kişiden hesap alıyorum, çoğunlukla da bozuk para sıkıntısı çekiyoruz ve bozuğunuz var mı diye sorduğumda insanlar dönüp yanlarındakilere soruyorlar sende var mı diye.. bu çok normal bir durum..

Önceki konunuzla beraber okudum da eskiden yemekleri o hep öderken sizin için cimri mi? diye düşünseydi hiç hoş olmazdı.
Savunmanız hesap ödemenizin gururunu incitebileceği yönündeydi, bozuk para vermeniz gururunuzu incitmemiştir herhalde. Sinemaya geç kaldığında cebinde 200 tl olduğunu o biliyordu, bozdururken zamanın biraz daha geçeceğini düşündü şokluk bir durum yok bana göre. Diğer şeyler tekrarlanma sıklığına göre tartışılır, kasaya gitmeden parayı şimdi bozdurmayayım, yine sen ver dememiş. Sonuç, cimri değil.

Düzenin bozulmasına henüz alışmamışsınız. Para muhabbetlerinin sıradanlaşacağı zamana kadar, olumsuz sıfatlardan kaçının, normalleşme görmediğiniz takdirde cömertlikle kullanabilirsiniz tabii.

Bence de biraz derinlemesine düşünmüşsünüz üst üste denk gelmis.
Ben de erkeklerin hesabi tek baslarina ödemelerine.. benim de sevgilim hesabı oder ama yeri gekir ben de oderim. Bu biraz samimiyetle durumla da ilgili.. ilk vakitler bana elimi sürdürtmezdi zaten çok nadir bulusurduk. Sonrasinda cebinde para olmadığını da bilirdim yeri gelir birbirmize para bile göndeririz. Birlikte öğrencilik hayatimiz gecti farkli sehirlerde.. o açıdan destek olduk birbirmize..
simdi o çalışıyor hesabi hep o ödüyor ama üzerinde bozuk yoksa da benden istediğinde garipsemiyorum çok takilmayin sizde allah mutlu mesut etsin o samimiyetinize binaen soylemistir diye düşünüyorum uzaktan

Vallahi sikinti var canim sevgilin bi garip tamam hep o ödemesin ama öğrencisin sonuçta sinema biletini hep aldirmak ve sonra sormamak cimri bence...ne odemesem kar kafasinda..vardi benimde boyle bir tanidigim ayrilinca masraf istemişti kizdan..hem suyunu içecek kadar yakin Hissettiğinde gore sordu mu sana hic bu güne kadar paran var mi biseye ihtiyacin var mi diye..4 ay yeterli bence bu tur sorular için..

İstediğin kadar yaz derdini anlayan az olur. Acaba bu kadar yorum yapanlar normal hayatlarında neye ne tepki veriyorlar çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…