• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin davranışları....sizce cimri mi????

İlişki sürenizi henüz gördüm. 4 ay icin biraz erken yüz göz olunmuş gibi sanki..

sevgilinizin maddi durumu nasıl eger kı cok ıyıyse garıp boyle davranması ama orta halliyse belki parayı ne kadar az harcasam ayın sonunu o kadar ıyı getırırım dıye dusunuyor olabilir ama yıne de ınsan ılk zamanlar takıyor...Bende esımle ılk zamanlar nıye boyle davranıyorr dedıgım cok konu olmustu ama ne kadar kucuk konuları buyutmusum dıyorum su an hıc oyle seyler yasamıyorum ama cok ta elı acık degıl oda ayrı bır konu.Elı acık degıl demıyımde har vurup harman savurmaz mantıklı harcar.ılk bulusmamızda paranın ustunu almak ıcın 10dk bekletmıstı benı garson getırmeyınce 3tl ıcın paranın ustunu getırırmısınız demıstı yerın dıbıne gırmıstım cok kızmıstım ılk bulusma bır de..yıllar sonra sordugumda nıye boyle yptıgını "normalde boyle bırsey yapmam ama o zaman garson bana sormadan paramın ustunu vermedı ben bahsıs vermek ıstersem parayı getırır ondan sora verırsem verırım" demıstı ve evet bende haklı dedım sonra..Ama yıllar once bekarken bır daha bulusmamayı ayrılmayı bıle dusunmustum ahahha

cimri değil de sanki yapılan harcamanın bir kısmını bozuğun var mı diyerek sana da ödetmeye çalışıyor.yani yapılan harcamanın hepsini karşılamak istemiyor anlaşılan.her seferinde bozuğun var mı demesi sanki hep mi 200 lük banknot veriyor.5 kuruş için markette 50 tl yi bozuyorlar valla.bilmediğimiz bir banknot mu çıktı yoksa bozulamayacak kadar büyük.

normal hayatımda sevgilim sende bozuk var mı diye sorduğunda tepki vermiyorum çok şükür..
Valla yazılanı bütünüyle değerlendirmek gerek siz küçük bi kısma takılmışsınız anlaşılan "BOZUK plak gibi"

Valla yazılanı bütünüyle değerlendirmek gerek siz küçük bi kısma takılmışsınız anlaşılan "BOZUK plak gibi"
ben bu konuyla ilgili düşüncemi yazdım, siz de konu sahibesinin bana yazdığı cevabı alıntılayarak böyle yazanlar acaba normal hayatlarında neye tepki veriyorlar diye sordunuz. Ben de buna tepki vermediğimi yazdım. Problem?

Çalışıyor olsan anlardim ama öğrenciyken senden ufakta olsa para ödenmesi hoş değil bence.
Tam tersi daha dikkat etmesi gerekirdi

Ama yinede ben cimri olduğunu düşünmedim rahat davrannmis biraz daha çok yeniymis iliskiniz daha itina ederek davranilmasini bekler insan
Uzun süreli bir ilişki olsaydı zaten seninde gözüne batmazdi bunlar diye düşünüyorum

ben bu konuyla ilgili düşüncemi yazdım, siz de konu sahibesinin bana yazdığı cevabı alıntılayarak böyle yazanlar acaba normal hayatlarında neye tepki veriyorlar diye sordunuz. Ben de buna tepki vermediğimi yazdım. Problem?
Problem bende değil tatlım sende olmalı. Senin gibi tepki verenler oldu. Konu sahibinin yazısını alıntılayıp genelleme yaptım. Ama sen direk beni alıntıladığına göre problem sahibide sen olmalısın . Konu bozuk para muhabbeti değil. Yeri geliyor ben direk elimi cebime atıp sevgilime fırsat vermiyorum bu durum aynı gün üst üste olmuyor .konu sahibine sevgilisi tarafından eziklik yapıldığını düşündüm. Bende bozdurulmayacak kadar çok yüksek meblağda para var sen öğrencisin senin cebinde bozukluk vardır dercesine aynı gün sürekli sormasını buna bağladım şahsen

Çalışıyor olsan anlardim ama öğrenciyken senden ufakta olsa para ödenmesi hoş değil bence.
Tam tersi daha dikkat etmesi gerekirdi

Ama yinede ben cimri olduğunu düşünmedim rahat davrannmis biraz daha çok yeniymis iliskiniz daha itina ederek davranilmasini bekler insan
Uzun süreli bir ilişki olsaydı zaten seninde gözüne batmazdi bunlar diye düşünüyorum
evettt durum işte buuu neden kimse böyle düşünmüyor :KK9::KK9::KK9:

Çünkü herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil de ondan.

Bana göre erkek kadar kadın da elini cebine atmasını bilecek. Karşısındakine sende bozuk var mı diye sordurmadan, ödeme sırasında bozuğunuz var mı diye soran kasiyere bende var 1sn diye elini cebine atacak.. Hayat müşterekse, bu da müşterektir.

Erkek her şeyi öder mantığında bir gelin adayımız vardı.
Kardeşim öğrenci ama sırf o kıza rezil olmasın diye neredeyse maaşa bağlayacaktık. İliğimiz kemiğimiz kurudu onlar yüzünden. Ayrıldılar da kurtulduk.

Konuya gelince, cimri denebilecek bir durum göremedim.

Çünkü herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil de ondan.

Bana göre erkek kadar kadın da elini cebine atmasını bilecek. Karşısındakine sende bozuk var mı diye sordurmadan, ödeme sırasında bozuğunuz var mı diye soran kasiyere bende var 1sn diye elini cebine atacak.. Hayat müşterekse, bu da müşterektir.
Haydaaaa aslında aynı görüşteyiz ama birbirimizi farklı algılıyoruz sanki

Şimdi ben erkeğim diyelim sevgilime bilet al diye tlfn açıyorum . Sonra kasalara gelip bozukluk var mı diye soruyorum . Nerede denge ? Nerede eşitlik? Ve sevgilim öğrenci belki ben onun bozukluğunu aldığımda onun parası kalmayacak belki okula gitmek için dolmuş parası kalmayacak cebinde? Belki o ayı idareli geçirmek adına karnı acıksa bile birşey yiyemeyecek? Yani 4 aylık oturmamış bir ilişki yani bi kızında tamda yeni yeni tanımaya başladığı birinede ya ben bu ay idareli olmam gerek diyemez. Hadi uzun bi ilişki olur neysede dar açıdan eleştiriliyor bence.

Şimdi ben erkeğim diyelim sevgilime bilet al diye tlfn açıyorum . Sonra kasalara gelip bozukluk var mı diye soruyorum . Nerede denge ? Nerede eşitlik? Ve sevgilim öğrenci belki ben onun bozukluğunu aldığımda onun parası kalmayacak belki okula gitmek için dolmuş parası kalmayacak cebinde? Belki o ayı idareli geçirmek adına karnı acıksa bile birşey yiyemeyecek? Yani 4 aylık oturmamış bir ilişki yani bi kızında tamda yeni yeni tanımaya başladığı birinede ya ben bu ay idareli olmam gerek diyemez. Hadi uzun bi ilişki olur neysede dar açıdan eleştiriliyor bence.

Yazıyı iyice okursanız konu sahibinin sözünü ettiği gün sinemayı da yemeği de erkeğin ödediğini göreceksiniz :KK51:

Yazıyı iyice okursanız konu sahibinin sözünü ettiği gün sinemayı da yemeği de erkeğin ödediğini göreceksiniz :KK51:
Küçük bi yerde yanlışlık yapmış olabilirim pardon hepsi o gün olmuş gibi okumuşum. Ama yinede insan azıcık düşünceli olmaz mı?

Sekerim, ben de kadinlarin odemesine karsi degilim amma velakinnnnn kadin da calisiyorsa.

Bu kiz bir ogrenci, adam calisiyor. Yani ogrenciyken biliyorsunuz bazen 5 tl nin bile hesabini yapmak durumunda kalir insan, hele de okul yeni acilmisken.

Adamin daha dusunceli davranmasi gerekirdi bence. Adam cimri dir/degildir tartisilir ama ben bir ogrenciden para istemesini dogru bulmadim. Kaldi ki bu kiz zaten sinema biletlerini aliyormus hep, bu bile butce sarsabilir, adamin bunu dusunmesi gerekirdi diye dusunuyorum.

Cherry, kadin erkek iliskilerinin yanisira enayi yerine konmadigim muddetce kimde varsa o oder kafasinda biriyim,
hele karsimdaki ogrenciyse parasi oldugunu bilsem dahi elini cebine attirmam,
mahcup olmasin diye bir kafeye gidip iki cay ictigmizde de bilerek ona odetirim ki arkadaslik iliskisini de dengede tutturmus olalim altta kalmis gibi hissetmesin,
yani hassasiyetini anliyorum...

fakat biz de ogrenci olduk,
gayet maddi durumu yerinde olanlari gectim, kendisinin buyuk bir isi olan sevgilim de oldu,
cebimde bir kebabi odeyecek param yoksa hic gitmedim,
onun bana odetmeyecegini bilsem de gitmedim,
romantizim bahanesiyle parklarda gezip pogaca alip piknik yapar gibi de vakit gecirdim,
param oldugunda onun gidelim diye tutturdugu mekanlara da girdim,
en ufak bir tartismada kendi hesabimi verip kalkamayacagim masaya oturmam, elin adamina da guvenmem...

Hep bana odetirse huylanirim,
fakat kendi yedigim ictigim iki bilet parasinin da lafini yapmam...

Cherry, kadin erkek iliskilerinin yanisira enayi yerine konmadigim muddetce kimde varsa o oder kafasinda biriyim,
hele karsimdaki ogrenciyse parasi oldugunu bilsem dahi elini cebine attirmam,
mahcup olmasin diye bir kafeye gidip iki cay ictigmizde de bilerek ona odetirim ki arkadaslik iliskisini de dengede tutturmus olalim altta kalmis gibi hissetmesin,
yani hassasiyetini anliyorum...

fakat biz de ogrenci olduk,
gayet maddi durumu yerinde olanlari gectim, kendisinin buyuk bir isi olan sevgilim de oldu,
cebimde bir kebabi odeyecek param yoksa hic gitmedim,
onun bana odetmeyecegini bilsem de gitmedim,
romantizim bahanesiyle parklarda gezip pogaca alip piknik yapar gibi de vakit gecirdim,
param oldugunda onun gidelim diye tutturdugu mekanlara da girdim,
en ufak bir tartismada kendi hesabimi verip kalkamayacagim masaya oturmam, elin adamina da guvenmem...

Hep bana odetirse huylanirim,
fakat kendi yedigim ictigim iki bilet parasinin da lafini yapmam...

%100 katiliyorum Athena cim , ben de soyle dusunuyorum : Simdi bence mesele paradan cok , karsidakini dusunmek. Yani ben calisan bir erkek olsam, sevgilim de universite ogrencisi bir kiz olsa asla onu maddi kulfete sokmaya kiyamam , 10 lira olsa bile. Insan sevdigine kiyamiyor, uzuldugunu , sikintiya girdigini bilmek gormek istemiyor. Sonucta bu bir is ortakligi degil, gonul ortakligi. Gonul ortakliklarinda maddiyat meseleleri kafa karistirici olabiliyor bazen.

Simdi kaybettigim ama 3 ay oncesine kadar korkutuk asik oldugum adam, parayi cok severdi, cimriceydi de ustelik. Yani yerde 1 euro bulunca, yarim saat sevinmisti, abartmiyorum. Akilli kadinlar , cimri erkek gordu mu topuklar ama benim beyin tatile cikti, neyse :) :) :) Simdi bu adam parai cok sevdigi icin, oteye beriye gittigimizde o onerse bile asla bir centlik bir sey almadim, odetmedim , mutsuz olmasin diye. (Biliyorum extra 5 euro odese o gece o 5 euroyu dusune dusune yataga gider). Burda da mesele benim icin asla para olmadi, anlatmaya calistigim sey, onu mutsuz edecek, derde sokacak bir seyler yapmak istemedim.

Bu birliktelikte maddiyat konusu cidden sikinti bence. Ote yandan gordugunuz gibi, benim asla boyle dertlerim olmadi, cunku 1 euro dahi istememem gerektigi gun gibi ortadaydi :)

Son düzenleme:
O Adamla nasil birlikte oldun Cherry :KK57:
Ayyy.
Demek istedigim su ki erkek kadin fark etmez cimri insan çe-kil-mez.
%100 katiliyorum Athena cim , ben de soyle dusunuyorum : Simdi bence mesele paradan cok , karsidakini dusunmek. Yani ben calisan bir erkek olsam, sevgilim de universite ogrencisi bir kiz olsa asla onu maddi kulfete sokmaya kiyamam , 10 lira olsa bile. Insan sevdigine kiyamiyor, uzuldugunu , sikintiya girdigini bilmek gormek istemiyor. Sonucta bu bir is ortakligi degil, gonul ortakligi. Gonul ortakliklarinda maddiyat meseleleri kafa karistirici olabiliyor bazen.

Simdi kaybettigim ama 3 ay oncesine kadar korkutuk asik oldugum adam, parayi cok severdi, cimriceydi de ustelik. Yani yerde 1 euro bulunca, yarim saat sevinmisti, abartmiyorum. Akilli kadinlar , cimri erkek gordu mu topuklar ama benim beyin tatile cikti, neyse :) :) :) Simdi bu adam parai cok sevdigi icin, oteye beriye gittigimizde o onerse bile asla bir centlik bir sey almadim, odetmedim , mutsuz olmasin diye. (Biliyorum extra 5 euro odese o gece o 5 euroyu dusune dusune yataga gider). Burda da mesele benim icin asla para olmadi, anlatmaya calistigim sey, onu mutsuz edecek, derde sokacak bir seyler yapmak istemedim.

Back
X