Yorumunuz icin tesekkur ederim oncelikle ama farkettiyseniz ben konumdada yazdim. Eskiden boyle seylerin aklima gelmedigini, bir konuyu okuyunca durup dusunup, bu olaylarin kafami karistirmasini bunun icin bu konuyu actim zatenDaha neler artık, adam gayet doğal davranmış. Siz abartmışsınız. Bozuk var mı diye sorması gayet doğal. Sevgili değil arkadaş da olsa sorabilir, sorulabilir böyle şeyler.
Su almayı bile kafaya takmışsınız. Biz de eşimle hep tek şişe alırız hem elimizde iki şişe taşımayalım hem de ısınmadan bitsin diye.
Siz biraz fazla düşünğyorsunyz bu para mevzularını. Bir arkadaş da demiş cimri olan siz olmayasınız.
O çalışıyor, ben öğrenciyim
Daha oncesinde zaten bunlari aklima takmiyodum, aklima gelmiyordu bileBana cimri olan sizsiniz gibi geldi...
Öncelikle kasiyerler hep bozuk istemiş.yoksa çocuk cikarip vermiş yani direkt size uzattirmamis ki..
Ayrıca sizin paranin ustunu cebine atmak daha nahoş olur diye size uzatmis..
Ve sinema biletide geç kalmayalim hemen ben gelir gelmez gidelim diye yapilan bir sey ...
Yuh diyorum ogrenci bir kiza sinema bileti mi aldiriyor ? Insanda biraz vicdan olur be, ogrencinin parasi yenir mi? Benim de universitede calisan biriyle cikan bir arkadasim vardi, adam sen ogrencisin, calismaya baslayinca bana ne istersen alirsin diye espri yapardi, nadiren hesap odetirdi. Insan hele de sevgilisiyse ogrenciden gelen paraya kiyamaz , kiymamali diye dusunuyorum.
O calisan bir insan,ona sinema bileti, 20 tl, yemek parasi vs dokunmaz ama senin butcende bunlar sarsinti yaratmiyor mu?
Sekerim bak sen ogrencisin, bir gelirin yok ama bu herifin geliri var. Bir daha tek kurus odeme lutfen.
Sinema bileti olayidaSinema biletini niye hep siz aliyorsunuz ben buna takildim, bu sizin goreviniz mi ki?
Yas, meslek ve gelir durumlariniz nedir bunu merak ettim. Mesela ikinizin de kazanci iyiyse, 15-20 tl yi para olarak gormuyordur, o zaman cimri degildir.
Ikiniz de ogrenciyseniz cimri ya da parasiz ve acikgoz.
Ikiniz de ortalama kazancliysaniz cimri, hesaplari size yikip sizden gecinmeye calisiyo, ne odemezsem kar kafasinda.
Tabiki ona 20 tl odemek dokunmaz.
Ama hesaplari hep o odeyince rahatsiz olmustum, bu durumu ona soyledim ve hesabi ben odedikten sonra bu anlattiklarim olmaya basladi zaten
Bu yil staj yapiyorum zaten ilk maasimla onu yemege goturmek istiyorum, soyledim de onaBenim dedigim de bu sekerim, ona 20 tl dokunmaz ama sana dokunur. O da sonucta ogrencilik yasadi ve ogrenci butcesini biliyor olmali. Yaptigi cok ayip bir sey gercekten.
Sen bir sure ses etme bence , bir sey odeme eski duzeninize donun :) Odemesinden de rahatsiz olma bence, calisan bir insan sonucta. Sen de calismaya baslayinca o zaman ortak odersiniz.
4 aydir beraberizne zamandır birliktesiniz merak ettim . bizim 2 yıl oldu para konusu olmaz bile. ikimizde öğrenciyiz paralarımızı birlikte harcıyoruz zaten hep. olmadığında bende o da paylaşırız. bozuğun var mı diye sorması değil de suyu bir tane alması tuhafıma gitti açıkcası
Bu yil staj yapiyorum zaten ilk maasimla onu yemege goturmek istiyorum, soyledim de ona
Benim pek hoşuma gitmedi sende bozuk yok mu sorması!
Sormasın ya ,
ayrıca kendine ne diye su almıyor senim suyundan otlanıyor kaç yıllık evliyim eşim her daim kendine bana ve kızımıza su alır, adamda görgüsüzlükte var, yarın evin faturalarınıda san ödetir eğer çalışıyorsan veya maaş kartını elinden alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?