Sevgilimin davranışları....sizce cimri mi????

O Adamla nasil birlikte oldun Cherry
Ayyy.
Demek istedigim su ki erkek kadin fark etmez cimri insan çe-kil-mez.

Valla beynim tatile cikti dedim ya panpa

Sana bir sir vereyim Ceylin cim, Almanya + Avusturya li erkeklerin icinde bu kadar olmasa da cimri olanlari cok. Hele bir de Almanlarda kadinlarin cogu cok cimri, inanamazsin.

Yasli bir kadinla tanismistim, bankada 500 000 eurosu, bir de Berlin'de mi ne, luks bir dairesi varmis. Evlenmemis, coluk cocugu da yok, giyip takistirma kulturu zaten yok bizdeki gibi. Eh kadin mezara mi gotureceksin, hayati boyunca para biriktirmis, bunca zaman adam gibi para harcamamisken 80 yasinda parayi popoma mi sokayim di mi? Neyse, bu kadin bufeye gitti, kalabalik bir gruptaydik, bir cocuga bir sise su almis. 1 euroluk su icin cocuga, senin de suyunu ben odedim stili bir sey soyledi Hayatimda boylesini gormedim. Para harcama konusunda en iyi millet bizimki bence.

Misafirlikte bile zaten yemegi gectim, adam gibi kola fanta alan bile yok. Bir kere saat 7de bir ev oturmasina davet edildim, ben de gittim, saat 7yse yemek saatidir di mi? Neyse, gittim sadece cips ivir zivir falan var, o da diger konuklarin aldigi. Hepsini ben yedim tabi :) Ev sahibi de demez mi, Cherry sen de cok acmissin, yemek yemeden mi geldin O gun evi zor ettim, gelir gelmez ne bulduysam agzima attim.

Son düzenleme:

Ah daha onceden yazsaydin, biz seni ayirmasini bilirdik : ))
saka bir yana hakikaten kitliktan cikmis gibi boyle cimrilik ne yahu?!
Nasil katlandin diyecegim de askin gozu kor etmesi boyle birsey iste...

kiyamamayi anliyorum da bilet icin verilen 10liradan 4lira ust aliyorlarsa konu sahibi 6lira ve daha sonra yine bozuk muhabbetitle +5 lira vermis oluyor...
bu konudaki erkek cimri mi bilemem fakat anlatilan detaylar sadece "rahat biri oldugunu" gosterir bence,
yoksa abartili bicimde kiydigi falan yok ki...

sahsen biletleri o odedikten sonra yemegi yedikten sonra onu odemeye de ben davranirdim,
o ogrencisin veya olmaz vs diye bir sekilde beni aradan cikariyorsa tamam ama sirf calisiyor diye beklemezdim...

herkes su ve bozugun var mi diye sorma samimiyetine takilmis,
benim icin 4ay yeterli bir sure,
ilk gun bile otoparka girerken bozuk var mi diye soracak kadar rahat biriyim zaten...

ancak bunun erken olup olmadigina konusahibi kendi karakterine ve iliskisinin seviyesine gore karar verir,
Eger su konusunda igreniyorsa ben ictikten sonra dibini verir bundan da hic cekinmezdim,
ya da al tabi diyip uzatip bir kosu seker alcam bahanesiyle bir sise daha alirdim...

BENCE konu edilecek seyler degil...
kullanildigni hissetmekle, ikili iliskilerin dogalinda gelisen seyleri ayirmak lazim,
eger "erkek oder" mantiginda biriysem de cimri mi diye sorgulamadan bana ufacik seyi odetmesinden bile rahatsiz oluyorsam direkt ayrilirdim,
yiyip icip sonra da insanlari yaftalar gibi konusmak hos olmuyo bence.

3. Maddene niye takıldı. Erkek arkadaşın senin suyundan içemez mi?
Kendi suyunu almasını mı bekliyodun anlamadım.
Ay çok saçmalamışsın ya daha ne cimri hikayeleri var oku onları.
Dertsiz başına dert açıyosun.

Ah daha onceden yazsaydin, biz seni ayirmasini bilirdik : ))
saka bir yana hakikaten kitliktan cikmis gibi boyle cimrilik ne yahu?!
Nasil katlandin diyecegim de askin gozu kor etmesi boyle birsey iste...

.

Katlanmak gibi bir durumum olmadi ki athena cim, herifle gecirdigim her saniyeye bile can atiyordum :) Katlanma durumum asla olmadi, bilakis can atma durumum oldu :) Yerde 1 euro bulup sevindigi anlarda da zaten gozume cok sirin gorunmustu , gercekten cok tatliydi:)

Benzer bir durum benim basima da geldi : )))
Ama turkiyede tabi ki.

O gun bugundur evli veya duzenli hayati olan birine davet edilmedigim surece disarda yemek yer misafirlige oyle adimimi atarim : )

Ogrenci evi falansa da baktim yemek yok, aninda pizzaci donerci arar, ordakilerin de siparisi olup olmadigni sorarim,

Sonra adin meze canavarina cikiyor : ))))
hic de sevmem oyle tipleri...

Tahmin edebiliyorum...
Anlatirken bile hissediliyor ; )
fakat gecmise mazi diyip gececeksin ki rahat edesin...
hatta iyi ki aydinlanmissin diyorum... "aman uzulmesin" diye para odetmemek akil isi gelmiyor,

savas gunleri veya yoksulluktan istemsiz aliskanliktir da bir nebze anlarim ama senin o yasli kadin gibi bir suyun da lafini yapacak seviyeye kimse gelmesin de tanistirmasin da...

Suyunu içti diye cimri mi olduHayır ben davranışlarında cimrilik durumu göremedim

abartıyosun...
bunlar gayet normal şeyler...
cimri fln değil sevgilin..

Alman teyzeler sahile de evden yolluk yapıp geliyorlar.Tasarrufta idolüm almanlar.

Abartıyorsunuz siz arkadaş değil sevgilisiniz berabersiniz yani bu birliktelikte para pul söz konusu olmamalı o erkek o parayı vermeli hesabı ödemeli buna katılmıyorum tabii ki sürekli hale gelirse cimri yaftası yapıştırabilirsin belki ama çocuk bozuğu olmadığında senden istemiş direkt parayı ödetmemiş verdiğin paranın üstünü bile sorun yapmışsın parası da var ayrıca kasada 200 tl çıkarmış vermiş ama bozuk isteyecekler diye ödüm koptu diyorsun öyle şey mi olur evlenince demek ki hepten ondan isteyeceksin. Ayrıca bir erkek bir kızla çıkıyor diye her daim paralı olmayabilir yanında az parası olabilir ay sonu olur olur da olur yani bunları göz önünde bulundurmak lazım ne var aynı şişeden içseniz paylaşımcı olun en ufak şeyde benden mi geçiniyor diye düşünmeyin.

Abartıyorsun :)
Bizde öyleyiz :)
Su alırız mesela dünde buluştuk
-susadım dedim su aldık
ben açamam suyun kapağını ona verdim açtı direkt kafaya dikti sonrada bana verdi ben içtim :)
Hiç sorma falan yok
Paradada aynı çekilde
-Bozuğun var mı?
-Var al hemen
-Bozuğun var mı
-Yok
-Bozabilir misiniz ?
anlatabildim mi:)
Rahat ol yani :)
Kötü bişey yok :)
Gül meseleside..
Para sıkıntısı vardır belki olan 200 lirayla başka planı vardır :)
Biz bazen 12tlyle buluşuyoruz
5i bende 7si onda olunca falan :)

lafa gelince kadın-erkek eşit.
Konu hesap mevzusuna gelince içilen su bile sorun oluyor arkadaş ne kadar tuhafsınız.
O sizin yediğiniz yemekleri, içtiğiniz suları öderken hava hoş ama siz 1-2 gün bir şeyler ödeyince "adam cimri mi?".
Aileden fabrikaları yoksa kimse sizi beslemek için sabah8-akşam 5 çalışmıyor, yada Koalina'nın anlattığı gibi sevgiliye mahcup olmasın er kişi diye maaşa bağlamak zorunda mı aileleri?

Biz alışmışız türk bayanları olarak erkeğin elinin cebine gitmesine.
Lafa gelince kadın erkek eşit değilmi diye haykırıyoruz,hesaba gelince ben ödedim sevgilim cimrimi oluyor.
okadar sinema,yemek parasını veren sevgilinize bir şişe suyumu fazla gördünüz?

Hahahaha avrupa kültürü ile ilk tanisman çok aci geçmis

Keske kk'de konu açsaydin "almanlarin yanina gidiyorum" diye, ben sana herseyi anlatirdim. Eh yinede aci da olsa bir tecrübe oldu sana. Avrupalilarda (yani almanya, hollanda, belçika gibi yerlerde) misafir agirlamak böyle çay ve kek, pohça ile olmuyor canim. Sadece bir içecek verirler ve sansli isen cips tür seyler

bozuğun varmı diye sorması adamı cimri yapmazki ne var bunda o sana sorar sen ona sorarsın benim cüzdanım bile sevgilimde durur kartlarımın şifresini bilir bir şey alınacağı zaman bana markete gitmek zor gelir kartımı verip gönderirim git sen al diye oda aynı şekilde bana yapar bunlar doğal şeyler ya bir ilişki ben - sen olmaması gerekir ilişki biz olmayı gerektirir diye düşünüyorum. sende bu konulara fazla takılma güzel zamanlarınızın tadını çıkarın birlikte :)

Valla cimri mi bilmyrum ama benim sevgilim bozuk isteseler dahi bende var diye hep ben atlarım hiç almaz bnden bişey olmaz bendeki bozlsun der ben zorla vermeye çalışyrum hep o ödemek zorunda değil diye düşünüyorum ama ödetmiyo.Sizin ki biraz tuhaf olmuş

Benim ailem arnavut. bizimkilere turklerin misafir agirlamasi falan cok hafif geliyor. Kek pogacayla olur mu ya. Borek acman lazim. Saygida kusur etmemen ayaklarina kapaklanman lazim. Suslenmen altinlarini takip takistirman lazim. Hele yurtdisindan geldiyse misafir allaaaa cebine harcligina kadar koyucan. Bizimkiler almanyaya gitse ölür acliktan. 50 kere israr etmeye alisik bunye

cimri olduğunu sanmam. Abartıyorsunuz bence. Sizde parasında değilmişsiz bu işin , ufak şeyler yüzünden huzurunuzu bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…