- 22 Mayıs 2019
- 199
- 281
- 44
- Konu Sahibi ikiodabisalonnn
Tuttuğunuz eve geçeceksiniz beraber, çileyse beraber çekeceksiniz.Arkadasiniz madem destek olmaya,yardım etmeye geliyor,demek ki her şeye razı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelme demeyin,siz davet etmişsiniz zaten. Ha size sorsaymış iyiymiş ama durumu da olduğu gibi anlattıģıniz icin evin durumunu falan dert etmeden tabi ki kendi evinize çağırın madem. Söylersiniz bak hicbirşey hazır değil evimde seni bu yüzden çağırmak istemedim diye. Yani çok samimi insanların birbirlerinin bu durumlarını dert etmeyecegini düşünüyorum.Evet arkadasimda kaldigimi biliyor zaten kardesim ve diger arkadasimda bu sebepten gelmekten vazgecti insanlara rahatsizlik vermeyelim dediler
Yani kac defa durumu anlattim izah ettim kendisine bu tarz durumlari disinda gercekten arksdas diyebilecegim biti hayatimda ciddi manada cok iyiligini dostlugunu gormusumdur
Yani bi an icin acaba onun yaptigi normalde ven arkadas iliskilerinde mesafe aradigim icin mi boyle bakiyorum diye dusundum bi ara
Canım ikimiz birden yük oluruz sen otelde kal diyinEvet arkadasimda kaldigimi biliyor zaten kardesim ve diger arkadasimda bu sebepten gelmekten vazgecti insanlara rahatsizlik vermeyelim dediler
Yani kac defa durumu anlattim izah ettim kendisine bu tarz durumlari disinda gercekten arksdas diyebilecegim biti hayatimda ciddi manada cok iyiligini dostlugunu gormusumdur
Yani bi an icin acaba onun yaptigi normalde ven arkadas iliskilerinde mesafe aradigim icin mi boyle bakiyorum diye dusundum bi ara