• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin davranışları....sizce cimri mi????

Bence sen fazla abartiyosun nolmus bozugun varmi diye soruyorsa bunu senden istemesi çok normal. Biz eşimle sevgiliyken hiç böyle şeyleri sorun etmedik. Normalide bu zaten

Aksine benim de hoşuma gider bu dur bende var bozuk bozdurma paranı boşuna demek. Birlikte vakit geçiriyorsunuz sonuçta kimin cebinde varsa o an verir ne var ki bunda? Cimrilik değil samimiyet bu.

Hayir abartmissin.
Diyosunki 10 tl istedi kadin benden istedi sevgilim.
Sonra geri kuruslari elime verdi diyosun. iyi guzel diyosunda.
Ne yapmasini isterdin orda?
Cebinemi atsaydi?
O dahadami hosuna giderdi?

Cimri degil nisanlin merak etme.

Canım, senden geçindiği filan yok ortada. Kendi kendine abartıp canını sıkacak seyler arama. Hepimizin başından buna benzer olaylar geçmistir. Ayrıca çiçek olayınada değineyim, bosver almasın. birlikteyken alınan çiçek bana hakaret edilmis gibi geliyor. Benim yanıma gelirken aklına çiçek almak gelmiyorda, orda görüncemi aklına geliyor ? Kafana takılacak bir durum yok ortada.
Sevgiler,

Cimri mi bilmem de aşırı rahat
Paradan değil de her millet bundan para istedikçe niye dönüp sana soruyo, çok tuhaf
Ben sevmem paracı tipleri ki , kendim de sevgiliyken bile bir eşim ısmarladıysa ikinci de ben ısmarlamışımdır. Ne bana yapılsın ne ben bi başkasına yapayım yani

Bence cimri olma yolunda.Birazda alışmış aslında bu duruma.Sürekli siz hesap öderken oda biraz aradan kaytarmaya çalışıyo gibi geldi bana.sonuçta 10 günde bir buluşuyomuşsunuz.Biraz onunda elini cebine atması gerekiyo.Ama hepte karşı tarafa yüklemekte yanlış.Bazı şeyler ortaklaşa olması gerekiyor.Siz bişeyi öderken onunda başka bir şeyi ödemesi gerekiyor.

Erkek arkadaşınız ne iş yapıyor maddi durumu nasıl?
Sizi onla parası ve mesleği sebebiyle beraber oluyor diye düşünüyor olabilir.

Simdi ki esim olan beyfendiyle sevgili iken tek kurus harcamadim. Harcatmadi da. Hatta ayrilirken beni minibüse bindirir, parayi oder inerdi.
Sakayla karisik sinema biletleri benden olsun demistim, orda dur ben varken ne oluyor demisti. Esim diye demiyorum, sevgililigi superdi. Hala da oyle. Bana ve cocuklarina eli boldur.
Seninkinde bi pintilik var o belli.

Sana amerikan film dublajıyla cevap vereyim;

Hadi ama dostum ikimizde gerceği biliyoruz ..bu işler nasıldır bilirsin önce sevgilinin öne atılması daha centilmencedir dostum..bilirsin evlenince şöyle dersin :hey lanet olsun.
Belki de biraz kendini geri cekmelisin dostum.büyükannem şöyle derdi hep;gözünü iyi aç caroline.[/QUOTE]
:KK48::KK48::KK48: cok tatlisin ya,bi guldum ki sorma allahda seni guldursun..pardon isa seni kutsasin :KK48:

Bence biraz var gibi..

Back
X