Sevgilimin davranışları....sizce cimri mi????

Bence cimrilik sanatinin basinda soyle yap sana bozugun var mi die sordugunda yok de her defasinda

bu arada cimri olan sizsiniz. kasiyer bozamam diyecek diye odum koptu demissiniz ya. bunu adam dusunse cimri dersiniz,ki adam cimri falan degil. siz dusununce normal oluyor ama o sizin suyunuzdan bir yudum aldi diye cimri oluyor. vay be. cakmak almaya bakkala girmistim bir tane de su aldim sevgilime verdim susadigini biliyordum. kendime almadim cunku sadece bir yudum alip elimde yuk olacakti. bu yuzden onum suyundan ictim. demek ki ben de cimriymisim ogrendigim iyi oldu.
arkadaşım, hicbir normal iliskide benim suyumdan icti, bozugu yok diye bana sordu falan bunlarin lafi yapilmaz.
bence siz kendinizi bir gozden gecirin.
adamin bunlardan haberi olsa bence bu ilişkiye son verirdi.
uc lira bozuk verdi diye beni cimri konumuna sokan insani hayatimda barindirmam.

Kadın fatura ödeyemez mi?

Ödeyemez efendim hiç öder mi ? Erkek öder erkek ısmarlar erkek yapar erkek erkek erkek! Ama sonra kadınlarla erkekler eşit! Hadi oradan! Valla sinir oluyorum bu ikiyüzlülüğe!

Konu sahibi eğer cimri dersek ayrılacak mısın sevgilinden ? Kaldı ki bence cimri değil, sinema biletini almış yemeği ödemiş e sen de bozuk varsa vericee nolur ? Aksine bu kadar küçük hesaplar yaptığn için bana sen parana kıyamıyorsun gibi geldi

Mesaj tekrarı.

Çok güzel yazmışsınız bravo! Az önce balık ekmek aldık ben eşime bir adet kola alalım dedim çünkü ben asla içeceğimi bitirmem ve atılır. Bir su bir de kola aldık paylaştık. Ayrıca suyumu paylaşmayacaksam neyleyim öyle aşkı sevgililiği ben.

aaaa olur mu canım kızların yaptığı cimrilik olmaz.erkekler olsa da olmasa da kızı en yüksek şartlarda ağırlamalıdır
kızlar istemeli,erkekler yerine getirmelidir

Ayyyyyy nefret ederim oyle erkekten erkek adi ustunde yaninda gezdirdigi kadinin eline cebine attirmasi cok abes bana gore. Varsa yer icer gezeriz ama yoksa ki biliyorsam tabi ki ben harcarim ama o da her zaman olmaz ikimizde yoksa da yoktur yani. Simdi gormek istemeyebilirsin ama evlenince cekilmez soyliyim.

Hep diyorum fazla bdv bunyeye zarar...

Ne demek konu okurken aklima geldi de ben de dusundum, buldum, siraladim...?

Ustelik hicbiri cimrilik emaresi degil bence,
ama cebinizde paraniz varken 200lira bozulmayacak diye ter dokmek sorundur...
kasiyer bozmazsa baska yerde bozdurur dert degil,
hatta daha ilk konuda bozdur da sunu kurtulalim, bufeler falan sonra ariza cikariyor derdim.

Kesinlikle öyle! katılıyorum.
Bir erkeğin bir kadına elini cebine attırması ne bileyim gurur ya gurur. Bir erkek asla kadına ödetmemeli , Gururlu! olmalı.

Yaslariniz kac canim?

Sekerim, ben de kadinlarin odemesine karsi degilim amma velakinnnnn kadin da calisiyorsa.

Bu kiz bir ogrenci, adam calisiyor. Yani ogrenciyken biliyorsunuz bazen 5 tl nin bile hesabini yapmak durumunda kalir insan, hele de okul yeni acilmisken.

Adamin daha dusunceli davranmasi gerekirdi bence. Adam cimri dir/degildir tartisilir ama ben bir ogrenciden para istemesini dogru bulmadim. Kaldi ki bu kiz zaten sinema biletlerini aliyormus hep, bu bile butce sarsabilir, adamin bunu dusunmesi gerekirdi diye dusunuyorum.

adam calisiyor da kiza mi calisiyor? kimse kimsenin parasini odemek zorunda degildir. adam eger centilmenlik yapip oduyorsa kiz bir kere odemedi diye bunun lafini yapamaz. eger ogrenciyse bes lirasi da cok degerliyse bir yere gitmez. parkta oturur para harcamaz. ben öğrenciyim adam odesin, var mi boyle bir sey. babasi mi annesi mi de odemek.zorunda masrafini cekmek zorunda.

Ben zaten altta kalmamak icin her bulusmamizda, elimde sinema biletleri almis ve kucagimda da misirlarimizi almis bir sekilde karsiliyorum onu zaten. Ben öğrenci halimle daha ne yapabilirim ki?
Bende kadin erkek esitligini savunuyorum. Oyle olmasa zaten simdiye kadar ayrilmis olurdum neden benim butun hesaplarimi o ödemiyor diye!
Ama insaninda da elinden geldiginden fazlasini yapamadigini hepimiz biliyoruz
10 gunde bir sinema+misir+yol parasi 40 tlye mâl oluyor bana. Bu bütce zaten bir ogrenci olarak benim imkanlarimi sıkıyor. Altta kalmamak icin bunu ben zor öderken onun da boyle yapmasi normal mi geliyor size
Bende bunu soruyorum sizlere

Hanfendi, ben zaten benim parami odemek zorunda demiyorum. Laflariniza dikkat edin lutfen
Bende elimden geldigince onun karsisinda altta kalmamaya calisiyorum. Ustteki yorumu okuyun isterseniz

Hanfendi, ben zaten benim parami odemek zorunda demiyorum. Laflariniza dikkat edin lutfen
Bende elimden geldigince onun karsisinda altta kalmamaya calisiyorum. Ustteki yorumu okuyun isterseniz
ben size yazmadim sizin mesajinizi alintilamadim. yukaridaki arkadasla baska bır sey konusuyorduk ve orada bahsettigim sadece siz degilsiniz.
ust mesajinizi okuyarak sozumun arkasinda durabilirim ama.
10 gunde 1 misir yol falan filan 40lira sizi zorluyormus ya. siz adamin kisisel.harcamasina vermiyorsunuz o parayi. sizin izlediginiz film sizin yediginiz misir ve sizin gittiğiniz yolun paralari onlar. bunun lafini yapamazsiniz. yaparim onun da biletini alıyorum derseniz eminim siz 40 veriyorsaniz o onun fazlasini veriyordur. yemegi bilmem nesiyle. ona agir geliyor olamaz mi? calisiyorsa parasi var diyemeyiz ona gore borcu ona gore harcamasi olamaz mi? belki sizin elinize kalandan daha az parasi kaliyor. size 40lira fazla geliyorsa bozuk istedi diye boyle tatsiz seyler düşünüyorsaniz bundan sonra bulustugunuzda yuruyus yapin sahilde simit yiyin ayran icin. butcenizin yetmedigi seyler yapip ceyregini odeyince zor geliyorsa neden ayni seyi yapmakta diretiyorsunuz. adam odemek.zorunda mi degil sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…