Sevgilimin annesi ilişkimizi bitirmek üzere

Kesinlikle kendine yapacağın en büyük iyilik bu toksik aileden kurtarmak olur.
düşün bir bu kadın torun olduğunda neler yapar sana ?

Sevgiliniz annesinin böyle yaptığını duyunca ne tepki vermişti bu arada? Kadın tam bir sinsi yılan.
Bizim kalabalık bir arkadaş grubumuz var. Kadın oradaki erkeklerden birisine söylemiş bunları. Ben de o çocuğun nişanlısından öğrendim. O kız ile samimiyiz. Ayrılık aşamasına geldiğim için kız dayanamadı ve söyledi. Bu arada erkek arkadaşımın annesi o çiftin nişanına katılmıştı (sayesinde ben katılamadım) o kıza bile kafayı takmış. Kız nişanda kaynanasıyla ilgilenmedi gitti arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdi diye söyleniyordu benim akıl hastası kaynana adayım. Kızın kendi nişanı :)

Ay nolur ayrılırken ne kadar tuhaf olduklarını iyice bi anlat. Anasını dövme yaptiracakmis ruh hastası ya.
Kadın oğlunu kocası yerine koyuyor ben bunu hep görüyordum bu süreçte ama oğlu da maalesef ondan aşağı kalmıyor… gerçekten çok tuhaflar ve sevgilimin normal bir evliliği olması da mümkün değil bu şartlarda. İnsan önce bi üzülüyor ya bana göstermedikleri ilgiyi başkasına gösterirlerse diye ama bu kadın kim olsa rakip sayacak konu ben değilim belli ki

Evet ben eskiden sanıyordum ki o kendisini bu aileden kurtarmış. Ama anladım yani asla öyle değil. O anne büyütmüş gerçi ne beklenir

Bu cumlenizi tekrar tekrar okuyun. Herkes annesini sever bunda bir sıkıntı yok ama anne biraz problemli gibi ve bu evliliginize yansir.
Evet kimse ona anneni sevme demedi dediğiniz gibi herkes annesini seviyor. Anne biraz değil çok problemli

Yok emin olun ki istemiyorum. İkinci güne bile kalmaz, anacı erkeğin de en üst seviyesi o

Ney neyyy annesinin dövmesini mi yaptıracakmış?? Bacım kaç kurtar kendini. O ikisi birbiriyle evli zaten
Babasını da dışlamışlar adamın en ufak bir söz hakkı bile yok evde. Gerçekten hayatımda daha kötü bir aile görmedim.

Evet aileyle de evleniyoruz, üstüne de benim ilişkimde annesinin ruh hastası olduğunu fark etmeyen bir adam var. Beni o kadından koruması imkansız biliyorum. Zaten aile ilişkileri beni çok soğuttu. Kadın herkesin içinde kocasından “salak” diye bahsediyor. İğrenç insanlar.

Kadın resmen sorunluyum diye bağırıyor, ne yaparsanız yapın sizi beğenmeyecek yol yakınken ayrılın.Bu hayata bir kere geliyoruz ve kimseyi memnun etmek zorunda değiliz.Annesi’nin resmini dövme yaptıran adamdan da hayır gelmez

Sevgi bir omur surmez bu anneyle zaten 1 sene dayanmaniz mucize olur ,3 kisilik bir evlilik yaparim sinirlerim saglamdir ya da giderim doktora 2 hap atarim derseniz o ayri ,anneyi dovme yaptirmak ,popoya saplak atmak ne alaka anlamadim ama bu valideyle olmaz kuzum

Zaten kendiniz de söylemişsiniz sevgiliniz anacı. Kadın ondan güç almasa bu kadar konuşamaz. Evlenince her şey farklı olur demeyin. Aklı başında birine benziyorsunuz, sevgilinize annesiyle mutluluklar dileyip vedalaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…