- 26 Temmuz 2015
- 105
- 14
- 98
- 37
Ay nolur ayrılırken ne kadar tuhaf olduklarını iyice bi anlat. Anasını dövme yaptiracakmis ruh hastası ya.teşekkür ederimevet pazartesi günü konuşup ayrılacağım...
Kesinlikle kendine yapacağın en büyük iyilik bu toksik aileden kurtarmak olur.aynen öyle zaten erkek arkadaşım arada bile kalmıyor biliyor musunuz... annesi ne istiyorsa benim davranışlarımı o şekilde yönlendirmeye çalışıyor. yemeği bitirmedim diye annesi laf söylüyor mesela erkek arkadaşımın çözümü tüm yemekleri bitirmem için beni uyarmak oluyor. annesinin ne kadar saçma davrandığını görüp de ona bir şey söylemek yerine bana yapıyor...
Bizim kalabalık bir arkadaş grubumuz var. Kadın oradaki erkeklerden birisine söylemiş bunları. Ben de o çocuğun nişanlısından öğrendim. O kız ile samimiyiz. Ayrılık aşamasına geldiğim için kız dayanamadı ve söyledi. Bu arada erkek arkadaşımın annesi o çiftin nişanına katılmıştı (sayesinde ben katılamadım) o kıza bile kafayı takmış. Kız nişanda kaynanasıyla ilgilenmedi gitti arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdi diye söyleniyordu benim akıl hastası kaynana adayım. Kızın kendi nişanı :)Sevgiliniz annesinin böyle yaptığını duyunca ne tepki vermişti bu arada? Kadın tam bir sinsi yılan.
Evet ben de bundan çok korkarım. Ayrılınca da bela olur öyle bir durumda çok korkunç…Kesinlikle kendine yapacağın en büyük iyilik bu toksik aileden kurtarmak olur.
düşün bir bu kadın torun olduğunda neler yapar sana ?
Kadın oğlunu kocası yerine koyuyor ben bunu hep görüyordum bu süreçte ama oğlu da maalesef ondan aşağı kalmıyor… gerçekten çok tuhaflar ve sevgilimin normal bir evliliği olması da mümkün değil bu şartlarda. İnsan önce bi üzülüyor ya bana göstermedikleri ilgiyi başkasına gösterirlerse diye ama bu kadın kim olsa rakip sayacak konu ben değilim belli kiAy nolur ayrılırken ne kadar tuhaf olduklarını iyice bi anlat. Anasını dövme yaptiracakmis ruh hastası ya.
Evet ben eskiden sanıyordum ki o kendisini bu aileden kurtarmış. Ama anladım yani asla öyle değil. O anne büyütmüş gerçi ne beklenirSadece kadin akıl hastası degil. Annesindeki bu kadar uç gariplikleri farketmeyen sevgilin de öyle bence. Ay neyse bosver. Tecrübe edindim geçti bitti dersin. Şükür ki senin aklın yerinde. Ya çok seviyorum,aşığım deyip herseyi yalayıp yutan biri olsaydin
son paragrafı şaşkınlıkla okudum. bir an bile bekleme kurtul bu aileden(( dahası da vardı bu kadarını yazdım. Kurtulacağım
Erkek arkadaşım annesine gerçekten çok düşkün.
Evet kimse ona anneni sevme demedi dediğiniz gibi herkes annesini seviyor. Anne biraz değil çok problemliBu cumlenizi tekrar tekrar okuyun. Herkes annesini sever bunda bir sıkıntı yok ama anne biraz problemli gibi ve bu evliliginize yansir.
Evet kimse ona anneni sevme demedi dediğiniz gibi herkes annesini seviyor. Anne biraz değil çok problemli
AyrılacağımBen olsam ayrilirdim ama siz bilirsiniz.
Yok emin olun ki istemiyorum. İkinci güne bile kalmaz, anacı erkeğin de en üst seviyesi oSeviyorum falan demeee, hayatını böyle bitirmek mı istiyorsun, Allah aşkına böyle saçma işlerle uğraşmak istiyor musun cidden, evliliginizin ikinci gününde baslayacak anneme gidelim, annem dedi, annem geldi, annem, annem muhabbetleri. Ki şimdiden başlamış. Evlere şenlik bı ilişki cidden.
Babasını da dışlamışlar adamın en ufak bir söz hakkı bile yok evde. Gerçekten hayatımda daha kötü bir aile görmedim.Ney neyyy annesinin dövmesini mi yaptıracakmış?? Bacım kaç kurtar kendini. O ikisi birbiriyle evli zaten
Evet aileyle de evleniyoruz, üstüne de benim ilişkimde annesinin ruh hastası olduğunu fark etmeyen bir adam var. Beni o kadından koruması imkansız biliyorum. Zaten aile ilişkileri beni çok soğuttu. Kadın herkesin içinde kocasından “salak” diye bahsediyor. İğrenç insanlar.Zaten nişan vs olsun aileleriniz yüz göz olsun o zaman görürsün.Senin gözüne batanın kaç katını düşünür ailen.Sende normal olarak iyice stres olursun.evlenirsen olabileceklere değinmiyorum bile.Hiç aileni yüz göz etme şunlarla ayrıl hayatını yakmaya değmez.Şunu da söyleyeyim benim eşim evlenmeden önce de hiç ailesine düşkün değildi şimdi de öyle ama emin ol küselim görüşmeyelim diye bir şey olmuyor.Birde dövme düşünüyor ne diyeceğimi bilemedim.
Kadın resmen sorunluyum diye bağırıyor, ne yaparsanız yapın sizi beğenmeyecek yol yakınken ayrılın.Bu hayata bir kere geliyoruz ve kimseyi memnun etmek zorunda değiliz.Annesi’nin resmini dövme yaptıran adamdan da hayır gelmezMerhaba arkadaşlar, sizlerden fikir almak istediğim için yeni üye oldum.
Benim 2 senedir güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de mühendisiz ve 28 yaşındayız Erkek arkadaşımla ilişkimizi evliliğe götürmek istediğimiz için ailelerimizle tanıştırmak istedik. Önce kız kardeşiyle tanıştım, kız bana saçma sapan sorular sordu. Yemek yapmayı biliyor musun ? Hangi yemekleri biliyorsun gibi şeyler.. çok fazla önemsemedim. Daha sonra annesiyle tanıştım ve gerçekten bir sorun olduğunu ilk bakışta anladım. Tanıştıktan 15 dk sonra kadın, "kaç çocuk yapmayı düşünüyorsunuz ?" diye sordu... çok bilmiş, her konuda fikri var. Oğlunun çalıştığı projeden, arabalara, aklınıza gelebilecek her konuda ahkam kesen bir kadın. Kendi kocasıyla boşanıp tekrar evlenmiş ve araları çok kötü. Ayrıca bu kadının zamanında bir doktora saldırıp hakaret etmişliği falan var. Doktor beyaz kod diye bir şey ile güvenlik çağırmış... Neyse zaman geçti ailelerimiz de tanıştı. Annesi bana soğuk davranıyordu. Ama ilişkimiz ilerlemeye devam etti.
Zaman geçtikçe ben annesinin her şeyime taktığını ve sorun ettiğini anlamaya başladım. Mesela birlikte bir düğüne katıldık ve annesi neden onunla oynamadım diye sorun etmiş... (oynadım bu arada ama oynamayı gerçekten hiç sevmem ve çekinirim). her şeyimi takip ediyor. Benim duyacağım bir ortamda "en iyisi sokak düğünü yapmak" gibi şeyler söylüyor. Yani sana yapsam bile ancak sokak düğünü yaparım demek istiyor. Düğüne gideceğimiz gün onların evinden çıkıp düğüne gidecektik ve ben kuaförden sonra evlerine gittim. Kendi evimde yemek yediğim için toktum. Annesi de sofra kurmuş (sadece ben yoktum 7 kişi gittik) ben de yiyebildiğim kadar yedim. Yemeği beğendiğimi de söyledim. Çorbasını bitirmedim diye kafasına takmış. 1 ay sonra beni tehdit etti... başka birisinden örnek vererek, yemeğini beğenmeyen insanın onun evine giremeyeceğini, o insanlardan her türlü kötülük bekleneceğini ve çocuklarıyla da görüşmesine izin vermeyeceğini falan söyledi ben şok oldum... üstelik kendisi bizim evimize daha öncesinde geldiğinde tabağındaki yemeğin 1 tanesine bile dokunmamıştı. (Servisi ben yaptığım için dikkat ettim)
Erkek arkadaşım annesine gerçekten çok düşkün. Kadının dövmesini koluna yaptırmak istedi hatta gidip fiyat bile aldı. Ve bir gün üçümüz bir aradayken sevgilimin annesinin poposuna şaplak attığını gördüm kadın da güldü. Bir gün kadına şehir dışından hediye getirmiştim ona uğrayıp verdim ama bana çay dahi ikram etmedi vs vs...Çok uzun yazıp kimseyi sıkmak istemediğim için örnekleri çoğaltmıyorum ama bir sürü sorun yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum... Erkek arkadaşımı seviyorum ama mutsuz bir hayatım olmasını da istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım eder misiniz ?
Sevgi bir omur surmez bu anneyle zaten 1 sene dayanmaniz mucize olur ,3 kisilik bir evlilik yaparim sinirlerim saglamdir ya da giderim doktora 2 hap atarim derseniz o ayri ,anneyi dovme yaptirmak ,popoya saplak atmak ne alaka anlamadim ama bu valideyle olmaz kuzumMerhaba arkadaşlar, sizlerden fikir almak istediğim için yeni üye oldum.
Benim 2 senedir güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de mühendisiz ve 28 yaşındayız Erkek arkadaşımla ilişkimizi evliliğe götürmek istediğimiz için ailelerimizle tanıştırmak istedik. Önce kız kardeşiyle tanıştım, kız bana saçma sapan sorular sordu. Yemek yapmayı biliyor musun ? Hangi yemekleri biliyorsun gibi şeyler.. çok fazla önemsemedim. Daha sonra annesiyle tanıştım ve gerçekten bir sorun olduğunu ilk bakışta anladım. Tanıştıktan 15 dk sonra kadın, "kaç çocuk yapmayı düşünüyorsunuz ?" diye sordu... çok bilmiş, her konuda fikri var. Oğlunun çalıştığı projeden, arabalara, aklınıza gelebilecek her konuda ahkam kesen bir kadın. Kendi kocasıyla boşanıp tekrar evlenmiş ve araları çok kötü. Ayrıca bu kadının zamanında bir doktora saldırıp hakaret etmişliği falan var. Doktor beyaz kod diye bir şey ile güvenlik çağırmış... Neyse zaman geçti ailelerimiz de tanıştı. Annesi bana soğuk davranıyordu. Ama ilişkimiz ilerlemeye devam etti.
Zaman geçtikçe ben annesinin her şeyime taktığını ve sorun ettiğini anlamaya başladım. Mesela birlikte bir düğüne katıldık ve annesi neden onunla oynamadım diye sorun etmiş... (oynadım bu arada ama oynamayı gerçekten hiç sevmem ve çekinirim). her şeyimi takip ediyor. Benim duyacağım bir ortamda "en iyisi sokak düğünü yapmak" gibi şeyler söylüyor. Yani sana yapsam bile ancak sokak düğünü yaparım demek istiyor. Düğüne gideceğimiz gün onların evinden çıkıp düğüne gidecektik ve ben kuaförden sonra evlerine gittim. Kendi evimde yemek yediğim için toktum. Annesi de sofra kurmuş (sadece ben yoktum 7 kişi gittik) ben de yiyebildiğim kadar yedim. Yemeği beğendiğimi de söyledim. Çorbasını bitirmedim diye kafasına takmış. 1 ay sonra beni tehdit etti... başka birisinden örnek vererek, yemeğini beğenmeyen insanın onun evine giremeyeceğini, o insanlardan her türlü kötülük bekleneceğini ve çocuklarıyla da görüşmesine izin vermeyeceğini falan söyledi ben şok oldum... üstelik kendisi bizim evimize daha öncesinde geldiğinde tabağındaki yemeğin 1 tanesine bile dokunmamıştı. (Servisi ben yaptığım için dikkat ettim)
Erkek arkadaşım annesine gerçekten çok düşkün. Kadının dövmesini koluna yaptırmak istedi hatta gidip fiyat bile aldı. Ve bir gün üçümüz bir aradayken sevgilimin annesinin poposuna şaplak attığını gördüm kadın da güldü. Bir gün kadına şehir dışından hediye getirmiştim ona uğrayıp verdim ama bana çay dahi ikram etmedi vs vs...Çok uzun yazıp kimseyi sıkmak istemediğim için örnekleri çoğaltmıyorum ama bir sürü sorun yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum... Erkek arkadaşımı seviyorum ama mutsuz bir hayatım olmasını da istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım eder misiniz ?
Ben okurken sevgilime yanlayacak diye bekledim.Senin anlattığın kadarıyla kafamda bir kadın tipi canlandı ve ürktüm açıkçası. Okurken saçıma yapışacak diye bekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?