Sevgilimin annesi ilişkimizi bitirmek üzere

Annesi defolu epey çekeceksin, bir de kız kardeşi var ooooo işin zor ,sana 2 side birlikteler yarın iftira dahi atarlar ,annesine düşkün sevgilin den onlardan yana olur ,evli ama duygusal olarak yalnız olursun

Annesi defolu epey çekeceksin, bir de kız kardeşi var ooooo işin zor ,sana 2 side birlikteler yarın iftira dahi atarlar ,annesine düşkün sevgilin den onlardan yana olur ,evli ama duygusal olarak yalnız olursun

Katılıyorum size. Annesi normal bir insan olsaydı benden kat kat saygı/sevgi görecekti ama sürekli terbiyesizlik, sürekli bir huzursuzluk… dediğiniz gibi dünyaya bir kere geliyoruz ve bile bile çekilecek bir şey değil. Sevgilim o kadından kurtulamaz ama ben kurtulacağım.

Zaten kız kardeşini hiç sevmiyorum. Annesinin kopyası. Bir de kendileri hakkında da yalan söylüyorlar. Mesela annesi durduk yere diyor ki “benim bildiğim İngilizce bana yetiyor günlük hayatta” ingilizcenin i’sini bilmiyor. Kız kardeşi diyor ki, “benim boyum 165” hepsi yalan. Tüm bunlara ne gerek var ? Gerçekten ailecek tımarhaneye kapatılmaları gerekiyor. Annesi de aynı şekilde kendisiyle ilgili sürekli yalan söylüyor olmayan şeyleri var gibi anlatıyor…

Senin anlattığın kadarıyla kafamda bir kadın tipi canlandı ve ürktüm açıkçası. Okurken saçıma yapışacak diye bekledim.
Kadına hediye vermeye gittiğimde ikimiz yalnızdık evde, ben de o zaman böyle ürpermiştim gerçekten. Küçücük bir odaya aldı beni ve kocamaaan bir tv var o odada. Tv sesi bangır bangır açıktı ve asla kısmadı. Ben “yokmuşum gibi”. Yorumunuzu okuyunca aklıma bu geldi, her şeyi yapabilecek birisi olduğunu orda fark ettim. Saçıma yapışsa şaşırmazdım yani.

Annesinin dovmesi mi? ensest diye yorumladım

Midem bulandı

Engeli bas yeni bir adam bul. Adam gibi adam.
Emzigini çıkartmış biri

Yok demiyorum insanın akıl sağlığı gidince geriye pek bir şey kalmıyor cidden. Uzun zamandır her gece kafamda ayrılık senaryoları kuruyorum.

ben bu programı 4 sezon izledim boş vaktin varsa bir bak belki ipuçları olur kadın oğlunu kıskanıyor ya da program benim beynimi yıkadı..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…