Sevgilimin annesi ilişkimizi bitirmek üzere

Yok o “canım anam” dövmesi değildi esprisi döndü de burada. Annesinin çocukluk fotosuydu. Ama bir şey fark etmez dediğiniz gibi. Ruh hastası oldukları gerçeğini değiştirmiyor.

Ömür boyu bu kadınla muhatap olmayı kaldırabilecek misiniz?

Popoya şaplak falak, direkt soğurum, seviyorum diyemem bir daha, o kısım ayrıca garip geldi.
Tabii ki kaldıramam işte o hareketi gördüm birkaç saniye şok oldum zaten insan konduramıyor ama sonra parçalar birleşiyor gerçekten..

Cevap yazmıştım nereye kayboldu anlamadım tekrar yazıyorum o yüzden koluna yaptıracağı dövme “canım anam” dövmesi değildi, burda esprisi döndü sadece. Annesinin çocukluk fotosunu yaptırmak istemişti ama dediğiniz gibi bir şey değişmez. Ruh hastası oldukları gerçeği değişmiyor.

Jocasta kompleksi davranışı var. Maalesef bizim ülkemizde bu sendrom çok var. Her yerde oğlunu kocası gibi gören anne dolu. Sevgilinin annesine cinsel bir şekilde vurması vurması da garip.
Ya o kadarrrr haklısınız ki… işte ben de bunları araştırdım hep. Aynen dediğiniz kompleks var ayrıca annesinin narsist olduğuna da eminim. Kitap aldım okuyorum ve oradaki her şey birebir örtüşüyor bu kadınla. Biz o gün erkek arkadaşımla dışarı çıkacaktık annesi kıskanıyordu eminim ki. Erkek arkadaşım kadının poposuna vurarak (bence bilinçdışı yapıyor o bunu) kadına mesaj veriyordu ya eminim. “Kıskanma/sorun çıkarma, ana kraliçe sensin, senin yerin sarsılmaz “gibi bir mesaj. Bunu gerçekten hissettim. Ayrıca kadının hoşuna gittiğine de eminim

Daha sevgili iken bunları yapan evlenince ne yapar bilmiyorum. Ben de bir kayınvalide konusu açmıştım herkes yok yakınken kaç demişti. Allahtan nişanlım düzgün adamdı da tüm rahatsızlıklarıma olumlu cevap verip annesine çeki düzen verdirtti. Ama sizinki annesinin dövmesini falan yapmayı düşünüyormuş yani tam ana kuzusu. O yüzden bu sefer de ben size yol yakınken kaç diyeceğim.

Aşağılık komplexi olan aile , her daim huzur bozar

Evlenmeden önce bu durumlar ortaya çıktığı için çok şanslısın. Yaşadıkların fragman. Ayrıl.

Ana oğul kendilerine damızlık alacaklardı sizi. Annesinin sorunları dışında çocuğunuz hakkında söz sahibi bile olamayacaktınız. Bu durumun şimdiden ortaya çıkması en büyük şansınız. Bu ruh hastalarından kurtulup sadaka falan verin bari. Ayrılık güncellemenizi de bekliyoruz sitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…