Sevgilimin annesi ilişkimizi bitirmek üzere

Çok net söylüyorum, ayrıl.
Evlendiğiniz zaman sorunlar çıkar eşin aranızda kalır bu sefer daha da büyür ve mutsuz olursun.
Takıntılı ve toksik insanları hayatınıza almayın
İnan sonrası çekilmiyor.

Konu sahibi aslında aklına ayrılmayı koymuş ama keşke dememk için tarafsiz kisilerden ne diyeceğini karşıdan nasıl görünüyor diye merak etmiş bence ki herkez doğruyu söylüyor ayrılın kardeşi bile laf sahibi kayınvalide adayını söylememe gerek bile yok aman aman

merhaba evet çok doğru yorumlamışsınız tarafsız insanlardan da duymak istedim. ve çok iyi yaptığımı düşünüyorum. dediğiniz gibi aklın yolu bir herkes aynı şekilde düşünüyor.

aynen öyle zaten erkek arkadaşım arada bile kalmıyor biliyor musunuz... annesi ne istiyorsa benim davranışlarımı o şekilde yönlendirmeye çalışıyor. yemeği bitirmedim diye annesi laf söylüyor mesela erkek arkadaşımın çözümü tüm yemekleri bitirmem için beni uyarmak oluyor. annesinin ne kadar saçma davrandığını görüp de ona bir şey söylemek yerine bana yapıyor...

evet aynen öyle. halbuki kimsenin ondan bir şey beklediği yoktu. benim için profesör de olsa okuma yazma bilmese de hiçbir şey fark etmezdi. insan olması yeterliydi.

evet
Kadın problemli narsistin teki ogluda ona delicesine baglı. Hala devam etmeli miyim diye sormanız hata. Sizi ruh hastasına çevirmelerini hayatınızı mahvetmelerni istiyorsanz evlenin.
evet ben de kadının narsist olduğunu düşünüyorum tespitiniz kesinlikle doğru bence. hatta sırf merakımdan bu insanlarla ilgili kitap okuyorum :))) ve kadın gerçekten hepsine uyuyor. narsistlerin tanı kriterleri var o kriterdeki her maddeyi yaşattı bana kendisi saolsun :)

Yazınca siz de farketmişsinizdir diye düşünüyorum. Düşünceler yazıya dökülünce daha net anlaşılıyor. Bu ilişkiye devam etmezsiniz diye umuyorum.
evet buranın bana çok faydası oldu :) devam etmeyeceğim zaten bir hevesim de kalmadı artık, erkek arkadaşıma da söyledim ben sürekli diken üstünde yaşayamam sürekli bu kadın ne sorun çıkaracak diye düşünemem

sadece fragmanı bile yetti biliyor musunuz. hayatımda görmediğim tüm toksikliği birkaç ay içerisinde gördüm. zaten kadın dozunu artırarak devam ediyor. işler ciddileşmeden ayrılmamız için.

Şanslısınız ki daha sevgiliyken göstermiş gercek yüzünü. Narsistler kendini cok iyi gizler cünkü. Allahın sevdiği kulusunuz bence size bi sans vermiş kurtulmanız icin.

Şanslısınız ki daha sevgiliyken göstermiş gercek yüzünü. Narsistler kendini cok iyi gizler cünkü. Allahın sevdiği kulusunuz bence size bi sans vermiş kurtulmanız icin.
evet... oğlu yanımızdayken rol yapıyor kendince. ama gözü öyle dönmüş ki, sevgilimin arkadaşlarından birini düğünde köşeye çekip sevgilimin benden sonra değiştiğini, kendilerine karşı doldurduğumu falan söylemiş. aklınca arkadaşı acaba sevgilimin aklına girer de ayrılır mıyız falan planları kurmuş. inanılmaz kötü bir insan. nefret dolu. ben ağzımı açıp da tek kelime bile etmemiştim ailesi hakkında. insan inanamıyor.

üzüldüm sizin için de :/ keşke hiçbirimiz yaşamasak böyle şeyler. sizin yine sevginiz büyükmüş 20 seneden fazla dile kolay...

Ayrılin. Sizin gibi terbiyeli efendi birini bunlar çiğ çiğ yer. İnşallah kendi gibi bir gelin gelir çünkü dinsizin hakkından imansız gelirmiş
benim de içimden geçen bu, ona öyle bir gelin gelir ki inşallah kök söktürür. ah ben ne yaptım desin, gerçi o kadın hiçbir zaman hiç kimseyi sevmeyecektir biliyorum. ama kendimi kurtarmaya bakıyorum sadece...

Sevgilin dahil hiçbiri normal değil daha ilk tanışmadan sonra koşarak ayrılman gerekirken bir de aileleri mi tanıştırdın?
Vallahi aklını peynir ekmekle yemediysen kaçarak uzaklaşman lazım sonra da sadaka falan ver

Evet kadını sevmedim ama arkadaşlarım dedi ki ya kadına he de geç klasik kaynana vs. Başka sorun da olmayınca idare edebilirim sandım sonra dozu giderek arttı. Zaten kadın gerçek bir sorun olmasını beklemeden bahaneler buldu. Yok düğünde benimle oynamadın yok yemeğimi yarım bıraktın. Akıl hastası olduğunu anladım bu şekilde…

Sevgiliniz annesinin böyle yaptığını duyunca ne tepki vermişti bu arada? Kadın tam bir sinsi yılan.

Sadece kadin akıl hastası degil. Annesindeki bu kadar uç gariplikleri farketmeyen sevgilin de öyle bence. Ay neyse bosver. Tecrübe edindim geçti bitti dersin. Şükür ki senin aklın yerinde. Ya çok seviyorum,aşığım deyip herseyi yalayıp yutan biri olsaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…