Sevgilimin annesi ilişkimizi bitirmek üzere

Neyi kazanıyor ki? Hayatı boyunca kusur arayıp, bulamayınca uydurup, kaos çıkarıp bundan beslenecek, asla tatmin bulup ve huzurlu olamayacak, çevresindekilerin (özellikle evlatlarının) mutsuzluğuna sebep olacak bir zavallı aslında.
Akıllıca hareket edip ayrılır kurtulursan iyiler kazanmış olacak.
Lütfen kararlı ol.

Annesi kazanmıyor, ana kuzusu, birey olamamış bir adamdan kurtuluyorsun. Annesini dinlemeyip arkanda dursaydı, annesi seni yıldırsaydı ve sen buna rağmen ayrılsaydın evet annesi kazanmış olurdu. Senin karşında muhatap alabileceğin biri yok. Uydum akıllı, kukla bir var.

Çok haklısınız yok yok kararım kesin. O şimdi kazandığını zannedecek halbuki çok mutsuz bir insan. Sevip sevilip torun sahibi olabilecekken böyle mutsuz yaşayacak. Ben kurtulacağımı biliyorum insan bazen isyan ediyor sadece. Göz göre göre böyle şeyler olmasına.

Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten dediğiniz gibi öyle birisi olsaydı ben de böyle şeyler yaşamazdım. Bütün bunlara maruz kalmazdım. Kadın istemese dahi haberim olmazdı kendi aralarında hallederlerdi.

Mesajınızı birkaç kez okudum gerçekten de öyle. Anlık isyan ediyorum ama sonra çok şanslı hissediyorum ya çok geç ortaya çıksaydı diye. Sinir hastası olurdum evet. Birkaç ay içerisinde bile dengesiz, mutsuz bir insan oldum ve umarım dediğiniz gibi birisi denk gelir belasını bulur

Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten dediğiniz gibi öyle birisi olsaydı ben de böyle şeyler yaşamazdım. Bütün bunlara maruz kalmazdım. Kadın istemese dahi haberim olmazdı kendi aralarında hallederlerdi.
Bize ayrıl demek kolay. Sen seviyorsan zor olacak senin için. Ama evliliği yaşamış biri olarak açık yüreklilikle şunu söyleyebilirim. Evlensen, sevgin en fazla 6 ay sürer. Geri kalan çile, sürünme. Annesini her alttan alışında, her seni ezdirişinde üzülecek, kırılacak, hırçınlaşacaksın. Sevgiyi bırak saygı bile duymazsın. Umarım karşına seni hak eden biri çıkar.

Dediğiniz gibi hayat uzun bir yolculuk. Sadece şu an hissettiğimiz şeyler yok. O sevgi yıprandığında insan ana kuzusu gerçekleri göremeyen bir koca ve akıl hastası kaynana, yardakçısı görümce ile başbaşa kalınca esas zulüm o zaman başlayacak. Bunların hepsini görüyorum o yüzden ayrılacağım. Çünkü bu annesiyle yaşadığım şeylerden dolayı benim sevgim çoktan yıprandı. Bu foruma yazana kadar belki 30 defa ayrılık senaryoları kurmuştum kafamda. Dediğiniz gibi şimdi bile hırçın davranıyorum elimde değil. Ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım öyle birisi çıkar karşıma ben de çok istiyorum

Arkadasimin eşi tamda bahsettiğiniz gibiydi annesi geldiği zaman anne oğul salonda kanepeyi açıp kucak kucağa uyuyorlardi sonunda boşandılar sapik mıdır nedir böyleleri

Ömür boyu bu kadınla muhatap olmayı kaldırabilecek misiniz?

Popoya şaplak falak, direkt soğurum, seviyorum diyemem bir daha, o kısım ayrıca garip geldi.

Bugün izleyeceğim birkaç bölüm daha önce duymuştum aklımdaydı. Teşekkür ederim
geçmiş olsun, zor kararı vermişsin umarım mutlu olursun. program çok komik ve çıldırtıcı, moral olur sana. benim herif aç da izleyelim demeye başlamıştı, 4 sezon o da izledi inş feyz almıştır

üstelik kendisi bizim evimize daha öncesinde geldiğinde tabağındaki yemeğin 1 tanesine bile dokunmamıştı. (Servisi ben yaptığım için dikkat ettim)
Mesela bu olayda sordun mu madem öyle sen bizim evde tabağını neden bitirmedin diye? Böyle insanlara hemen o an cevap vermeniz lazım ki karşılıklı sınırlar çizilebilsin. Ama tabii bu aşamada en mantıklı olan ayrılmak. Annesini dövme yaptırmayı düşünen adam da biraz tuhaf bana göre

Kadın bunları hiçbir zaman benim yüzüme söylemedi. Ben erkek arkadaşımın laf arasındaki sözlerinden anlıyordum kadının bunlara taktığını. Ya da biz onlara gidince tabağını bitir diye tutturuyordu erkek arkadaşım. Ailelerimiz varken karşılıklı otururken bana mesaj atıyordu. “Tabağındaki her şeyi bitir hayatım, sonra da anneme eline sağlık de” gibi şeyler. Son birkaç günde öğrendim hepsinde haklı olduğumu. Ve aynen sizin dediğiniz soruyu sordum. Neden annen bizim evde tabağına hiç dokunmadı ? Diye. Erkek arkadaşım cevap olarak dedi ki “senin annen benim annemle az konuştu çünkü” inanamadım. Buna bile kafayı takmışlar. Benim annem çok heyecanlıydı o gün ve biz kız tarafıyız. İlk görüşmeydi. Sohbet etti annem. Annesi bunu bahane ederek bizim ikramlarımızı yememiş :) hatta bu benim ayrılık kararı almamdaki o son damla oldu. Oğlu da annesi gibi hasta çünkü.

bu arada sayfaları şuan okudum, şaplak meselesi dahil olmak üzere gerçekten aynı şeyleri yaşayan bazı çiftler var programda.

Ay evlerden ırak. Herşeyi geçtim ileride çocuğun olursa babaannesiyle sürekli iletişimi olacak sonuçta böyle bir kadınla evladını muhattap etmek ister misin? Bence kendini çok şanslı hissetmelisin önüne çok daha iyileri çıkacaktır:)

Çok teşekkür ederim hahaha çok şekersiniz umarım hepsi biraz olsun akıllanır

Koluna canım anam dövmesi yaptırmak isteyen bir adamla hala ne yapmalıyım diye sormanız çok enteresan. Göbek bağını kessin, büyüsün de kimsenin başını yakmasın o kişi. Ruh hastası anasını da alsın başına çalsın.

Evet ben de bunlardan korktum zaten. Boşansam dahi çocuğum olursa bu kadından ömür boyu kurtulamazdım. Asla istemem. İnşallah bundan sonra çok daha iyi insanlarla karşılaşırım öyle umuyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…