Bende kv'yi çok sevmiştim hani fotoğraflarını falan gördüm ama böyle inat tutturan biri olduğunu bilmiyordum bu nedir ya oğlan istemiyorsa olmaz yani. Ya benim sevgilim gülerek olmaz diyor ya da olmaz falan demiyor.Bekle bakalim ama cevaba güvenme harekete gecmesi lazim.En yakin zamanda tanis.Benim kv de beni istememis (sok oldum cok severdim onu)esim o olacak demis.Hatirla gönulle olmaz bu isler.Seni isteyen adam kimseyi dinlemez
Yol ver sen ona. Boşver bak çok ciddiyim. YıpranırsınYani son kez dedim ona net bir şekilde anneni sustur diye ama sanmıyor yapacağını eğer ufacık tereddüt gösterirse her yerden engelleyeceğim.
Yani artık sinir sistemim çöktü. Ailesini o anlatınca çok sevmiştim ama beni onlara uymayan gelin profiline soktu birden sevgilim yok babası şehir dışından istemiyormuş falanYa sana neden anlatti madem istememiş? Yürek yok ben seni bırakıyorum diyemiyor gibi.Tavrını lutfen net koy gorusursen birter de ne yapacak acaba boşlukta kalmak istemeyen sevgilin.
Burayı keşke yazmasaydınız. Sizi de söylesin. Neden söylemiyor? Söylemezse ailesi dikkate almaz ki.Beni söylemesen bile şimdi o kızı asla istemediğini annene ve ablalarına söyle
Yolla sen onu ondan pek eş olacak gibi durmuyor.Yani artık sinir sistemim çöktü. Ailesini o anlatınca çok sevmiştim ama beni onlara uymayan gelin profiline soktu birden sevgilim yok babası şehir dışından istemiyormuş falan
Çünkü kendisi de hafız bir kızla görüşmesine ailesi çok tepki verirmiş sen nasıl başkasını seversin falan dermiş annesiBurayı keşke yazmasaydınız. Sizi de söylesin. Neden söylemiyor? Söylemezse ailesi dikkate almaz ki.
Yahu ne bu oldu olacak sırça köşk inşa etsinler de içinde sarmalasınlar oğullarını. Şehir dışından olmasın, bizim istediğimiz olsun. Sanki bebeğini emanet ediyor.Yani artık sinir sistemim çöktü. Ailesini o anlatınca çok sevmiştim ama beni onlara uymayan gelin profiline soktu birden sevgilim yok babası şehir dışından istemiyormuş falan
Derse desin yahu. Yavaş yavaş deyince annesi yavaş yavaş mı kızacakmış? Göğüs gerecek bunlara. Daha bunu bile göze alamıyor ki.Çünkü kendisi de hafız bir kızla görüşmesine ailesi çok tepki verirmiş sen nasıl başkasını seversin falan dermiş annesi
Kızı istemeyecek ama sana dayandırarak yapmayacak bunu. Sonra da seninle tanışmış gibi yapacak demek istiyor. Ama bence bunlar boş hikaye. Öyle adamlar var ki anasını konuşturmaz. Seviyorum der yumruğunu masaya vurur. Bana sevgiliniz kafasına gore bir yön çizecek duygusu verdi.Kizi beğenirse diger tarafa döner gibi. Hakkinizda hayırlısı olsun diyorumNe yapacağız?
Canim sevgilinin o sozlerini gec bir kere kesinlikle dedigi gibi olmuyor. Asla olmuyor. Sevgilin pek de sana sahip cikacak gibi durmuyor kusra bakma gercekten acik kapi birakiyor gibi. Ayrica evlenseniz de bu kaynana burnundan getirecektir emin ol. Hep istedgm gelin olmadi diye ennufak hatanda gozune batacak esinle bile iletisim proboemi yasarsiniz. Kaldi ki dusundugu gelin de yengenin yegeni. Yani aile icnde yine. Hani yabancinolsa yiter gider ama genis aile icnde mevcut kalacak. Sen seviyorsun ama belki sevgln de seviyor ama pek dik duruslu degil. İki sevenin arasina girmek dinen de gunahtir bunda hak helal etmeme falan olmaz. Bana biraz yol yapiyor gibi geldi. Hakkinda hayirli olsun ama oldu da evlenirsen de istenmeyen gelin olacagini unutma. Not:bunlari yazan da bir istenmeyen gelinBen de bundan korkuyorum ama sevgilim annem öyle yapmaz seni sever sayar diyor. Başka bir lafı da eğer biz mutsuz olursak bana habire o kızı alsaydın diye yüzüme vurur diyor. Ben resmen daha tanışmadan elenmiş gibi hissediyorum
Ben de bundan korkuyorum ama sevgilim annem öyle yapmaz seni sever sayar diyor. Başka bir lafı da eğer biz mutsuz olursak bana habire o kızı alsaydın diye yüzüme vurur diyor. Ben resmen daha tanışmadan elenmiş gibi hissediyorum
Gerçekten içim içimi yiyor. Ben bunu ona diyince bana diyor ki öyle şey olur mu sende bir insansın o kadar yol kat ettik sen beni keyifçi mi sandın diyor
İşte bir aya kalmaz söyleyeceğim diyor bende dedim bir ay uzun bir süre değil bekleyip göreyim ne olacak
Gerçekten çok kötü hissediyorum resmen bana onu ve ailesini anlattı yani aradım konuştum dedim bu nedir madem öyle neden benimle görüştün yani diyor ki bakalım hele ne olacak gerçekten çok kızgınım
Şimdi cevap verdi bana çok haklısın ve çok güzel düşünüyorsun ben annemle konuşacağım ve yine aynı tepkileri verirse seni anlatacağım bir senedir birbirimizi seviyoruz diyeceğim ki umudunu kessin dedi. Aslında ilişkimiz bir senelik değil ama annesi sussun diye öyle diyecekmiş. bende anlayışı için teşekkür ettim asıl ben teşekkür ederim sen hep iyi düşünüyorsun Allah senden razı olsun sen benim bu dünyada yoldaşım diğer dünyada ahiretliğimsin dedi. Yani açıkçası kaytarmaması şimdilik içime su serpti ama icraati bekleyeceğim en fazla bir hafta veriyorum bakalım.Canim sevgilinin o sozlerini gec bir kere kesinlikle dedigi gibi olmuyor. Asla olmuyor. Sevgilin pek de sana sahip cikacak gibi durmuyor kusra bakma gercekten acik kapi birakiyor gibi. Ayrica evlenseniz de bu kaynana burnundan getirecektir emin ol. Hep istedgm gelin olmadi diye ennufak hatanda gozune batacak esinle bile iletisim proboemi yasarsiniz. Kaldi ki dusundugu gelin de yengenin yegeni. Yani aile icnde yine. Hani yabancinolsa yiter gider ama genis aile icnde mevcut kalacak. Sen seviyorsun ama belki sevgln de seviyor ama pek dik duruslu degil. İki sevenin arasina girmek dinen de gunahtir bunda hak helal etmeme falan olmaz. Bana biraz yol yapiyor gibi geldi. Hakkinda hayirli olsun ama oldu da evlenirsen de istenmeyen gelin olacagini unutma. Not:bunlari yazan da bir istenmeyen gelin
Ben de böyle olur inşaAllah diyorum çünkü sevgilim böyle olacak diyorbenım de kvalıdem benı tanımazken , istememis. istememesının sebebı benımle alakalı degıl. eşımden karıyer yonunde beklentılerı vardı. ( tanısdıktan sonra masallah şahane ılıskımız var)
esımden degıl de, kvalıdem soyler. ıstemedıgımızı dedıkce evde kapı duvar kırar yumruklardı dedı. benım dugunum hatta cogugum olduktan sonra ogrendım bunu. anlı şanlı hazırlık dugun yaptılar bana. kımse de hakkımda laf soyemez onların korkusuna...... anlatabıldım mı bılmıyorum......
Sevdiğine eminim yani iki gün önce ayrılma derecesine geldik yine de bırakmadıSevgilinizin sizi sevdiğine emin misiniz? Bana sizin iş olmaz gibi geldi ama neyse.. Iyi düşünüp taşının..