- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız şimdi ona annesine o kızı asla istemediğini söylemesini yoksa onu beklemeyeceğimi söyledim.Sevgili oturmuş kızın meziyetlerini sayıyor, demekki kendide meyilli. Yavaş yavaş işliyor sizi. Lütfen biran önce gözünüzü açın! Yakında oyun dışı edecekler sizi. Başta sevgiliniz.
Şimdi ona gerekeni yapması için uzun bir yazı yazdım endişelerimi söyledim ve annene kızı kesinlikle istemediğini söyle eğer söyleyemiyorsan ben seni beklemem dedim.Şimdi müsait değilim dedi ben de müsait olunca oku o zaman dedim. Yuh yani yaYa kendinizi kenarda bekletmeye gururunuz nasil elveriyor? Annesi helal etmiyorum derseymiş, yok kizin meziyetlerini sayiyormuş filan.
Bu sacmaliklari aile içinde kendisinin cozmesi lazimdi size gelip bu kadar sacma sekilde anlatacagina.
Yerinizde olsam oturup kara kara kim tercih edilecek diye beklemezdim.
Ayrilirdim. Sorun neyse cozuyorsa cozsun cozmuyorsa ayrilsin bu kadar basit.
Konulari zorla okutmuyorlar ama niye ya niye diye bagirasim geldi okurken
Beni basiyor, dunyada erkek kıtlığı yaşaniyor bazi kadinlar için heralde...
Eğer ki bana çetrefilli cevap verirse tek bir şey yazmadan engelleyeceğim her yerdenSevgili oturmuş kızın meziyetlerini sayıyor, demekki kendide meyilli. Yavaş yavaş işliyor sizi. Lütfen biran önce gözünüzü açın! Yakında oyun dışı edecekler sizi. Başta sevgiliniz.
Bil bill.Sen bilmezsin simdi evlilik ne kv ne hele kii kvnin aklinda baskasi varsaa nasil bir hayat bekliyor seni.Kadinla otur bir tanis ölç tart once kvyi tani hayatin zindan olmasinBen sevdiğim için ve sözüne güvendiğim için tamam diyorum annem sana asla öyle kötü söz söylemez diyor ama bilmiyorum ya
Bak ben seni seviyorum ama benim içimi rahatlatacak şeyler yerine annem hakkını helal etmezse onunla evlenirim diyorsun bana. Bu denecek laf mı? Sen beni ailene peyder pey söyleyeceğini söylüyorsun ama ailen seni vazgeçirmeye çalışsa ilk rüzgarda yelkenleri açacaksın gibi davranıyorsun M...... Kaldı ki annen bunu yapacak çok iyi biliyoruz. Sen ben Mihri'yi seviyorum o kızı istemiyorum diyebilecek misin? Bana bunu söyle. Eğer ki bunu yapamayacaksan benim hakkıma girme lütfen ne kadar üzüleceğimi biliyorsun. Eğer beni gerçekten seviyorsan bana bunu reva görmezsin. Bir ay sonra bahanelerle beni bırakacaksan adam gibi şimdi dürüst ol ve ben net değilim de bana. Çünkü ben senin şu an net olmadığını düşünüyorum. Annen ne derse onu yapacak gibisin bak ben her şeyi bırakıp senin için oraya geleceğim ben bunları kaldıramam benim ailemde böyle şeyler yok. Herkes sevdiğini alır yani. Annenin öyle mutsuz olsak bile en ufak tartışmamızda o kızı alsaydın böyle olmazdı demesini kaldıramam ben. İkili olma git annene söyle bir daha bu konuyu açma ben asla istemiyorum diye. Üzülebilir ama gerçek buysa kabullenecek yani. Yoksa ben böyle bekleyemem. Sevsem de salak değilim. İki gün sonra bana "annem hakkını helal etmiyor" deyip beni bırakmanı beklemeyeceğim. Bana bunları açıkla ve gerekeni yap lütfen. Beni söylemesen bile şimdi o kızı asla istemediğini annene ve ablalarına söyle yoksa ben öyle beni köşede bekletip annenin ağzından çıkacak lafa göre hareket etmene dayanamam. Aynısının sana olduğunu düşün. Annem ne derse onu yapacağım desem sana sen beni iki gün beklemezsin gururuna yediremezsin. Benim de bir gururum var lütfen dürüst ve açık ol. BU MESAJI ATTIM ONASevgili oturmuş kızın meziyetlerini sayıyor, demekki kendide meyilli. Yavaş yavaş işliyor sizi. Lütfen biran önce gözünüzü açın! Yakında oyun dışı edecekler sizi. Başta sevgiliniz.
Benimle tanışmak bile istemez belkiBil bill.Sen bilmezsin simdi evlilik ne kv ne hele kii kvnin aklinda baskasi varsaa nasil bir hayat bekliyor seni.Kadinla otur bir tanis ölç tart once kvyi tani hayatin zindan olmasin
Annesi sürekli söylüyormuş işte ben de sevgilimin çok masum olduğunu sanmıyorumAma kişi kesinlikle dusunmuyorum der ve konuyu kapatır.senin sevgilin bayağı bilgi toplamış istemem yan cebime koy diyor gibisine.
Görüşmemişler ama sevgilimin atanmasını bekliyorlar atansın anında birleştirecekler
Yaaa bak ne diosun Ne demek tanisacak eger erkek arkadasin bu kizla bir ömür paylasacagim diosa tanismak zorunda birakacak.Yani aklinizda aileyi silip evlilik yoksa boyle.Hoş silsenizde erkek arkadasiniz illa ki anam babam diecektirBenimle tanışmak bile istemez belki
Bu da sevgilime bağlı ama çok iradesiz davranıyorBen bir dizide izlemiştim,kayınvalide başka bir kızı istiyor,oglunun hoslandıgı kızı da bilmiyordu.Kayınvalidenin begendigi kız baska birine asık yataklara düşmüş gibi yapmıştı,o sırada oglanın asıl hoslandıgı kız da tesadüfen oradaymış gibi,hanımefendi bir sekilde yardımcı oluyordu.Kayınvalide,bilmeden oglanın hoslandıgı kızı begenip onu isteyelim demisti Yani sizi tanısalar acık acık konussanız düzelebilir
Hem de ne der varya. Tanışır ama yani ben üzülmek istemiyorum sevgilime az önce şunları yazdım:Yaaa bak ne diosun Ne demek tanisacak eger erkek arkadasin bu kizla bir ömür paylasacagim diosa tanismak zorunda birakacak.Yani aklinizda aileyi silip evlilik yoksa boyle.Hoş silsenizde erkek arkadasiniz illa ki anam babam diecektir
Sözde başından beri içi istememiş o kızı hem de hiç merak falan etmiyormuş görmek istemiyormuşSevgilin merak etmemiş midir kim diye?
Görüşseler bile haberin nereden olacak ki?
Bekle bakalim ama cevaba güvenme harekete gecmesi lazim.En yakin zamanda tanis.Benim kv de beni istememis (sok oldum cok severdim onu)esim o olacak demis.Hatirla gönulle olmaz bu isler.Seni isteyen adam kimseyi dinlemezHem de ne der varya. Tanışır ama yani ben üzülmek istemiyorum sevgilime az önce şunları yazdım:
""" Bak ben seni seviyorum ama benim içimi rahatlatacak şeyler yerine annem hakkını helal etmezse onunla evlenirim diyorsun bana. Bu denecek laf mı? Sen beni ailene peyder pey söyleyeceğini söylüyorsun ama ailen seni vazgeçirmeye çalışsa ilk rüzgarda yelkenleri açacaksın gibi davranıyorsun M..... Kaldı ki annen bunu yapacak çok iyi biliyoruz. Sen ben Mihri'yi seviyorum o kızı istemiyorum diyebilecek misin? Bana bunu söyle. Eğer ki bunu yapamayacaksan benim hakkıma girme lütfen ne kadar üzüleceğimi biliyorsun. Eğer beni gerçekten seviyorsan bana bunu reva görmezsin. Bir ay sonra bahanelerle beni bırakacaksan adam gibi şimdi dürüst ol ve ben net değilim de bana. Çünkü ben senin şu an net olmadığını düşünüyorum. Annen ne derse onu yapacak gibisin bak ben her şeyi bırakıp senin için oraya geleceğim ben bunları kaldıramam benim ailemde böyle şeyler yok. Herkes sevdiğini alır yani. Annenin öyle mutsuz olsak bile en ufak tartışmamızda o kızı alsaydın böyle olmazdı demesini kaldıramam ben. İkili olma git annene söyle bir daha bu konuyu açma ben asla istemiyorum diye. Üzülebilir ama gerçek buysa kabullenecek yani. Yoksa ben böyle bekleyemem. Sevsem de salak değilim. İki gün sonra bana "annem hakkını helal etmiyor" deyip beni bırakmanı beklemeyeceğim. Bana bunları açıkla ve gerekeni yap lütfen. Beni söylemesen bile şimdi o kızı asla istemediğini annene ve ablalarına söyle yoksa ben öyle beni köşede bekletip annenin ağzından çıkacak lafa göre hareket etmene dayanamam. Aynısının sana olduğunu düşün. Annem ne derse onu yapacağım desem sana sen beni iki gün beklemezsin gururuna yediremezsin. Benim de bir gururum var lütfen dürüst ve açık ol.
Yani son kez dedim ona net bir şekilde anneni sustur diye ama sanmıyor yapacağını eğer ufacık tereddüt gösterirse her yerden engelleyeceğim.Erkek arkadaşın bizi yemesin. Hiçbir erkek beğenmediği etmediği bir kızla annesi hakkını helal etmeyecek diye evlenmez. Sevgilinizin aklını karıştırmış bile bu kız. Suç kendi üzerine kalmasın beddua almasın diye yol yapmaya başlamış bile. Bu adam sizi terk etmeden siz bu adamı şak diye terk edin. Eğer sizi gerçekten seviyorsa döndürmeye çalışacaktır.