Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız. Yarın öbür gün sen benim dünya ahiret bacımsına döner bu ayakta uyutmalar. Keşke gözlerini açabilse.
Annem hakkını helal etmedi, senı cok sevdıgımı bılıyosun ama ayrılmak zorundayız cumlesı ile son bulacak bu ılıskı.
Konu sahıbı, anne yuzunden bittigine de inanacak ılıskının ısın kotu tarafi bu.
Cocugun sevmedıgını kabul etmiyor cunku.
Olan zavallı hatta bence, ogluna kız bile bakmayan kadına olacak beddua falan yiyecek durduk yere.

Sevgiliniz kıza karşı söylediği kadar alakasız değil bence

Doğru söz güzel ama üslup doğru sözün katilidir derler hocam. Evet ben sıkınılar olduğunu kabul ediyorum ama sevgilimin sizin bilmediğiniz huylarını da bildiğimden biraz daha zaman veriyorum ona. Zaten eğer bu şansı kullanamazsa gerekeni yapacağım. Klişe olan " dikkate almayacaksan neden sordun? " lafınız katılmıyorum ben buradan cesaret alıp hislerimi ona açıkça belirttim ve bana annesiyle konuşacağına dair söz verdi. En azından ben gerçekten seviyorsan ona bu fırsatı vermeliyim diye düünüyorum kısa bir süre de olsa. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Simdilik durum fena degil sekerim ama ic acici da degil pek. Nötr sen fazla yumusama sert dur sevgilin arkanda durmayi ogrensin iyice
Tabi ara ara nabzını yoklarım ama şimdi annesi evde değil ablası doğum yaptı bir süre orada kalacak ne zaman söyleyecek bakalım destekleriniz için çok teşekkür ederim :)

sevgilinden ayrılmıyosan bari sure ver, 2 gune kadar söyledin söyledin yoksa benden bu kadar diye ya.
yalvarır gibi mıy mıy mesaj atma. guçlu ol. seni haketmesi gereken taraf o, paylaşılamayan erkek konumuna sokmuş kendini, sanki bana Behlul.

Konu sahibi çok üzüldüm sizin adınıza.
Sevgiliniz belli ki annesinin diyeceklerine göre hareket ediyor, kızı övmeye bile başlamış. Ufaktan kendini hazırlıyor gibi.
Yerinizde olsam bu işi halletmeden bir daha karşıma çıkma derim ve gerçekten görüşmem.
kendinizi tercih edilmeyi bekleyen insan konumuna düşürmeyin lütfen.

Hahah haklısınız valla Behlül ben bir hafta demiştim ama annesi 15 gün kadar evde olmayacak ablasıgilde nasıl söyleyecek bakalım

Yorumları, cevapları, son gelişmeleri okudum.
Hâlâ sevgilinin annesine senden bahsetmesini bekliyorsun umutla
Hadi diyelim oldu da evlendin bu kişiyle. O kaynana sana huzur mu verecek? O adam senin arkanda mı duracak? Kız zaten ailedenmiş, kaynana her gördüğünde o kızı sana daha da bilenecek! Sen huzur bulacağını mı sanıyorsun o ailede?
Kimler çıkar kim bilir karşına... Seni gerçekten seven, ailesine senden gururla, sevgiyle bahseden biri ile evlenmek istemez misin?

Çok isterim ama gönül bu Kv'nin iyi biri olduğunu söylüyor sevgilim yani asla sana ağır konuşmaz bana dırdır eder ederse diyor

Ne yaptınız konu sahibi ? Benim yorumdan bu yana yürümüş konu çok sayfa var okuyamadım, bir gelişme olmuş sadece onu anladım

Hahah haklısınız valla Behlül ben bir hafta demiştim ama annesi 15 gün kadar evde olmayacak ablasıgilde nasıl söyleyecek bakalım

söylemezse kendisi bilir ve ondan sonra da aşırı minnettar davranma iyi ki söyledin beni seçtin falan diye. kurban elektriği saçıyosun resmen, benim bile seni başka kız için terkedesim geldi.
guçlu ol,olursa olur olmazsa ne olur havasında ol. bu saçma aşk için uzulunmez ya, bir saat ağla bitti gitti sana. insan anne baba yokluğuyla sınanıyor dunyada, böyle dengesiz aşk neymiş Allahaşkına.
kendisi bilir, yaşın kuçuk, universite mezunu olacaksın, hayat sana alternatifler dunyası.
kariyere odaklansan daha mantıklı ama illa aşk diyosan seni hakedeni bul.

Şimdilik tercihini yaptı ve annesiyle konuşacağını söyledi kısa bir süre daha bekleyeceğim ama haklısınız gerçekten ben sevdiğim için biraz da ilişkimi kurtarma odaklı düşünüyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…