Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak beni üzme, öyle atar gider yapma, kayıveririm o tarafa mesajı bu. Nerde görsem tanırım.

Ben hiç oyun yapmayı sevmem yani bu biraz beni batırır gibi geldi

"eğer biz mutsuz olursak bana habire o kızı alsaydın diye yüzüme vurur diyor"

Buna cidden güldüm ama sinirden.

Sevgilin annesinin istediği kızla evlenecek bence. Kesin kararlı olsaydı sana anlatmazdı anlatsa bile haberin olsun diye öyle bir söylerdi ama senin için rahat olurdu. Şu anki gibi için için yemezdi.

Benim annem de ısrarcıdır, birisi için çok ısrar etmişti ama kesin bir şekilde olmaz dedim. O da anladı. Kesin kararlı olduğunu görünce annesi de bir şey diyemez ama sevgilin kesin bir şekilde hayır dememiş annesine.

İşte bunu diyemiyor seni yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyleyeceğim diyor delireceğim

Bence sevgılın senı sevmıyor ınsan ısmedıgı bırıyle nasıl evlenır cocuk oyuncagımı bumu bence bakacak kız guzelse evet dıyecek. Benım kv dede benı ıstemıyordu kuzenımı ıstıyordu hemde bız sevgılı bıle degıldık esım ben cakıltasımdan baskasını ıstemem olacaksa o olacak demıs bana acıldı sonra ıstemedıgı bırı kabul etmedı hemde kuzenım daha ona uygunken ben bıraz zıttım esıme gore. Ayrıca anne hakkı oyle bıseyde helal etmwm demeyle olmuyor tamm anne hakkı var ama oglunun sevmedıgı bırıyle evlılık yapacak rabbım bunu kabul edermı sacmalık. Zorakı evlılık gunahtır

Çocuk seni alıştırıyor sadece terketmeye..
Annem hakkımı helal etmem dedi ile ayrılacak senden..Muhtemelen kız ya güzeldir ya da paralı

Bence sen önce davran bırak gitsin istediği yere zorla mı tutacaksın seni sevmeyeni

Gerçekten bu ne ya

Gerçekten akıl alır gibi değil. O kadar saçma...

Pardon neye alıştıracakmış? Siz şuna kafası karışık zaman kazanmaya çalışıyor desenize.

Belki de o kişiyle görüşmüştür bile.
Yengesinin yeğeni ne de olsa her türlü görüşür.
Konu sahibini oyalıyor belki de...
Ya da kırmamak için yavaş yavaş bitirecek, ailesinden dolayı isteksiz bitirmiş gibi..

Düşe
Düşe kalka giden bı ilişki diyosun memnunum diyosun.
Ben geçtim bu yoldan evlenmedik yırttım ergendim cahildim.

Sende mi cahilsin niye bu körlük

Zaten çocukken birlikte oynuyorlarmış. Şimdiki halini bilmemesi mümkün değil. En kötü ihtimalle fotoğrafını görmüştür hatta bütün sosyal mecralardan araştırmıştır.

Görüşmemişler ama sevgilimin atanmasını bekliyorlar atansın anında birleştirecekler

Ya kendinizi kenarda bekletmeye gururunuz nasil elveriyor? Annesi helal etmiyorum derseymiş, yok kizin meziyetlerini sayiyormuş filan.
Bu sacmaliklari aile içinde kendisinin cozmesi lazimdi size gelip bu kadar sacma sekilde anlatacagina.
Yerinizde olsam oturup kara kara kim tercih edilecek diye beklemezdim.
Ayrilirdim. Sorun neyse cozuyorsa cozsun cozmuyorsa ayrilsin bu kadar basit.
Konulari zorla okutmuyorlar ama niye ya niye diye bagirasim geldi okurken

Beni basiyor, dunyada erkek kıtlığı yaşaniyor bazi kadinlar için heralde...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…