Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi sevgilinizin de sizi kazanmak için uğraşması lazım. 😡

Annesine babasına bu kızı sevmiyorum benim sevdiğim var diyemeyen evlenmesin kusura bakmayın.

Hayır kızı reddedince anne babası onu evlatlıktan reddedecek mi? Elbette hayır. Sevdiği yok diye o kızı ayarlamaya çalışıyorlar, sevgiliniz baştan ağırlığını koysaydı iş bu noktalara gelemezdi.
İşte annesine söyleyecekmiş şimdi konuştum sen bunları düşünmekte haklısın dedi. Bakalım neler olacak

Şimdi cevap verdi bana çok haklısın ve çok güzel düşünüyorsun ben annemle konuşacağım ve yine aynı tepkileri verirse seni anlatacağım bir senedir birbirimizi seviyoruz diyeceğim ki umudunu kessin dedi. Aslında ilişkimiz bir senelik değil ama annesi sussun diye öyle diyecekmiş. bende anlayışı için teşekkür ettim asıl ben teşekkür ederim sen hep iyi düşünüyorsun Allah senden razı olsun sen benim bu dünyada yoldaşım diğer dünyada ahiretliğimsin dedi. Yani açıkçası kaytarmaması şimdilik içime su serpti ama icraati bekleyeceğim en fazla bir hafta veriyorum bakalım.
Aynen kuzum fazla zaman tanima sen de kendi mutlulugunu dusun. Bu zamanlarda her seye goz yumulur gibi geliyor ama sonra sonra cok gücüne gidiyor. Benim kaynana da zamannda baskasini istemisti ama esim agizlarini actirmadi. Cok sukur simdi de pek aktif degiller esim sagolsun ses cikaramiyorlar ama o soguk duruslari bile zoruma gidiyor. Senin de oyle hissetmeni istemem :KK68: bence durumu anlattiktan sonra sevgilin, seni annesiyle tanistirsin bakalim. Sen de bir gor. Anlarsin ne olduguni bakislarndan zaten. Hepimiz kadiniz icguduler tavan bizde ✌🏻😁

Aynen kuzum fazla zaman tanima sen de kendi mutlulugunu dusun. Bu zamanlarda her seye goz yumulur gibi geliyor ama sonra sonra cok gücüne gidiyor. Benim kaynana da zamannda baskasini istemisti ama esim agizlarini actirmadi. Cok sukur simdi de pek aktif degiller esim sagolsun ses cikaramiyorlar ama o soguk duruslari bile zoruma gidiyor. Senin de oyle hissetmeni istemem :KK68: bence durumu anlattiktan sonra sevgilin, seni annesiyle tanistirsin bakalim. Sen de bir gor. Anlarsin ne olduguni bakislarndan zaten. Hepimiz kadiniz icguduler tavan bizde ✌🏻😁
Hahah aynen yaa :-) vallahi bi şükür ettim yani kızı savunur diye korkuyordum

Bende kv'yi çok sevmiştim hani fotoğraflarını falan gördüm ama böyle inat tutturan biri olduğunu bilmiyordum bu nedir ya oğlan istemiyorsa olmaz yani. Ya benim sevgilim gülerek olmaz diyor ya da olmaz falan demiyor.
Ya daaa kendini bu yolla kiymetli yapiyor.Seni rekabete sokuo🤦‍♀️

Hahah aynen yaa :-) vallahi bi şükür ettim yani kızı savunur diye korkuyordum
Kiz oyle bisi yapsa vur tekmeyi zaten. Tabi ki seni tutacak biraz guclu durmayi ogrenmesi lazim. Yetiskin evli bir erkek oldgnda da her soze boyun mu egecek aman Allah :KK57: ama sen her acidan iyi dusun her acidan 🥰 sonra üzülme sekerm :KK68:

Merhaba bu konuyu size danışmak için hesap açtım. Benim düşe kalka süren bir ilişkim var. Memnunum seviyorum sevgilimi. Benim okulum bitince evlenmek istiyoruz aileleri tanıştırma nişan falan derken bize uygun bir zaman dilimi gibi geldi ama sevgilimin annesi sevgilim benimle tanışmadan 4-5 ay öncesinde bir kıza kafayı takmış. Onu sana alacağım başkasını almam diyip duruyormuş ben bunu yeni öğrendim. Kızı önerdiklerini biliyordum ama annesinin böyle kıza aşık olduğunu iki gün önce öğrendim. Bu kız sevgilimin yengesinin yeğeni. Yengesi sürekli bu ikisini birleştirmeye çalışıyor ve sevgilimin annesini görünce hep bu konuyu konuşuyormuş. Resmen kızı kendi ağızlarıyla istetiyorlar yani. Sevgilim başından beri anne istemiyorum diyormuş öyle diyince annesi kızarıp bozarıyor ve sevgilimle konuşmuyormuş. Sevgilim kızı görmemiş sadece küçükken beraber oynarlarmış şimdi görse tanımazmış. Ama sevgilimin annesi, babası, abisi, ablaları bu kızın ailesini çok seviyormuş. Çünkü zamanında bu aile çok yardım etmişler sevgilimin annesinin ailesine falan o yüzden sevgilimin annesi ben nasıl olmaz benim oğlum istemiyor derim bu iş olacak diyip duruyor. Kızın ailesi de olur vermiş bunları bir araya getirmeye çalışıyorlar. Gerçekten iki gündür bunu düşünmekten çatlayacağım. Sevgilime ee ne olacak böyle dedim ben seni söyleyeceğim onlara peyder pey dedi ama annem hakkımı helal etmem derse diye korkuyorum o zaman ne yapacaksın sen dedi bana bende ben ne yapabilirim anne hakkı ödenmez yani giderim dedim. Sonra o da dedi ki işte tek korkum annemin hakkını helal etmemesi eğer hakkını helal etmezse o kızla evlenmek zorunda kalırım ne yapayım diyor. Yani gerçekten sevgilime de çok kırıldım bana kızın meziyetlerini sayıyor yok babası gaziymiş kız hafızmış falan bana da annem söylüyor ama vallahi ben istemiyorum diyor. Kızın yüzünü merak ettiğini de çok iyi biliyorum ama kim olsa merak eder diyorum sonra da ben olsam hiç düşünmezdim bile başka bir erkeği diyorum. Kafam çok karışık ve ailesi onun aklını çelebilir biliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ilişkimi de bitirmek istemiyorum ama benim arkamda durmazsa ve beni sonra bırakırsa diye çok korkuyorum. Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim? Ben gerçekten sevgilimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum o da istemiyor ama ailesinin baskılarından bıkmış. Annem canıma yapışıyor bıktım artık diyor. Ne yapacağım ben? Ona açık açık dedim eğer annenin dediğini yapacaktıysan ne diye benimle görüştün görüşmeyecektin o zaman diye bana diyor ki onun dediğini yapmak değil ama hakkını helal etmezse ne yapacağım? Bakalım seni söyleyince ne olacak ne kavgalar çıkacak annem benimle konuşmaz kesin falan dedi. Dedim biz evlensek annen hep beni onunla mı kıyaslayacak dedim o da öyle şey olur mu evlenince öyle laf asla etmez annem dedi ama onlara çok bağlı çok istiyor dedi. Bende şimdilik politik davranmak adına sesimi çıkarmadım yakın zamanda buluşacağız o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyorum. Allah aşkına bana bir el atın ablalar...
Ne akıl çelmesi, atı alan üsküdarı geçmiş sana alıştıra alıştıra söylüyor. Yok hakmış da bilmem neymiş. Sana çok aşık olsa bunları sana bildirmeden hallederdi istemediğini ailesine söylerdi. Şu çocuk akıllı adamları sevmeyin ya... valla sinirim bozuluyor.

Kiz oyle bisi yapsa vur tekmeyi zaten. Tabi ki seni tutacak biraz guclu durmayi ogrenmesi lazim. Yetiskin evli bir erkek oldgnda da her soze boyun mu egecek aman Allah :KK57: ama sen her acidan iyi dusun her acidan 🥰 sonra üzülme sekerm :KK68:
Evet şimdilik durum fena değil değil mi? İcraati bekleyeyim çünkü kv'nin hiç kimseye hayır diyemeyen biri olduğunu biliyorum sadece bu kızda inat etmiş o da benimki beni derse bence kabul eder çünkü benimkinin abisi de başka şehirden kız almış babası başka kız istemiş ama o onu almış

Ne akıl çelmesi, atı alan üsküdarı geçmiş sana alıştıra alıştıra söylüyor. Yok hakmış da bilmem neymiş. Sana çok aşık olsa bunları sana bildirmeden hallederdi istemediğini ailesine söylerdi. Şu çocuk akıllı adamları sevmeyin ya... valla sinirim bozuluyor.
Son konuşmalarımızda annesine istemediğini söyleyeceğini ve aynı şeyleri yaparsa birbirimizi bir yıldır sevdiğimizi söyleyeceğini söyledi bir sene olmadı daha ama öyle diyecekmiş annesi bu tavırları bıraksın diye bende icraat bekliyorum

İşte ayrılmaya korkuyorum ya beni gerçekten koruyacak ve evlenecekse diye :KK43:
Sizi gerçekten koruyacak Ve evlenecek olsa sizin ayrılmanıza bakmaz. Eninde sonunda yine sizi seçer. Ayrılsanız bile uğraşır annesini ikna eder veya ikna etmeden evlenmeyi göze alır. Ben sizi anlıyorum, kadınlar olarak çok meyilliyiz tek taraflı çabalamaya çünkü. Karşı tarafın yapması gerekeni de biz sırtlanıyoruz çoğu zaman. Ama hiç unutmam, dertleştiğim sevdiğim bir hocam bana demişti ki (kendisi erkek) Bir erkek eğer gerçekten sevip istiyorsa önünde dağlar bile duramaz. Hiçbir zaman acaba gerçekten seviyo muydu, ben mi çabalamadım diye düşünme. Eğer bir erkek istiyorsa sen ne kadar gitsen de cabalamasan da istediğini almak için uğraşır. Gerçekten istemiyorsa da türlü bahanelerin arkasına saklanır demişti. Benim de gözlemim bu yönde maalesef. Biz kadınlar genelde son raddeye gelmeden gitmeyi, tek taraflı çabalamayı bırakmayı başaramıyoruz. Gidince de tam gidiyoruz o ayrı da işte...

Ben olsam sein yerine, o cocugu, yani kücük cocugu birakirim. Cünkü o daha kücük bir cocuk gibi annesinden korkuyor ve Anne lafini dinliyor, kendi kisiligi yok. Cok sallanan zayif bir adamcik. Dim dik durup, sana güven Verein birisi degil, hic arkana bakmadan kac. Genellikle böyle adamciklardan kac. Sapasaglam dikilemiyor, hep sallanıyor, bir oyana bir buyana.

Son konuşmalarımızda annesine istemediğini söyleyeceğini ve aynı şeyleri yaparsa birbirimizi bir yıldır sevdiğimizi söyleyeceğini söyledi bir sene olmadı daha ama öyle diyecekmiş annesi bu tavırları bıraksın diye bende icraat bekliyorum
Ben sana söyleyeyim anası tavır koyacak seninki de aşkımızı kalbimize gömmemiz gerekiyor napim anadır aha napim diyecek elin kızını alacak.

GERÇEKTEN TAM OLARAK BÖYLE
Kuzum çok affedersin. Özür dileyerek soruyorum. Biraz salak olabilme ihtimalin var mı?

Okuduklarıma inanamıyorum.

Sevgilin seni sevmiyor. Terk edecek. Adım adım geliyor. Duymuyor musun?

Aynı şey sen yapsan kırk kere terk etmişti seni.

Sevmek bu değil. Gerçekten sevildigin zaman anlayacaksın. Ve şu an kendini indirdiğin bu seviyeden utanacaksın.

Eğer sevgilin olan çapsız o kizla evlenmezse gel buraya. Boleyn Kizi Boleyn Kizi ismini etiketleyip istediğin hakaretleri yaz. Sana eyvallah haklısın diyeceğim.

Aslında sevgilin de haklı bi yerde. KEndine sinek kadar kiymet vermeyen birini kim görse...onu topuğunun altında ezer.

Bu tabiatın kanunudur.

Sen kendine kiymet veremiyorsun. Adamın seni düşürdüğü duruma göz yumup hazır olda bekliyorsun.

Sonra da aynı adamdan sana kıymet vermesini bekliyorsun.

Sen kıymet verdiğin bir insanı bu kadar aşağılık bir duruma indirir misin? Cevap ver. Indirir misin?

Indirmezsin.

Sen bu kafayla cooook üzülürsün.

Sana burda hayat tecrübesi olan kadınlar sayfalarca aynı şeyleri yazıyor.

Sen ilk mesajında yazdığın zırvalıklara devam ediyorsun.

Madem dikkate almayacaktın, neden sordun?

Sen zaten kararını vermişsin.

Kararının ne olduğunu biz biliyoruz.

Sen de biliyorsun.

Ve en kötüsü sevgilin olan çapsız da biliyor.

Sen kendine bu muameleyi reva gördükten sonra sevgilin neden reva görmesin.

Görür tabi. Ben sevgilini tutuyorum.

Sana hepsi müstehak.

Eğer doğruları duymak seni rahatsız ediyorsa alttaki şikayet et butonunu kullanabilirsin.

Hadi kendini bozuk para gibi harcamada sana kolaylıklar dilerim.

Evet şimdilik durum fena değil değil mi? İcraati bekleyeyim çünkü kv'nin hiç kimseye hayır diyemeyen biri olduğunu biliyorum sadece bu kızda inat etmiş o da benimki beni derse bence kabul eder çünkü benimkinin abisi de başka şehirden kız almış babası başka kız istemiş ama o onu almış
Simdilik durum fena degil sekerim ama ic acici da degil pek. Nötr✌🏻😊 sen fazla yumusama sert dur sevgilin arkanda durmayi ogrensin iyice 🥰

Şimdi cevap verdi bana çok haklısın ve çok güzel düşünüyorsun ben annemle konuşacağım ve yine aynı tepkileri verirse seni anlatacağım bir senedir birbirimizi seviyoruz diyeceğim ki umudunu kessin dedi. Aslında ilişkimiz bir senelik değil ama annesi sussun diye öyle diyecekmiş. bende anlayışı için teşekkür ettim asıl ben teşekkür ederim sen hep iyi düşünüyorsun Allah senden razı olsun sen benim bu dünyada yoldaşım diğer dünyada ahiretliğimsin dedi. Yani açıkçası kaytarmaması şimdilik içime su serpti ama icraati bekleyeceğim en fazla bir hafta veriyorum bakalım.
Bu dunyada yoldasım ahirette ahretlıgımsın ama simdilik annemın senden haberi yok.

Bugun yarın terk edileceksın, kabullensen mı acaba bunu?

Sana dönüşü su sekilde olacak : annem hakkını helal etmiyor o kızla evlenmek istiyor bende anne bedduası almak istemiyorum lütfen benide anla diyecek. Yani aslında o kızla evlenmek istediğini sanada vicdan yapmamak için yol verdiğini sananet bir sekilde anlatacak.

Bu dunyada yoldasım ahirette ahretlıgımsın ama simdilik annemın senden haberi yok.

Buna katılıyorum. Çoktan söylemesi gerekirdi. Ben evlendikten sonra kaynanam bana, “ oğlum senden çok bahsetti, hep resmini gösterdi “ dedi. Ben de sen ne dedin dedim. -“ bu kız daha çok küçük değil mi dedim dedi. Eşimle aramda 3 yaş var. Yüzüm biraz bebeksi duruyordu. Konu sahibinin sevgilisini annesine söylemesi gerekirdi ya da hemen söylemeli

Çok haklısınız. Yarın öbür gün sen benim dünya ahiret bacımsına döner bu ayakta uyutmalar. Keşke gözlerini açabilse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X