Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugüne kadar yansıtmamıştı büyük bir tartışma yaşadık ve sonra böyle bir sıkıntı var diye söyledi. Demek ki o kavgadan sonra bir alternatif olarak düşünmeye başladı..
Beni de kuzenimle evlendirmek için akrabalar hep çabaladı hakkımızı helal etmeyiz dediler. Kuzeniminde gönlü vardı ama ben eşimden vazgeçmedim. Geldi ailemle tanıştı. Babam olumsuz baktı ilk başlarda çünkü üni okuyordu işi yoktu. Evlendiğimiz de de işsizdi 5 ay işsiz kaldı. Şimdi uzman çavuş oldu. Akrabalarımda ne hakkı var helal etmiyormuş. Etmeyen etmesin umrumda değil

İşte ayrılmaya korkuyorum ya beni gerçekten koruyacak ve evlenecekse diye
Korkacak birşey yok.bir karar vermeli.ne yardan ne serden hikayesine dönmesin.insanlar aileleri istemiyor diye kaçıp evleniyor. (Kaçmayı onaylamıyorum )evlenmek isteyen bir şekilde sevdiği ile evlenir.bence sevgiliniz ailesi ile net konuşmamış.galiba o da biraz kararsız ki aile baskı yapıyor

Konuyu daha okumadan ayril evlenince tadin tuzun kalmaz sanmaki tek kocanla is biter ailesi cok onemli bir sorun

Var ama aptal gibi bırakamıyorum ona güvenmeyi tercih ediyorum oysa korkunç şeyler yaşayabilirim biliyorum...

Sinyalleri siz de alıyorsunuz ama şimdi bırakırsam ya peşimde koşmaz, benim için çabalamazsa ve o kıza giderse diye korkuyorsunuz . Aşkta gurur olmaz derler ancak bu bence karşı tarafında biz kadar sevdiğini düşünürsek geçerli. Karşınızdaki kişi sizi, sizin onu sevdiğiniz kadar seviyor mu ki, bir de tercih sonucunu yanında bekliyorsunuz ?

Ya diyor ki ben istemiyorum diyorum annem asla vazgeçmiyor

Arkanaa bakmadan kaç çünkü neden biliyomusun aynı şeyleri bende yaşadım tıpkı erkek arkadaşın gibi ben onu istemiyorum seni seviyorum gerekirse ailemi silerim seninle evlencem ben diyen bir erkek arkadaşım vardı sont-ra ne oldu biliyomusun o kızla evlendi ve birde çocukları oldu, o zamanlar üzüntüden 1 ayda 10 kilo vermiştim ama şimdi iyiki olmamış diyorum şimdi ayrılmazsan o seni bırakacak ve daha çok üzüleceksin.

GERÇEKTEN TAM OLARAK BÖYLE

Evlenecek olsa dimdik dururdu ailesinin karşında. Sizin sevgiliniz ben bir aya kadar yavaş yavaş seni söyleyeceğim diyor. Yahu nerede bu işin mantığı?? Böyle saçma şey mi olur? Neden zamana yayıyor böyle bir durum varken? Benim de şu anki eşime karşı annem ön yargılı davranmıştı bazı nedenlerden dolayı ve daha tanışmadan bana başka adaylar öneriyordu. Ben o an önünü kestim ve benim şu an sevdiğim biri varken, sen daha onunla tanışmadan sırf ön yargılarından dolayı bizi yok sayıp nasıl başkasını önerirsin dedim. Şu an evliyiz ve annem oğlum da oğlum diyor başka bir şey demiyor... Belki evlenseniz onun annesi de sevecek sizi ama mesele o değil. Mesele sevgilinizin iradesini ortaya koyamaması. Belki de sizi oyalaması. "Bin Bir iyi kidir siyliyicim sini". Hadi ordan uyuşuk

O kadar haklısınız ki.. Söylemeyecek değil mi?

sevgilin seni gerçekten sevip isteseydi, şu sayfalarca anlattıklarınlardan haberin bile olmazdı. evlendikten sonra bile ögrenemezdin.....ama gercekten sevseydi

aaa bunun aynisi bir arkadasimin basina geldi.

Arkadasim hikayedeki erkek.
Sevgilisi var ailesi de akraba bir kiza kafayi takmis. Bu arkadas da sozde saf ayagina yatiyor, iste kiz ona asikmis o ne yapsinmis falan, anne babasini kiramazmis... Falan filan. Neyse normalde sevgilisi olan kizla aglasa aglasa ayrildilar, seviyorlar hala sozde birbirlerini. Hooop ayrilmanin ertesi ayina arkadas bu akraba kizla nisan yapti.

O kizla da olmadi hee, aile cok dahil olunca bir suru problem oldu.
Sonuc arkadas ikisinden de olmus oldu.
Sonrasinda yillarca bekar kaldi da oyle akillandi. en sonunda da ailesini karistirmadan evlenebildi

sevgilin seni gerçekten sevip isteseydi, şu sayfalarca anlattıklarınlardan haberin bile olmazdı. evlendikten sonra bile ögrenemezdin.....ama gercekten sevseydi
Sevmiyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…