- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
Mesela bir sorun olsa kvalide dicek ki oğluna ben sana bunu alma şunu al dedim. Evlendiği gibi çocuk beklicek belki kaynana. Olmasa hemen yapıştıracak etiketi bu afedersin kısır dicek. Çevremde buna benzer örnekler olduğu için yazıyorum. Niyetim konu sahibini üzmek değil kesinlikle. Eşin de annesinin aklına gidecek. (Belli ediyor yazdıklarından kendisini). Bu evlilik olumsuz bitecekKusura bakma gormedimEvet ya sonra surekli kiskanclik kavga arada kalan bir erkek deliren bir gelin kaliyor sonunda
üzgünüm ama hayır, gerçekten seven adam bunlar gercekse bile anlatmaz sevdiğine,kaldi ki sevgilin yalan da söyluyor olabilir seni oyalamak için o daha feciSevmiyor mu
Bana kızacak neden habire bu konuyu açıyorsun diye ama bende diyorum ki bekleyeyim belki söyler?Seninle evlenecek olsa çok sevse sana bunları anlatmazdı. Ailesine açık ve net bir şekilde durumu bildiririr gerekirse resti çekerdi. Çocuk daha evleneceği kişiyi bile kendi seçemiyorsa yollarını ayırman daha hayırlı olur. Şuan canın çok yanıyor biliyorum ama bu senin kaderinde yol ayrımı. Ve sonuç seni üzerse bil ki senin için iyi olan yola doğru dönmüşsündür
Gelmez ki o kadar meth edilen bir kız varken neden gelsinGiderim demissin ya . Git canım .. Seviyorsa zaten peşinden gelir seni herkese kabul ettirir.
Ama bunu yaparsanız ya yine korktuğunuz olursa ne olacak ? Sonra pişmanlık olmayacak mı içinizde neden ben bırakmadım diye ? Üzüldüm gerçekten size , çünkü üzüntünüzü hissettim, kaybetme korkunuz bariz ortada,şans inşallah sizden yana olurGERÇEKTEN TAM OLARAK BÖYLE
Biliyor musunuz annem bu olayı duysa beni asla vermez onlara ben anneme bundan bahsetmeli miyim?Mesela bir sorun olsa kvalide dicek ki oğluna ben sana bunu alma şunu al dedim. Evlendiği gibi çocuk beklicek belki kaynana. Olmasa hemen yapıştıracak etiketi bu afedersin kısır dicek. Çevremde buna benzer örnekler olduğu için yazıyorum. Niyetim konu sahibini üzmek değil kesinlikle. Eşin de annesinin aklına gidecek. (Belli ediyor yazdıklarından kendisini). Bu evlilik olumsuz bitecek
Söylemeyecek. O kızı gördü. Suçlu duruma düşmeden nasıl ayrılabilirime bakıyor. Bu nedenden de hakkını helal etme mevzusunu ortaya atıyor. Yahu bu gözler adam gibi ayrılmayı beceremediği için "ben kanserim öleceğim o yüzden ayrılmak zorundayız" diye yalan uyduran insanları gördü. Bu da onun alt sürümü işte. Demo versiyonu. Kullandırtma kendini. Ayık ol kardeşim. Bi açıl sevgiline ayrılıyorum de bakalım ne yapacak biraz da o tedirgin olsun. Bu ne şehzademiz oturuyor iki taraftan hanımlar onu bekliyor. Artık hangisine kayarsa gönlü... Sizin kendinize, sizi yetiştiren aileye saygınız varsa kendinizi bu duruma düşürmezsiniz. Ben bile sinirlendim yahuO kadar haklısınız ki.. Söylemeyecek değil mi?
Gerçekten üzülüyorum yani evlilik bu bana ne umutlar verdi ve birden bu çıktı ortayaAma bunu yaparsanız ya yine korktuğunuz olursa ne olacak ? Sonra pişmanlık olmayacak mı içinizde neden ben bırakmadım diye ? Üzüldüm gerçekten size , çünkü üzüntünüzü hissettim, kaybetme korkunuz bariz ortada,şans inşallah sizden yana olur
Sen önce sevgilinden ayrıl.Biliyor musunuz annem bu olayı duysa beni asla vermez onlara ben anneme bundan bahsetmeli miyim?
İşte bu olayı bana anlatmadan önce ayrılma seviyesine gelmiştik öyle olsa geri barışmak için mesaj atmazdı diyorum ama kavgadan sonra bana biraz soğudunu dedi sonra kıvırdı soğumak değil de üzüldüm dediklerine dedi sonra da ben bak bir eksilme varsa söyle şimdi bana dedim eksilme yoksa şu var şunu bilmeni istiyorum diye bu olayı anlattıSöylemeyecek. O kızı gördü. Suçlu duruma düşmeden nasıl ayrılabilirime bakıyor. Bu nedenden de hakkını helal etme mevzusunu ortaya atıyor. Yahu bu gözler adam gibi ayrılmayı beceremediği için "ben kanserim öleceğim o yüzden ayrılmak zorundayız" diye yalan uyduran insanları gördü. Bu da onun alt sürümü işte. Demo versiyonu. Kullandırtma kendini. Ayık ol kardeşim. Bi açıl sevgiline ayrılıyorum de bakalım ne yapacak biraz da o tedirgin olsun. Bu ne şehzademiz oturuyor iki taraftan hanımlar onu bekliyor. Artık hangisine kayarsa gönlü... Sizin kendinize, sizi yetiştiren aileye saygınız varsa kendinizi bu duruma düşürmezsiniz. Ben bile sinirlendim yahu
Tecrübelerim sonucu herkese güvenilmemesi gerektiğini öğrendim . Sizi de üzmek istemiyorum ama görünen köy de ortadaGerçekten üzülüyorum yani evlilik bu bana ne umutlar verdi ve birden bu çıktı ortaya
Bence hiç bu oyunlara girmeyin. Çünkü böyle bir durumda onu harekete geçiren şey size olan sevgisi değil, rekabet ruhu olur. Siz kendinize olan saygınızdan ve bu duruma düşürülmekten rahatsız olduğunuz için ayrılacağınızı söyleyin. Adama ben kendime saygı duyuyorum mesajını verin. NE OLUR BUNU YAPINHislerime göre konuşuyorum bu çocuk gidici şimdiden yol yapıyor yok annem hakkını helal etmezse falan filan sana tavsiyem ona karşı atak yap çok Zengin yakışıklı bir erkek beni istemeye gelecek de aileme haber göndermiş de eğer seni seviyorsa daha çok bağlanır bir başka erkek tarafından beğenilmek onu üzer bir arkadaşım aynısını yapmıştı şimdi evli çok mutlu
Anneniz sevgilinizi biliyorsa bahsedin. Ben anneme eşimle sevgiliyken anlatırdım eşimi. Annemle konuştururdum. Siz de böyleyseniz anlatın bence. Ama anneniz bilmiyorsa hiç söylemeye gerek yok. Ayrılın diyemem akışa müdehale etmeyin. Sevgiliniz çabalamıyorsa sizin için siz de çabalamayın. Bırakın gitsin. Ne demişler , kalırsa senindir giderse zaten hiç senin olmamıştır.Biliyor musunuz annem bu olayı duysa beni asla vermez onlara ben anneme bundan bahsetmeli miyim?