Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de

İşte ayrılmaya korkuyorum ya beni gerçekten koruyacak ve evlenecekse diye

Lutfen sacmalamayin. Eger oyle olsaydi bu olayi size hic yansitmadan geregini yapardi
Bugüne kadar yansıtmamıştı büyük bir tartışma yaşadık ve sonra böyle bir sıkıntı var diye söyledi. Demek ki o kavgadan sonra bir alternatif olarak düşünmeye başladı..

Hakkinda hayirlisi olsun. Sakin sevgilin için, ailesi için moralini bozma. Burada evlenenlerin ben dahil halimizi görüyorsun. Bazen kaybettiklerin kurtulduklarin oluyor. Neler yasayan gelinler var. Hepimiz bir yerde cok sevdik ama bazilari deger bilmeyip evlilikleri mahvoldu. Eger sen ileride bu is olunca uzuleceksen zaten olmasin. Simdi 1 ay üzülür yoluna bakarsin diger türlü zulüm. Hakkinda hayirlisi olsun

Kızı görmedim dedi... Git gör dedim çünkü ayrılmayı düşündüm bu durumdaç Anneme de soramam şimdi olmaz dedi orada bi mahvoldum yani

nasıl görmemiş olabilir allahaşkına, 4*5 aydır kız mevzusu var,hiç anasının aklına gelmemiş mi kızın resmini göstermek, yemin bile edebilirim görduğune,eşyanın tabiatına aykırı, demek 21 yaşımda ben de bu kadar safmışım diye duşundum konunu okurken. çok naif duşunuyorsun, yapacağın tek şey rest çekip bitirmek, senin bana saygın olsa bunu bana anlatmadan ailene keser atardın, ben istemiyorum birini seviyorum diye,diyerek. ben de seni istemiyorum,tek alternatifim sen değilsin, hadi bye bye. diyerek bitirirdim.
o zaman anlarsın seni oyalıyo mu,yoksa cidden zarf mı atıyo.
tamam derse zaten baştan belliymiş planı,sana asla diyip işleri ciddileştirmeye çalışırsa ailesiyle falan göruşturmeye çalışırsa elden gidiyorsun diye paniklediğini anlarsın.
dediğim gibi ben olsam bunu gururuma yediremeyip tamamen bitirmiştim orası ayrı.

Ben de öyle dedim beni sevdiğini diretebilir misin diye ama o göz yok bence

Haklısınız teşekkür ederim

Peki düşe kalka giden bir ilişkide evlenince gerçekten mutlu olabilecek misiniz ? Hele bir te arada böyle konular varken..

Son noktayı sevgilin koyacak.
eğer karakter sahibi bi adamsa zaten anne ben x i seviyorum bana başkasını bulma der.
Bana diyor işte bırakmak olur mu diye ama güvenemiyorum ona sürekli bu konuyu açıp da kızı daha çok kafasına sokmak da istemiyorum

İşte ayrılmaya korkuyorum ya beni gerçekten koruyacak ve evlenecekse diye
Yanlış anlama ama çok mu saf bir arkadaşımızsın? Hani bende çok büyük değilim 25 yaşındayım ama 18 yaşlarımda falan bile cin gibiydim kulaklarım oynuyordu tabiri caizse.. Şu sevgilinin "Annem hakkını helal etmezse diye korkuyorum o yüzden evlenmek zorunda kalırım." gibi söylemleri hiç mi bişeyler çağrıştırmıyor size olanlar veya ilerde olacaklar hakkında... İnsanlar neden bile bile lades diyor anlamıyorum vallahi anlamıyorum neden yani... Evlensen dahi başına gelecekler hakkında o kadar çok bilgi veriyor ki şu ufacık anektod neden halen sevgilim, sevgilim diyorsun. El bebek gül bebek prensesler gibi mi büyüdünüz yaaa hiç mi gözlem beceriniz çıkarım yapma gücünüz yok. Pesss

Ne yapacağımı bilmiyorum ilişkimi de bitirmek istemiyorum ama benim arkamda durmazsa ve beni sonra bırakırsa diye çok korkuyorum.
Arkadaşım, kardeşim.. zaten sevgiliniz arkanizda durmamış daha fazla durmayacak olmasına gerek kalmamış yani. Lütfen ama lütfen o kişiden uzaklaşın. Böyle şeyleri sizle konuşmaya ne cüret buluyor. Maalesef sevilmiyorsunuz. Bu adamın her başka bir seçenek olduğunda kafası mi karışacak.
ASLA GÜVENİLMEZ. konu annesi de değil bu kişiye güvenilmez ki o olgunlaşmamış daha çok karar degistirir. Nolur kendinizi yakmayın unutmaya çalışın lütfen. Zaten bunlar konusulduysa seçim yapılmış eğer sizi seçecek olsa bile bu kişiye güvenilmez bu tarz bir şey aklından geçtiği için bile. Dolu tarafından bakın ilerde sorun olacağına şimdiden tanımış oldunuz. Çok şey yazılır da özer olarak lütfen UZAK DURUN. Canınızın kıymetini bilin bu işin sonu yok olsa da o kişiyle huzurunuz olmayacak çok NET.

Ay keşke!

Ben de öyle dedim beni sevdiğini diretebilir misin diye ama o göz yok bence
Hiçbir insan evladı böyle muameleyi hak etmez. Ailenizin bu durumdan haberi var mı? Ben olsam çocuğumu böyle insanlara gelin vermem.

Ayrıca bırakın o kızla evlensin, kvnin ummadığı taş baş yarınca, oğluna annelik hakkını iyice bir helal eder :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…