- 2 Temmuz 2013
- 3.795
- 8.092
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de kuzenimle evlendirmek için akrabalar hep çabaladı hakkımızı helal etmeyiz dediler. Kuzeniminde gönlü vardı ama ben eşimden vazgeçmedim. Geldi ailemle tanıştı. Babam olumsuz baktı ilk başlarda çünkü üni okuyordu işi yoktu. Evlendiğimiz de de işsizdi 5 ay işsiz kaldı. Şimdi uzman çavuş oldu. Akrabalarımda ne hakkı var helal etmiyormuş. Etmeyen etmesin umrumda değilBugüne kadar yansıtmamıştı büyük bir tartışma yaşadık ve sonra böyle bir sıkıntı var diye söyledi. Demek ki o kavgadan sonra bir alternatif olarak düşünmeye başladı..
Korkacak birşey yok.bir karar vermeli.ne yardan ne serden hikayesine dönmesin.insanlar aileleri istemiyor diye kaçıp evleniyor. (Kaçmayı onaylamıyorum )evlenmek isteyen bir şekilde sevdiği ile evlenir.bence sevgiliniz ailesi ile net konuşmamış.galiba o da biraz kararsız ki aile baskı yapıyorİşte ayrılmaya korkuyorum ya beni gerçekten koruyacak ve evlenecekse diye
Var ama aptal gibi bırakamıyorum ona güvenmeyi tercih ediyorum oysa korkunç şeyler yaşayabilirim biliyorum...Yanlış anlama ama çok mu saf bir arkadaşımızsın? Hani bende çok büyük değilim 25 yaşındayım ama 18 yaşlarımda falan bile cin gibiydim kulaklarım oynuyordu tabiri caizse.. Şu sevgilinin "Annem hakkını helal etmezse diye korkuyorum o yüzden evlenmek zorunda kalırım." gibi söylemleri hiç mi bişeyler çağrıştırmıyor size olanlar veya ilerde olacaklar hakkında... İnsanlar neden bile bile lades diyor anlamıyorum vallahi anlamıyorum neden yani... Evlensen dahi başına gelecekler hakkında o kadar çok bilgi veriyor ki şu ufacık anektod neden halen sevgilim, sevgilim diyorsun. El bebek gül bebek prensesler gibi mi büyüdünüz yaaa hiç mi gözlem beceriniz çıkarım yapma gücünüz yok. Pesss
E aferin sana madem.Var ama aptal gibi bırakamıyorum ona güvenmeyi tercih ediyorum oysa korkunç şeyler yaşayabilirim biliyorum...
Var ama aptal gibi bırakamıyorum ona güvenmeyi tercih ediyorum oysa korkunç şeyler yaşayabilirim biliyorum...
Bende yukarı da buna benzer yorum yazdım konu sahibine. Aile sahip çıkmadıktan sonra o evlilikten hayır gelmez.Konuyu daha okumadan ayril evlenince tadin tuzun kalmaz sanmaki tek kocanla is biter ailesi cok onemli bir sorun
Ya diyor ki ben istemiyorum diyorum annem asla vazgeçmiyorKorkacak birşey yok.bir karar vermeli.ne yardan ne serden hikayesine dönmesin.insanlar aileleri istemiyor diye kaçıp evleniyor. (Kaçmayı onaylamıyorum )evlenmek isteyen bir şekilde sevdiği ile evlenir.bence sevgiliniz ailesi ile net konuşmamış.galiba o da biraz kararsız ki aile baskı yapıyor
Aynen katılıyorum evlenmek istediği sevdiği insana bunu açmadan direk restini çekerdi ailesineLutfen sacmalamayin. Eger oyle olsaydi bu olayi size hic yansitmadan geregini yapardi
Arkanaa bakmadan kaç çünkü neden biliyomusun aynı şeyleri bende yaşadım tıpkı erkek arkadaşın gibi ben onu istemiyorum seni seviyorum gerekirse ailemi silerim seninle evlencem ben diyen bir erkek arkadaşım vardı sont-ra ne oldu biliyomusun o kızla evlendi ve birde çocukları oldu, o zamanlar üzüntüden 1 ayda 10 kilo vermiştim ama şimdi iyiki olmamış diyorum şimdi ayrılmazsan o seni bırakacak ve daha çok üzüleceksin.Gerçekten çok kötü hissediyorum resmen bana onu ve ailesini anlattı yani aradım konuştum dedim bu nedir madem öyle neden benimle görüştün yani diyor ki bakalım hele ne olacak gerçekten çok kızgınım
GERÇEKTEN TAM OLARAK BÖYLESinyalleri siz de alıyorsunuz ama şimdi bırakırsam ya peşimde koşmaz, benim için çabalamazsa ve o kıza giderse diye korkuyorsunuz . Aşkta gurur olmaz derler ancak bu bence karşı tarafında biz kadar sevdiğini düşünürsek geçerli. Karşınızdaki kişi sizi, sizin onu sevdiğiniz kadar seviyor mu ki, bir de tercih sonucunu yanında bekliyorsunuz ?
Bence de kızı gündem yapmaBana diyor işte bırakmak olur mu diye ama güvenemiyorum ona sürekli bu konuyu açıp da kızı daha çok kafasına sokmak da istemiyorum
Kusura bakma gormedim Evet ya sonra surekli kiskanclik kavga arada kalan bir erkek deliren bir gelin kaliyor sonundaBende yukarı da buna benzer yorum yazdım konu sahibine. Aile sahip çıkmadıktan sonra o evlilikten hayır gelmez.
O kadar haklısınız ki.. Söylemeyecek değil mi?Evlenecek olsa dimdik dururdu ailesinin karşında. Sizin sevgiliniz ben bir aya kadar yavaş yavaş seni söyleyeceğim diyor. Yahu nerede bu işin mantığı?? Böyle saçma şey mi olur? Neden zamana yayıyor böyle bir durum varken? Benim de şu anki eşime karşı annem ön yargılı davranmıştı bazı nedenlerden dolayı ve daha tanışmadan bana başka adaylar öneriyordu. Ben o an önünü kestim ve benim şu an sevdiğim biri varken, sen daha onunla tanışmadan sırf ön yargılarından dolayı bizi yok sayıp nasıl başkasını önerirsin dedim. Şu an evliyiz ve annem oğlum da oğlum diyor başka bir şey demiyor... Belki evlenseniz onun annesi de sevecek sizi ama mesele o değil. Mesele sevgilinizin iradesini ortaya koyamaması. Belki de sizi oyalaması. "Bin Bir iyi kidir siyliyicim sini". Hadi ordan uyuşuk
sevgilin seni gerçekten sevip isteseydi, şu sayfalarca anlattıklarınlardan haberin bile olmazdı. evlendikten sonra bile ögrenemezdin.....ama gercekten sevseydiMerhaba bu konuyu size danışmak için hesap açtım. Benim düşe kalka süren bir ilişkim var. Memnunum seviyorum sevgilimi. Benim okulum bitince evlenmek istiyoruz aileleri tanıştırma nişan falan derken bize uygun bir zaman dilimi gibi geldi ama sevgilimin annesi sevgilim benimle tanışmadan 4-5 ay öncesinde bir kıza kafayı takmış. Onu sana alacağım başkasını almam diyip duruyormuş ben bunu yeni öğrendim. Kızı önerdiklerini biliyordum ama annesinin böyle kıza aşık olduğunu iki gün önce öğrendim. Bu kız sevgilimin yengesinin yeğeni. Yengesi sürekli bu ikisini birleştirmeye çalışıyor ve sevgilimin annesini görünce hep bu konuyu konuşuyormuş. Resmen kızı kendi ağızlarıyla istetiyorlar yani. Sevgilim başından beri anne istemiyorum diyormuş öyle diyince annesi kızarıp bozarıyor ve sevgilimle konuşmuyormuş. Sevgilim kızı görmemiş sadece küçükken beraber oynarlarmış şimdi görse tanımazmış. Ama sevgilimin annesi, babası, abisi, ablaları bu kızın ailesini çok seviyormuş. Çünkü zamanında bu aile çok yardım etmişler sevgilimin annesinin ailesine falan o yüzden sevgilimin annesi ben nasıl olmaz benim oğlum istemiyor derim bu iş olacak diyip duruyor. Kızın ailesi de olur vermiş bunları bir araya getirmeye çalışıyorlar. Gerçekten iki gündür bunu düşünmekten çatlayacağım. Sevgilime ee ne olacak böyle dedim ben seni söyleyeceğim onlara peyder pey dedi ama annem hakkımı helal etmem derse diye korkuyorum o zaman ne yapacaksın sen dedi bana bende ben ne yapabilirim anne hakkı ödenmez yani giderim dedim. Sonra o da dedi ki işte tek korkum annemin hakkını helal etmemesi eğer hakkını helal etmezse o kızla evlenmek zorunda kalırım ne yapayım diyor. Yani gerçekten sevgilime de çok kırıldım bana kızın meziyetlerini sayıyor yok babası gaziymiş kız hafızmış falan bana da annem söylüyor ama vallahi ben istemiyorum diyor. Kızın yüzünü merak ettiğini de çok iyi biliyorum ama kim olsa merak eder diyorum sonra da ben olsam hiç düşünmezdim bile başka bir erkeği diyorum. Kafam çok karışık ve ailesi onun aklını çelebilir biliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ilişkimi de bitirmek istemiyorum ama benim arkamda durmazsa ve beni sonra bırakırsa diye çok korkuyorum. Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim? Ben gerçekten sevgilimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum o da istemiyor ama ailesinin baskılarından bıkmış. Annem canıma yapışıyor bıktım artık diyor. Ne yapacağım ben? Ona açık açık dedim eğer annenin dediğini yapacaktıysan ne diye benimle görüştün görüşmeyecektin o zaman diye bana diyor ki onun dediğini yapmak değil ama hakkını helal etmezse ne yapacağım? Bakalım seni söyleyince ne olacak ne kavgalar çıkacak annem benimle konuşmaz kesin falan dedi. Dedim biz evlensek annen hep beni onunla mı kıyaslayacak dedim o da öyle şey olur mu evlenince öyle laf asla etmez annem dedi ama onlara çok bağlı çok istiyor dedi. Bende şimdilik politik davranmak adına sesimi çıkarmadım yakın zamanda buluşacağız o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyorum. Allah aşkına bana bir el atın ablalar...
Sevmiyor musevgilin seni gerçekten sevip isteseydi, şu sayfalarca anlattıklarınlardan haberin bile olmazdı. evlendikten sonra bile ögrenemezdin.....ama gercekten sevseydi