- 30 Mart 2009
- 14.376
- 64.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıklı bu yabu zamanlarda evlenmek istemedigini söylese
Bence debenim amcamın eşide, halamın kızını oğluna almak istiyordu, yani kuzenleri evlendirmek istiyordu. ben çocuktum genç kız oldum vs bu hep herkes tarafından bilinirdi. hatta halam ve kızı, amcamın oğluyla bu iş olacak gibi davranırdı herkes bilirdi ama amcamın oğlu hep istemediği söyledi dinletemedi kimseye. en son kavga dövüş ben bu kızı istiyorum diye sevgilisiyle evlendi. yengem istemedi, halamlarla kötü oldular sonra falan ve yengem de gelinine hep laf söyler, arkasından bi dünya şey der beğenmez. amcamın oğlu içlerine soksa huzur bırakmaz ama dahil etmemeye çalışıyorlar.
senin erkek arkadaşın ise annemdir ne derse yaparım modunda. bence kıza o da meyilli.
İşte ayrılmaya korkuyorum ya beni gerçekten koruyacak ve evlenecekse diyeBen olsam kumar oynar, simdi kendim ayrilirdim. Sevgilime de “sen annem hakkini helal etmezse sen ne yapcaksin vs diye sordun, dusundum, kendimi bu duruma hayatta dusuremem” diyip ayrilirdim gerisini o dusunsun, mutlulugunu bozan annesi olmus olur
Lutfen sacmalamayin. Eger oyle olsaydi bu olayi size hic yansitmadan geregini yapardiİşte ayrılmaya korkuyorum ya beni gerçekten koruyacak ve evlenecekse diye
ama diyorum ki ben yokken de kızı istemediğini söylemiş istese o zaman olur vermez miydi?Çocuk sizi bırakacak o yapmadan siz yapın.
Bugüne kadar yansıtmamıştı büyük bir tartışma yaşadık ve sonra böyle bir sıkıntı var diye söyledi. Demek ki o kavgadan sonra bir alternatif olarak düşünmeye başladı..Lutfen sacmalamayin. Eger oyle olsaydi bu olayi size hic yansitmadan geregini yapardi
Hakkinda hayirlisi olsun. Sakin sevgilin için, ailesi için moralini bozma. Burada evlenenlerin ben dahil halimizi görüyorsun. Bazen kaybettiklerin kurtulduklarin oluyor. Neler yasayan gelinler var. Hepimiz bir yerde cok sevdik ama bazilari deger bilmeyip evlilikleri mahvoldu. Eger sen ileride bu is olunca uzuleceksen zaten olmasin. Simdi 1 ay üzülür yoluna bakarsin diger türlü zulüm. Hakkinda hayirlisi olsunHaklısınız evet sevgilim sanki ailesi biraz daha zorlasa o tarafa yönelecek gibi hissediyorum o yüzden artık beni söyle diyorum eğer ki senden bir hareket görmezsem anlarım ki sende iş yok seni bırakırım dedim. Hele o kızla ilgili ufacık bir şey olursa unut beni dedim
Kızı görmedim dedi... Git gör dedim çünkü ayrılmayı düşündüm bu durumdaç Anneme de soramam şimdi olmaz dedi orada bi mahvoldum yani
Ben de öyle dedim beni sevdiğini diretebilir misin diye ama o göz yok benceSizin aileniz başka damat adayında diretse ve annelik hakkını koz olarak kullansa bu adam bir saniye durur mu?
Velev ki sizle evlendi, o ailede hep ezileceksiniz. Her kavgada keşke o kızı gelin getirseydin diyecekler. "Annem evlenirsek seni kıyaslamaz" külliyen yalan.
Eğer sizi gerçekten sevse, "anne sen hakkını helal etmiyorum diyorsun ama ben sevdiğimle evlenmezsem beni diri diri mezara gömersin"... gibi ağır konuşması lazım ki dik duruşunu kabul ettirsin.
Görünen o ki sevgiliniz ailesinin sözünden çıkmayan biri. Kızla eninde sonunda evlenecek.
Peki o zaman en ufak kavgada alternatifi dillendiren sevgilinizle size mutluluklarBugüne kadar yansıtmamıştı büyük bir tartışma yaşadık ve sonra böyle bir sıkıntı var diye söyledi. Demek ki o kavgadan sonra bir alternatif olarak düşünmeye başladı..
Haklısınız teşekkür ederimHakkinda hayirlisi olsun. Sakin sevgilin için, ailesi için moralini bozma. Burada evlenenlerin ben dahil halimizi görüyorsun. Bazen kaybettiklerin kurtulduklarin oluyor. Neler yasayan gelinler var. Hepimiz bir yerde cok sevdik ama bazilari deger bilmeyip evlilikleri mahvoldu. Eger sen ileride bu is olunca uzuleceksen zaten olmasin. Simdi 1 ay üzülür yoluna bakarsin diger türlü zulüm. Hakkinda hayirlisi olsun
Bana diyor işte bırakmak olur mu diye ama güvenemiyorum ona sürekli bu konuyu açıp da kızı daha çok kafasına sokmak da istemiyorumSon noktayı sevgilin koyacak.
eğer karakter sahibi bi adamsa zaten anne ben x i seviyorum bana başkasını bulma der.
Yanlış anlama ama çok mu saf bir arkadaşımızsın? Hani bende çok büyük değilim 25 yaşındayım ama 18 yaşlarımda falan bile cin gibiydim kulaklarım oynuyordu tabiri caizse.. Şu sevgilinin "Annem hakkını helal etmezse diye korkuyorum o yüzden evlenmek zorunda kalırım." gibi söylemleri hiç mi bişeyler çağrıştırmıyor size olanlar veya ilerde olacaklar hakkında... İnsanlar neden bile bile lades diyor anlamıyorum vallahi anlamıyorum neden yani... Evlensen dahi başına gelecekler hakkında o kadar çok bilgi veriyor ki şu ufacık anektod neden halen sevgilim, sevgilim diyorsun. El bebek gül bebek prensesler gibi mi büyüdünüz yaaa hiç mi gözlem beceriniz çıkarım yapma gücünüz yok. Pesssİşte ayrılmaya korkuyorum ya beni gerçekten koruyacak ve evlenecekse diye
Arkadaşım, kardeşim.. zaten sevgiliniz arkanizda durmamış daha fazla durmayacak olmasına gerek kalmamış yani. Lütfen ama lütfen o kişiden uzaklaşın. Böyle şeyleri sizle konuşmaya ne cüret buluyor. Maalesef sevilmiyorsunuz. Bu adamın her başka bir seçenek olduğunda kafası mi karışacak.Ne yapacağımı bilmiyorum ilişkimi de bitirmek istemiyorum ama benim arkamda durmazsa ve beni sonra bırakırsa diye çok korkuyorum.
Ay keşke!Zorla güzellik olmuyor.eşimin bir akrabası bir kızla nişanlandı ama istemiyor.sokakta tesadüfen karşılaştık,pek muhabbetimiz olmamasına rağmen bana sert yandı.galiba çok sıkılmıştı. annesi,babası çok istiyormuş.hatta sürat asıyorlarmış. Hatta sanki ben onların oğulları değilim, o kız onların çocuğu demişti.sonra ayrıldı kızdan.hatta ayrıldığı için kızın ailesi dövdü kendisinisonra sevdiği ile evlendi.herkes sevdiği ile evlensin. Madem kayınvaliden çok sevmiş kendi evlensin kızla
Hiçbir insan evladı böyle muameleyi hak etmez. Ailenizin bu durumdan haberi var mı? Ben olsam çocuğumu böyle insanlara gelin vermem.Ben de öyle dedim beni sevdiğini diretebilir misin diye ama o göz yok bence