Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım sizin iş olmaz ayrılınca çok üzüleceksin belki ama evlenip mutsuz bir evlilik süreceğine şimdi ayrıl bir kaç ay sonra unutursun, bence sevgilin çoktan o kıza oluru vermiş seni oyalıyor ağzını arıyor bir kaç haftaya çıkar kokusu o ayrılıp seni yüzüstü bırakmadan sen ayrıl, biraz gururlu ol sevgilinden o kızı dinleyip ilişkine davem edecek kadar gururunu ayak altına alma.
Gerçekten çok kötü hissediyorum resmen bana onu ve ailesini anlattı yani aradım konuştum dedim bu nedir madem öyle neden benimle görüştün yani diyor ki bakalım hele ne olacak gerçekten çok kızgınım

Bi kere erkek arkadaşınız sizi seviyorsa sizinde zamaninizi caldi bu kul hakkina girer. Sevgilinize büyük iş düşüyor annesini bugune kadar konusturmasi hata olmuş. Hayatinda birinin olduğunu onu tanimaya calistigini soyleyecek, senin zamanini aldigini falan belirtecekti. Bir de öyle herşeye helallik mi konurmus. Annesi mi gecinecek o kızla... Eger cidden sevgiliniz kızı istemezse istemez arkadaşım yok annemin helalligi, yok ailemin istemesi bunlar cok korkunc bahaneler. Kendimde böyle bir süreçten geçtim ve oyle büyük fedakarliklar yaptik ki karsilikli olarak 8 sene sonunda iyi ya da kötü bu iş oldu. Ve biz tamamen farkli milletlerdeniz. Isteyen insan bir yolunu bulur evet süreçler cok zorludur ancak senin kapin gercekten baskalarina kapaliysa netsindir ama yok az bisey aralik kalmissa o insandan zaten hayır gelmez. Çevremizde örnekleri de cok fazla. Sevgiliniz olacak kişi ne istedigini savunacak sizin vaktinizi almayi bilmisse. Ama siz umutsuzsunuz biraz ya da ben yanlis anladim.

Bence sevgilin iki tarafa da ışık yakıyor şuan. Gerçekten seven insan araştırır sorar sorusturur. Anne hakkını helal etmez diye zorla biriyle evlenmenin dinimizde yeri yoktur. Bence sen çok iyi düşün. Bir de sana oturup kızı falan anlatıyorsa çok çok çok iyi dusun

Valla o kadar koyuyor ki bu durum bana ama kızı görmedim dedi bende bi görseydin kızı sonra istemiyorum deseydin sonradan benim başıma çorap öreceksiniz dedim o da ben onu görsem de bir şey değişmez ben aradığımı buldum diyor

yok allaşkına hangi devirdeyiz resmi de mi yok kızın,bir de yengesinin yeğeniymiş yani, herşey çoktan olmuş bitmiş uzatmaları oynuyosun, bu kadar acı konuşmamın nedeni kendine gel diye, eğer sen gerçekten tercih edilen olsaydın bunlardan haberin bile olmazdı sevgilin keser atardı.
kız hafız, guzel, evden çıkmamış bir profilde tam hanım hanımcık aile kızı onun gözunde, sense sonuçta sevgilisi olmuşsun sonuçta,, anasının bulduğu saf kızla evlenecek işte, belli bariz klasik iğrenç erkek profili. tercihini o kızdan yana kullanacak, o seni terketmeden sen bitir.

Sacma...Acaba kiz kabul edecek begenecek mi🙄Hem hatirla evlilik olmaz.Yaslariniz belli ki kucuk istemeyen kv olaylari falan olacak,sevgiliniz nasil evlenirim dio???Siz nasil alttan aliosunuz??Sacma dedim ya
Ben sevdiğim için ve sözüne güvendiğim için tamam diyorum annem sana asla öyle kötü söz söylemez diyor ama bilmiyorum ya

Herşey yolunda gidip evlenseniz dahi bu olayı bir ömür boyu sırtında taşıyabilecek misin?

En ufak yanlışında bak ben demiştim o kızı alsaydık böyle olmazdı ve bundan çok daha kötülerine hazırlıklı mısın?

Annem hakkını helal etmez belki diye sevmediğini, hatta görmediğini iddia ettiği kızla rahatlıkla evlenebilirim diyen müstakbel eş adayını cacığa hıyar olarak bile doğramam. Sen vazgeç bana kalırsa yoluna bak

alo fetva hattını arayıp sorsun sevgiliniz. evlilik konusunda annenin hakkını helal edip etmeme lüksü olduğunu düşünmüyorum ben.

bir de mutlaka kızı görmüştür. hem bu kadar aralarını yapmak isteyecekler hem bi fotoğraf bile görmeyecek saçma geldi bana.

sizinle evlenince en ufak sorunda hakkını helal etmez diye sizi ezdirirse bu daha tehlikeli bence. sizin için ailesini karşısına alamayan adamla yürümeyin derim ben.

Zorla güzellik olmuyor.eşimin bir akrabası bir kızla nişanlandı ama istemiyor.sokakta tesadüfen karşılaştık,pek muhabbetimiz olmamasına rağmen bana sert yandı.galiba çok sıkılmıştı. annesi,babası çok istiyormuş.hatta sürat asıyorlarmış. Hatta sanki ben onların oğulları değilim, o kız onların çocuğu demişti.sonra ayrıldı kızdan.hatta ayrıldığı için kızın ailesi dövdü kendisini😂sonra sevdiği ile evlendi.herkes sevdiği ile evlensin. Madem kayınvaliden çok sevmiş kendi evlensin kızla😀

Bi kere erkek arkadaşınız sizi seviyorsa sizinde zamaninizi caldi bu kul hakkina girer. Sevgilinize büyük iş düşüyor annesini bugune kadar konusturmasi hata olmuş. Hayatinda birinin olduğunu onu tanimaya calistigini soyleyecek, senin zamanini aldigini falan belirtecekti. Bir de öyle herşeye helallik mi konurmus. Annesi mi gecinecek o kızla... Eger cidden sevgiliniz kızı istemezse istemez arkadaşım yok annemin helalligi, yok ailemin istemesi bunlar cok korkunc bahaneler. Kendimde böyle bir süreçten geçtim ve oyle büyük fedakarliklar yaptik ki karsilikli olarak 8 sene sonunda iyi ya da kötü bu iş oldu. Ve biz tamamen farkli milletlerdeniz. Isteyen insan bir yolunu bulur evet süreçler cok zorludur ancak senin kapin gercekten baskalarina kapaliysa netsindir ama yok az bisey aralik kalmissa o insandan zaten hayır gelmez. Çevremizde örnekleri de cok fazla. Sevgiliniz olacak kişi ne istedigini savunacak sizin vaktinizi almayi bilmisse. Ama siz umutsuzsunuz biraz ya da ben yanlis anladim.
Haklısınız evet sevgilim sanki ailesi biraz daha zorlasa o tarafa yönelecek gibi hissediyorum o yüzden artık beni söyle diyorum eğer ki senden bir hareket görmezsem anlarım ki sende iş yok seni bırakırım dedim. Hele o kızla ilgili ufacık bir şey olursa unut beni dedim

Resmen kadin oglunu tehdit ede ede baska sevmedigi birisi ile evlendirmek istiyor, ne tuhaf insanlar var bu dunyada
Daha tuhaf birşey var. Şuan gülüyorum tabi buna. Babama kız istemeye gideceklermiş. İsteyecekleri kız dedemin arkadaşının kızıymış. Dedem isteyecekleri gün sabahtan arkadaşını arıyor verme kızını oğluma bakamaz diyor. Tabi babamla kız birbirlerni seviyorlarmış. Akşama istiyor dedem kızı babama , adam vermiyor vermem birdaha gelmeyin diyor. Babam böyle olunca biraz da üzülerek vazgeçiyor kız da öyle. Sonra bir kaç sene sonra annemi istemişler. Görücü usulü ile. Annem çalışmasa babam gerçekten ev geçindiremez ama dedemin yaptığı da ayıp yani

Merhaba bu konuyu size danışmak için hesap açtım. Benim düşe kalka süren bir ilişkim var. Memnunum seviyorum sevgilimi. Benim okulum bitince evlenmek istiyoruz aileleri tanıştırma nişan falan derken bize uygun bir zaman dilimi gibi geldi ama sevgilimin annesi sevgilim benimle tanışmadan 4-5 ay öncesinde bir kıza kafayı takmış. Onu sana alacağım başkasını almam diyip duruyormuş ben bunu yeni öğrendim. Kızı önerdiklerini biliyordum ama annesinin böyle kıza aşık olduğunu iki gün önce öğrendim. Bu kız sevgilimin yengesinin yeğeni. Yengesi sürekli bu ikisini birleştirmeye çalışıyor ve sevgilimin annesini görünce hep bu konuyu konuşuyormuş. Resmen kızı kendi ağızlarıyla istetiyorlar yani. Sevgilim başından beri anne istemiyorum diyormuş öyle diyince annesi kızarıp bozarıyor ve sevgilimle konuşmuyormuş. Sevgilim kızı görmemiş sadece küçükken beraber oynarlarmış şimdi görse tanımazmış. Ama sevgilimin annesi, babası, abisi, ablaları bu kızın ailesini çok seviyormuş. Çünkü zamanında bu aile çok yardım etmişler sevgilimin annesinin ailesine falan o yüzden sevgilimin annesi ben nasıl olmaz benim oğlum istemiyor derim bu iş olacak diyip duruyor. Kızın ailesi de olur vermiş bunları bir araya getirmeye çalışıyorlar. Gerçekten iki gündür bunu düşünmekten çatlayacağım. Sevgilime ee ne olacak böyle dedim ben seni söyleyeceğim onlara peyder pey dedi ama annem hakkımı helal etmem derse diye korkuyorum o zaman ne yapacaksın sen dedi bana bende ben ne yapabilirim anne hakkı ödenmez yani giderim dedim. Sonra o da dedi ki işte tek korkum annemin hakkını helal etmemesi eğer hakkını helal etmezse o kızla evlenmek zorunda kalırım ne yapayım diyor. Yani gerçekten sevgilime de çok kırıldım bana kızın meziyetlerini sayıyor yok babası gaziymiş kız hafızmış falan bana da annem söylüyor ama vallahi ben istemiyorum diyor. Kızın yüzünü merak ettiğini de çok iyi biliyorum ama kim olsa merak eder diyorum sonra da ben olsam hiç düşünmezdim bile başka bir erkeği diyorum. Kafam çok karışık ve ailesi onun aklını çelebilir biliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ilişkimi de bitirmek istemiyorum ama benim arkamda durmazsa ve beni sonra bırakırsa diye çok korkuyorum. Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim? Ben gerçekten sevgilimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum o da istemiyor ama ailesinin baskılarından bıkmış. Annem canıma yapışıyor bıktım artık diyor. Ne yapacağım ben? Ona açık açık dedim eğer annenin dediğini yapacaktıysan ne diye benimle görüştün görüşmeyecektin o zaman diye bana diyor ki onun dediğini yapmak değil ama hakkını helal etmezse ne yapacağım? Bakalım seni söyleyince ne olacak ne kavgalar çıkacak annem benimle konuşmaz kesin falan dedi. Dedim biz evlensek annen hep beni onunla mı kıyaslayacak dedim o da öyle şey olur mu evlenince öyle laf asla etmez annem dedi ama onlara çok bağlı çok istiyor dedi. Bende şimdilik politik davranmak adına sesimi çıkarmadım yakın zamanda buluşacağız o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyorum. Allah aşkına bana bir el atın ablalar...
Hakkını helal etmemek nedir ya bu kadar dindarsa açsın annesiyle internetten hoca videolarını izlesinler olmazsa gidip sorsun diyanete, ailelerin böyle baskı yapmaya hakkı yok bunu bilmiyor mu beyefendi,sanki diğer kızla evlense mutluluk garanti mi o kızla mutsuz olursa kendisi ne yapacak o zaman size laf söylemiş mutsuz olursa laf edermiş,
Ayrıca diğer kızda aklı kalmış tercih yapamıyor şuan eminim sizide seçmez, annesinin ağzına bakan insanlada evlenmeyin mutsuz eder bu tipler yol yakınken siz dönün,

yok allaşkına hangi devirdeyiz resmi de mi yok kızın,bir de yengesinin yeğeniymiş yani, herşey çoktan olmuş bitmiş uzatmaları oynuyosun, bu kadar acı konuşmamın nedeni kendine gel diye, eğer sen gerçekten tercih edilen olsaydın bunlardan haberin bile olmazdı sevgilin keser atardı.
kız hafız, guzel, evden çıkmamış bir profilde tam hanım hanımcık aile kızı onun gözunde, sense sonuçta sevgilisi olmuşsun sonuçta,, anasının bulduğu saf kızla evlenecek işte, belli bariz klasik iğrenç erkek profili. tercihini o kızdan yana kullanacak, o seni terketmeden sen bitir.
Kızı görmedim dedi... Git gör dedim çünkü ayrılmayı düşündüm bu durumdaç Anneme de soramam şimdi olmaz dedi orada bi mahvoldum yani

benim amcamın eşide, halamın kızını oğluna almak istiyordu, yani kuzenleri evlendirmek istiyordu. ben çocuktum genç kız oldum vs bu hep herkes tarafından bilinirdi. hatta halam ve kızı, amcamın oğluyla bu iş olacak gibi davranırdı herkes bilirdi ama amcamın oğlu hep istemediği söyledi dinletemedi kimseye. en son kavga dövüş ben bu kızı istiyorum diye sevgilisiyle evlendi. yengem istemedi, halamlarla kötü oldular sonra falan ve yengem de gelinine hep laf söyler, arkasından bi dünya şey der beğenmez. amcamın oğlu içlerine soksa huzur bırakmaz ama dahil etmemeye çalışıyorlar.

senin erkek arkadaşın ise annemdir ne derse yaparım modunda. bence kıza o da meyilli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X