Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnceden işledik diyecek halleri yok herhalde.
Kimse yoğurdum ekşi demez. Evlenene kadar ailesini melek gösterecek elbet.
Yaşarak göreceksiniz zaten.

Evlenmeden önce öyle düşünmüş ancak evlendikten sonra aileyi iyice tanıyıp vazgeçmiş olamaz mi?

Siz şimdi sevgilinize ailenin olduğu şehirde yaşarız dediniz diye ailesi evliliğinizi olumsuz etkilese, o şehirde olmak sizin için dayanılmaz olsa bile gitmek istemeyecek misiniz? Sırf önceden yaşarım dediniz diye.

Bakın evlilik öyle bir şey değil. Eş ailesiyle türlü sorunlar yaşarsanız ve eşiniz o mesafeyi korumazsa ne eşinize sevginiz kalır, ne zamanında verdiğiniz sözlerin bir anlamı.

Kaldı ki siz sanıyorsunuz ki evlenirseniz sevgiliniz size verdiği sözü tutup beş sene sonra sizin ailenizin olduğu yere taşınacak. Ama inanın asla öyle bir şey yapmayacak. Ailesine böyle bağımlı bir erkek, hele ki beş sene sonra asla başka şehire taşınmaz. Daha annesine sizi söylemeye çekinen, evlilik kadar önemli bir konuda annesinin karar veriyor oluşunu yanlış bulmayan biri sevgiliniz.

Belli ki abisi de bağımlı, ki sırf bir şehir meselesinden evliliğini gözden çıkarıyor.

Gerçekten bunları göremiyor musunuz?

Ya öyle bi durum yok çocuğun öyle dediğine bakma o çoktan karşı tarafı seçti bunun altına sığınıyor güya anne sevgilisi olduğundan haberi olmadığı icin belki bi kere ağzından bi görüşmezsen hakkımı helal etmem diye çıkmıştır çocuk da meyletmiş oraya sonradan burdakine ne desin aslında istemiyorum ama annem hakkını helal etmiyor o yüzden diyecek ben karşıdaki kızı görmediğine bile inanmıyorum artık bence gördü ayrılmak için çırpınıyor

Bende güzel güzel yorum yapiyom ama son durum ne okumadim.onlari
Ayrılık gerçekleşti mi
Çocuk bisey itiraf etti mi
Bi gelişme varmi

Evet bende sizin gibi düşünüyorum hiç öyle bir şey yaşamadığım için çok üzülürüm eminim ama biz de kimisini reddettik yani her zaman kabul görmeyebiliriz
Kabul görmek farklıdır ama siz terkedileceksiniz bu çok ağır olur bence

Valla şu an beni ikna etmek için çırpınıyor yani sürekli yazıyor arıyor bugün şuraya gideceğim yarın şuraya haberi veriyor Allah korusun sen olmasan da ben o kızla evlenmem istemiyorum o kızı içimden gelmiyor diyor. Onunla evlenmem için anca annemin analık hakkını helal etmemesi lazım demek istedi bence o analık hakkı mevzusunda

Hadi inşallah öyledir siz kac yaşındasınız konu sahibi

Kabul görmek farklıdır ama siz terkedileceksiniz bu çok ağır olur bence
Evet biliyorum ama ben bi kez sevdiğimi bıraktım bundan 3 sene önce. Bu sefer severek bırakmak istemiyorum o da beni bırakmak istemiyor ve söylemleri değişti annem seni isteyecektir dedi hatta benimle annesiymişim gibi prova yapmaya bile kalkıştı orası komikti ama dedim ki sen şimdi kükrüyorsun yaparım ederim diye ama annene gelince kedi olacaksın dedim yok yok valla ben söylerim sen güven bana diyor annem başta çok üzülür konuşmaz benimle ama sonra alışır diyor

Ahh bu anneler.. ayrı koymayın kimseyi seven seveni alsın ne olacak sanki ya..

Yemin ederim içindekilerini yazmışsın son harfine kadar katılıyorum

Bence de. Bir de yengenin yiğeni...evlenseler bile kizin gözü önünde olacak. Olgun bir erkek olsa bunu yansıtmaz.

Sonra o da dedi ki işte tek korkum annemin hakkını helal etmemesi eğer hakkını helal etmezse o kızla evlenmek zorunda kalırım ne yapayım diyor.
bunu demesi yeter
Benim düşe kalka süren bir ilişkim var.
Zaten iyi bir durumda değilmiş işler.

Ah keşke kendi değerinizi bilseniz. Ben değerliyim beni gerçekten isteyen ve saygı çerçevesi içinde benden kolay kolay vazgeçemeyen biri ile hayatımı birleştirmek istiyorum diyebilseniz.

bak canım içinde bir şüphe varsa al karşına konuş sert bir şekilde. Beni yarı yolda bırakacaksan hele hele ailenin sözüyle bunu yapacaksan zaten benim sana güvenim kalmadı diyebilirsin. Öyle hak helal edilmiyor, annesi dini kullanarak bir yanlışa sebebiyet olamaz. Dinimizde böyle bir hak helal etmenin olmadığını anlatabilirsin, insan istediği eşi seçmekte serbesttir. Adam da yan çiziyorsa sıkıntı yok, sen yol verirsin Allah' a şükredersin. Erkekler bizim gibi değil açık konuş ne varsa halledelim de, hemen dökülürler. Seni kullanmak isteyen biriyse ( cinsel anlamda) işte o zaman sinsice davranabilir, ona dikkat etmen gerek. Ama zaten baştan hafif yan çizmiş , sıkıştırırsan doğruyu söyler.

Ben o hafız kız olsam sizin sevgilinize afedersiniz sümüğümü atmazdım. Hafız olucam da haramda kol gezen adama varıcam

Sizin yerinizde olsam bu kaypakla yola devam etmezdim. Bi şeycik olmaz bundan, ipiyle kuyuya inen kuyuda kalır. Sırf falso herif.

Benim unideki erkek arkadasimda ailem beni ortagimizin kiziyla evlendiricek hic gormedim istemiyorum ama mecburum bu haftasonu nisan yapalim diyorlar diye ayak yaparak haftasonu eskortlarla aleme kibrisa gitmis beni terk etmek icin ayak yapmis bende evde cocugu zorla evlendirdiler diye aglamistim ahahha

Kendini ana sanan zavalli bi kadin kotu bir insan
Sevgilininde asagi kalir yani yok
E hadi o sansli gelin sen oldun diyelim
Tartistiniz anasiyla ve ayrilmazsan sana hakkimi helal etmem dedi
Yapacagi tek sey bu sacma sapan annelerin yersiz beddualari yuzunden seni terketmek olur
Konu o kiz flnda degil aslinda
Konu anasinin sozunden cikmayan adam
Dinini imanini sozunu dinletmeye harcayan ana bozuntusu
İyi dusun bence
Hatta direk tekmeyi bas

Valla eminim bircok kisi benm gbi dusunuyordur. Hani derler ya ne dersen de karsindaki ne anlamak isterse onu anlar diye. Heh ayni bu durum iste

Yapma etme guzuum inanma yahu daha o kadar olgunlasmamis gibi konusuyor ki inan bu modeller olgunlasinca tam anlamiyla anne robotu ve esine küheylan oluveriyor
Kızı küçükken görmüş şimdi görse tanımazmış öyle diyor
Vallahi ben okurken sinirlendim yeminle sen nasil inanip sakin kalabiliyorsun
Heh iste bu muhtemel senin basina gelebilir diye uyardigimiz bir durum zamaninda istenmeyen ve zorla alinan bir gelin ve burnundan gelen evlilik. Kim bilir ne cekti eminim sevgilin ailesini masum gorur bu konuda

Sevmek bu degil kusra bakma. Sevgi denilen sey oyle dort bes ayda olusan bir sey degildir asla. Seninki sana hissettirdiklernden dolayi duydugn mutluluga bagmliliktr hoslantidir ya da asktir olsa olsa hepimiz sen üzülme diye burda konusuyorz aslnda ve bazen bir musibet bin nasihatten daha iyi oluyor verdigin surenin sonunda umarim uzulmezsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…