Aslında bu tarz bir konuşma yaptım.. o da konuşacağını söyledi bende bir hafta müddet sana dedim çünkü annesi evde yokSevgilin yan çiziyor ama sende çok pasifsin
1 ay sonra söylücem diyor senin sesin çıkmıyor buluşunca konuşcam diyorsun
"Ne demek 1 ay sonra söylcem ya? Ben burda biblo muyum beklicem ailen seni başkasıyla başgöz etmeye çalışırken? Ya bugün söyleyeceksin ya da git kiminle evlenirsen evlen" diye rest çekemiyorsun
Seçim yapmıyor zaten beni istediğini söylüyor ama annesine o kızı istemediğini ve beni sevdiğini söyleyeceğini söyledi ben de bunu bekliyorumAslında sizin bu sözünüz tutumunuz garip olmuş. Denecek tek şey ya devam ediyorum der annenlerde söylersin ya da bitti deriz yola o istenem gelin adayı ile devam edersin demek. Bence bunu yapın hafta sonra sizinle devam etse ne olacak ki bu seçimi yapması bile çok kötü bir durum değil mi. Bu tercihte bırakması bunu söyletmesi ya ben bilmiyorum ama hoş göremiyorum
Ne zaman geliyormuş annesi eve?Aslında bu tarz bir konuşma yaptım.. o da konuşacağını söyledi bende bir hafta müddet sana dedim çünkü annesi evde yok
Sevgilim kızı görmemiş sadece küçükken beraber oynarlarmış şimdi görse tanımazmış. Ama sevgilimin annesi, babası, abisi, ablaları bu kızın ailesini çok seviyormuş. Çünkü zamanında bu aile çok yardım etmişler sevgilimin annesinin ailesine falan o yüzden sevgilimin annesi ben nasıl olmaz benim oğlum istemiyor derim bu iş olacak diyip duruyor. Kızın ailesi de olur vermiş bunları bir araya getirmeye çalışıyorlar.
Bi 10 gün sonra dedi ablası yeni doğum yaptığı için onun yanıda kalıyorNe zaman geliyormuş annesi eve?
İşte ben anneme açıkça derim dedi bakalım bugün görüntülü aradık konuştuk yani çok iyi aramız hatta lütfen kafana takma bunları diyor ben Allah korusun sen olmasan da o kızla evlenmem istemiyorum diyor tek korkusu analık hakkı işteBacım geçmiş olsun.
Sevgilin kızı yakınen tanıyordur da sana böyle söylüyordur.
Sevgilin net bir şekilde annesinin karşısına çıkacak, seni anlatacak ertesi günde seni tanıştıracak başka yolu yok.
He bunu yapmıyorsa gönlü senden yana değildir. Oyalıyor seni.
Kızı küçükken görmüş şimdi görse tanımazmış öyle diyorOkuduğumdan anladığım, annesinin hakkını helal etmemesi değilde, helallikten sizin vicdanınıza yürüyerek ailesinin dediğine gittiğinde sizin hakkınıza girmeyip âh almamaya çalışmak sizden bence.Kızı görmedim felan demesine de inanmayın bu kadar ısrar eden ve ailesinin bu kadar sevdiği bir aile yi de kızı da mutlaka görmüştür,göstermişlerdir.
Analık hakkı öyle olmuyorİşte ben anneme açıkça derim dedi bakalım bugün görüntülü aradık konuştuk yani çok iyi aramız hatta lütfen kafana takma bunları diyor ben Allah korusun sen olmasan da o kızla evlenmem istemiyorum diyor tek korkusu analık hakkı işte
AnladımBi 10 gün sonra dedi ablası yeni doğum yaptığı için onun yanıda kalıyor
Sevgilinizin sizi annesine kabul ettiremezse sizden ayrılmak gibi bir düşüncesi varsa bir hafta beklemenizin ne anlamı var. Burada sorun sevgilinizin annesinin sizi kabul edip etmesinden ziyade sevgilinizin sizden vazgeçebilmesidir.Aslında bu tarz bir konuşma yaptım.. o da konuşacağını söyledi bende bir hafta müddet sana dedim çünkü annesi evde yok
Buna da asla inanmaz insanKızı küçükken görmüş şimdi görse tanımazmış öyle diyor
Ailesi daha önceki evlatlarının evliliğinde çok sıkıntılar yaşadıkları için benimki ailesinin hiç yorulmasını istemiyor. Tamam hak veriyorum gerçekten kötü şeyler yaşamışlar ama benim ailem öyle anlayışsız insanlar değiller. Benimki de diyor ki bizim iş olacak inşaAllah ben annemle konuşacağım hepsine diyeceğim sevdiğim var diye sen kafana takma üzülme diyor hep. Ama bakalım gerçekten yapabilecek miAnalık hakkı öyle olmuyor
Ana büyütür besler sevgi aşılar
Koynuna alacağı kızı seçmez
Bi anne de evladı kimle mutluysa onla ömür sürsün ister
Anne sen benim mutlu olmamı istemiyor musun ben bu kızı seviyorum diyemiyor mu erkek gibi? Sevgilin ya pasif ya da rüzgar nereye eserse oraya savrulan biri
Anladım
Abisi ailesini dinlemeden evlendi ve sanırım boşanmak üzereymiş. Benimkinde de ailemi dinlemezsem böyle olur gibi bir algı oluştu bence. Ama diyor sen yengem gibi değilsin ki öyle olmaz ben sana başta her şeyi sordum seninle sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum dediSevgilinizin sizi annesine kabul ettiremezse sizden ayrılmak gibi bir düşüncesi varsa bir hafta beklemenizin ne anlamı var. Burada sorun sevgilinizin annesinin sizi kabul edip etmesinden ziyade sevgilinizin sizden vazgeçebilmesidir.
Ben ısrarla sevgilinizin sizi oyaladığını düşünüyorum. Ya sizden güzellikle ayrılmak için yol yapıyor, ya da ailesi diğer kızla ilgili kafasını karıştırdı. Yoksa gözü sizden başkasını görmese mümkün değil kimseyi dinlemez.
Şimdiye kadar söylememesi ilginç zatenAilesi daha önceki evlatlarının evliliğinde çok sıkıntılar yaşadıkları için benimki ailesinin hiç yorulmasını istemiyor. Tamam hak veriyorum gerçekten kötü şeyler yaşamışlar ama benim ailem öyle anlayışsız insanlar değiller. Benimki de diyor ki bizim iş olacak inşaAllah ben annemle konuşacağım hepsine diyeceğim sevdiğim var diye sen kafana takma üzülme diyor hep. Ama bakalım gerçekten yapabilecek mi
Gerçekten yapabilir mi görmek istiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum belki de gerçekten yapar diyorum o yüzden bekliyorumŞimdiye kadar söylememesi ilginç zaten
İlla ismini değil he
Sevdiğim var anne bu kızı önermeyin artık bana
Bunu diyecekti konu da bu kadar uzamayacaktı
Net bi şekilde hayır diyememiş sevgilin
Maşallah sakinsin
Sanırım sevgilin de bu yüzden bu kadar rahat
Sevgilinizin sizi annesine kabul ettiremezse sizden ayrılmak gibi bir düşüncesi varsa bir hafta beklemenizin ne anlamı var. Burada sorun sevgilinizin annesinin sizi kabul edip etmesinden ziyade sevgilinizin sizden vazgeçebilmesidir.
Ben ısrarla sevgilinizin sizi oyaladığını düşünüyorum. Ya sizden güzellikle ayrılmak için yol yapıyor, ya da ailesi diğer kızla ilgili kafasını karıştırdı. Yoksa gözü sizden başkasını görmese mümkün değil kimseyi dinlemez.
Abisi ailesini dinlemeden evlendi ve sanırım boşanmak üzereymiş. Benimkinde de ailemi dinlemezsem böyle olur gibi bir algı oluştu bence. Ama diyor sen yengem gibi değilsin ki öyle olmaz ben sana başta her şeyi sordum seninle sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum dedi
Beklerken ömrün geçiyor inş farkındasındırGerçekten yapabilir mi görmek istiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum belki de gerçekten yapar diyorum o yüzden bekliyorum