Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında bu tarz bir konuşma yaptım.. o da konuşacağını söyledi bende bir hafta müddet sana dedim çünkü annesi evde yok

Seçim yapmıyor zaten beni istediğini söylüyor ama annesine o kızı istemediğini ve beni sevdiğini söyleyeceğini söyledi ben de bunu bekliyorum

Bacım geçmiş olsun.
Sevgilin kızı yakınen tanıyordur da sana böyle söylüyordur.

Sevgilin net bir şekilde annesinin karşısına çıkacak, seni anlatacak ertesi günde seni tanıştıracak başka yolu yok.
He bunu yapmıyorsa gönlü senden yana değildir. Oyalıyor seni.

Okuduğumdan anladığım, annesinin hakkını helal etmemesi değilde, helallikten sizin vicdanınıza yürüyerek ailesinin dediğine gittiğinde sizin hakkınıza girmeyip âh almamaya çalışmak sizden bence.Kızı görmedim felan demesine de inanmayın bu kadar ısrar eden ve ailesinin bu kadar sevdiği bir aile yi de kızı da mutlaka görmüştür,göstermişlerdir.

İşte ben anneme açıkça derim dedi bakalım bugün görüntülü aradık konuştuk yani çok iyi aramız hatta lütfen kafana takma bunları diyor ben Allah korusun sen olmasan da o kızla evlenmem istemiyorum diyor tek korkusu analık hakkı işte

Kızı küçükken görmüş şimdi görse tanımazmış öyle diyor

Analık hakkı öyle olmuyor
Ana büyütür besler sevgi aşılar
Koynuna alacağı kızı seçmez
Bi anne de evladı kimle mutluysa onla ömür sürsün ister
Anne sen benim mutlu olmamı istemiyor musun ben bu kızı seviyorum diyemiyor mu erkek gibi? Sevgilin ya pasif ya da rüzgar nereye eserse oraya savrulan biri
Bi 10 gün sonra dedi ablası yeni doğum yaptığı için onun yanıda kalıyor
Anladım

Aslında bu tarz bir konuşma yaptım.. o da konuşacağını söyledi bende bir hafta müddet sana dedim çünkü annesi evde yok
Sevgilinizin sizi annesine kabul ettiremezse sizden ayrılmak gibi bir düşüncesi varsa bir hafta beklemenizin ne anlamı var. Burada sorun sevgilinizin annesinin sizi kabul edip etmesinden ziyade sevgilinizin sizden vazgeçebilmesidir.
Ben ısrarla sevgilinizin sizi oyaladığını düşünüyorum. Ya sizden güzellikle ayrılmak için yol yapıyor, ya da ailesi diğer kızla ilgili kafasını karıştırdı. Yoksa gözü sizden başkasını görmese mümkün değil kimseyi dinlemez.

Kızı küçükken görmüş şimdi görse tanımazmış öyle diyor
Buna da asla inanmaz insan
Sosyal medya diye birşey var
İnsan etrafında olmayanları bile ordan bakıp bulurken etrafında kızın sülalesi varken kızı görmemiş olması imkansız
Sevgilin biraz ayak yapıyor
Misal sen hata yapsan en ufak trip atsan sana diyecek ki kendi ellerinle beni o kıza itiyorsun falan
Çünkü kendisi kukla gibi

Ailesi daha önceki evlatlarının evliliğinde çok sıkıntılar yaşadıkları için benimki ailesinin hiç yorulmasını istemiyor. Tamam hak veriyorum gerçekten kötü şeyler yaşamışlar ama benim ailem öyle anlayışsız insanlar değiller. Benimki de diyor ki bizim iş olacak inşaAllah ben annemle konuşacağım hepsine diyeceğim sevdiğim var diye sen kafana takma üzülme diyor hep. Ama bakalım gerçekten yapabilecek mi

Abisi ailesini dinlemeden evlendi ve sanırım boşanmak üzereymiş. Benimkinde de ailemi dinlemezsem böyle olur gibi bir algı oluştu bence. Ama diyor sen yengem gibi değilsin ki öyle olmaz ben sana başta her şeyi sordum seninle sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum dedi

Şimdiye kadar söylememesi ilginç zaten
İlla ismini değil he
Sevdiğim var anne bu kızı önermeyin artık bana
Bunu diyecekti konu da bu kadar uzamayacaktı
Net bi şekilde hayır diyememiş sevgilin
Maşallah sakinsin
Sanırım sevgilin de bu yüzden bu kadar rahat

Sevgiliniz maalesef sizi gözden çıkarmış. Gerisi cidden hikaye. Size hiç anlatmadan ailesine resti çekmeli ve bu konuyu tamamen kapatmalıydı. Sizin ruhunuz bile duymamalıydı.

Siz nasıl bunları duyup da o dakikada terketmediniz, ben çok şaşırdım cidden. Çok gurur kırıcı bir mevzu olmuş çünkü.

Son düzenleme:
Gerçekten yapabilir mi görmek istiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum belki de gerçekten yapar diyorum o yüzden bekliyorum

Ben de cidden anlayamadım. Hayatımdaki kişinin benle ilişkisini sürdürebilmek için ailesinden izin almaya çalışması benim gözümde her şeyi bitirirdi. Karşımdakine o dakikadan sonra saygı duyamazdım zaten.

bu da aslında çok su götürür bi mesele.
mesela neyi konustunuz ne sordu da sorun olmayacağına bu kadar emin

ikinizin sabır, saygı, sevgi, tolerans bakışı ve seviyesi beklentisi aynı mi ki kafasında bitirmiş olayı

ben açıkçası bu yazdığınızda da sorun yapacak şeyler olduğunu düşünüyorum

Ohh birakmis acik kapiyi, annem hakkini helal etmezse diye. Sana soyleyeyim, sevgilin o kizla zorla ya da isteyerek, bir sekilde gorusecek. Ola ki begenirse "innim hikkini hilil itmiyir" diye cekip gidecek,benden soylemesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…