Hıı belli sevgiliniz çok aşık ondan bu kadar detay anlattı.Benim sevgilim o tarz biri değil zaten görüştüğü ilk kız benim. Kaldı ki kızla flört etmesine gerek de yok aileler oluru vermişler sevgilim de oluru verse bu iş olur yani kızla söz yaparlar yani istediği gibi de konuşur bence. Kızın haberi var mı bilmiyorum ama muhtemelen vardır
Ben sevgilimin öyle biri olduğunu düşünmüyorumYa mantis yurutmeye calisma cunku bu tur insanlar gunu kurtarmayi gunu yasamayi sever. O an kizdan bi cikari yoktu sen geldin oo dedi bi dal alirim sonra kiz biraz sivrildi e sende varsin anasinin sutunu helâl etmeyecegi geldi aklina birden o kizla evlense bile sonrasinda da pek cok kisi olacaktir yani gunu kurtarirlsr kendi zevk v istekleri icin yasarlar
Ya hu tecrübelere tabiki kıymet veriyorum öyle olmasa der miyim sevgilim dik duramazsa bırakırım diye. Çok iyi biliyorum ki annesi onu diğer kız için ikna etmeye çalışacak bakalım o laflar onu etkileyecek mi hele bir göreyim diyorum. Ufacık bir şüphem olsun bakım ufacık Allah'ın izniyle asla taviz vermem yolun açık olsun bile demeden engellerimHıı belli sevgiliniz çok aşık ondan bu kadar detay anlattı.
Ay yaşayarak görün. Tecrübelere kulak asmayın.
Kendi düşen ağlamaz.
Zaten ben oraya gitmeyecektim ama telefonda görüş annemle ablalarımla demişti sevgilim onu da mı yapmayayım benimki bizimkilerle tanışmadan ya da ben anneme demeden bu işi?@mihrihanim lütfen kendini sev.Hayatta ne olursa olsun erkek tarafı ile görüşme sakın ola senin evine gelmeden sen onlara gitme.Şuan çok fedakarlık yapıyorsun inan ki hiç kıymeti olmuyor.Ayarsız biri kendi ayağınla geldin deyiverir yüreğin burkulur tatlım.Sen erkek arkadaşına resti çek bu muhabbeti yapıyorsan beni sevmiyorsun de.Bekle ne olacak diye.Biraz da erkek arkadaşın uğraşsın tabi gönlü var ise.
Bunu size anlatması, adamın anneci olduğunu gösteriyor. Size değer verseydi sevseydi bu kadar detayla anlatmaz sizi üzmezdi.Ya hu tecrübelere tabiki kıymet veriyorum öyle olmasa der miyim sevgilim dik duramazsa bırakırım diye. Çok iyi biliyorum ki annesi onu diğer kız için ikna etmeye çalışacak bakalım o laflar onu etkileyecek mi hele bir göreyim diyorum. Ufacık bir şüphem olsun bakım ufacık Allah'ın izniyle asla taviz vermem yolun açık olsun bile demeden engellerim
Sakın ha annenin haberi olmadan birşey yapma.Telefonda da görüşme sen o ailenin bireyi değilsin az önce başka bir arkadaş daha seni uyardi.Hem merak ettim telefonda ne konuşacaksınız ki tanımadığıniz biriyle.Sen ne soracaksın ne anlatacaksın? Telefonu kapayinca kendi aralarında sence senin için aaa ne hoş kız mı diyecekler sanıyorsun.Zaten ben oraya gitmeyecektim ama telefonda görüş annemle ablalarımla demişti sevgilim onu da mı yapmayayım benimki bizimkilerle tanışmadan ya da ben anneme demeden bu işi?
Gerçekten sevgilim benimle olmak istediğini ve ben o kızla evlenmem evlensem anca annem hakkını helal etmezse o da annemdir hakkını ödeyemem diye diyor. Kaldı ki aslında kızdan da değil ailesini çok seviyorlar kızın. Ben sevgilime dedim bak istiyorsan git mantıklı görünüyor falan diye hani denemek için ne diyecek acaba. Sen beni severken nasıl bunu diyebiliyorsun şoktayım falan dedi. Bizi bir araya getirmeye çalışsalar da ben görüşmeye gitmem dedi. Sen olmasan da ben o kızla evlenmem istemiyorum dedi. Ama insanın içi içini yiyor ya kızla görüştürürlerse de beni bırakırsa diye.Valla arkadaşım sevgiliniz sizinle gönül eglendirip annem hakkını helal etmiyor diye o kızla evlenir. O sizi terk etmeden siz edin belli oglanın da gönlü o tarafta sizi üzmesine izin vermeyin o ayırlmadan sen ayrıl. Yakında senden ayrılırsa takıntı haline getirirsin çok üzülürsün herşey ortada gönlünce olsun herşey .
2020 yılında bir erkeğin annesinin hakkı için evlenebileceğine ciddi ciddi inanıyor musunuz? Size başkasıyla evlenebileceğini anlatıyor, ay ne büyük aşk.Gerçekten sevgilim benimle olmak istediğini ve ben o kızla evlenmem evlensem anca annem hakkını helal etmezse o da annemdir hakkını ödeyemem diye diyor. Kaldı ki aslında kızdan da değil ailesini çok seviyorlar kızın. Ben sevgilime dedim bak istiyorsan git mantıklı görünüyor falan diye hani denemek için ne diyecek acaba. Sen beni severken nasıl bunu diyebiliyorsun şoktayım falan dedi. Bizi bir araya getirmeye çalışsalar da ben görüşmeye gitmem dedi. Sen olmasan da ben o kızla evlenmem istemiyorum dedi. Ama insanın içi içini yiyor ya kızla görüştürürlerse de beni bırakırsa diye.
Her hafız dört dörtlük mü onlar da nefis taşıyor hocam. Evet anneci belli ama aynı şehirde yaşama şartı yok sadece gönlü öyle olmasından yana ama benim olduğum şehri de yazacak. Olmazsa sen yanımda olduktan sonra her yer olur diyor. Hatta bir hafta sonra şehir değiştirecek bir eğitim için ailesinden ayrılacak yine. Yani ailesine abisi kadar düşkün değil bence. Abisinin karakteri de benimkinden değişik biraz. Benimki ılımlı konuşarak her şeyi çözeriz bak bugüne kadar çözdük lütfen kafanı yorma bir şey olursa bana söyle ben sana anlatayım diyorBunu size anlatması, adamın anneci olduğunu gösteriyor. Size değer verseydi sevseydi bu kadar detayla anlatmaz sizi üzmezdi.
Ki abisinin de bu düşkünlükten nasibini aldığı belli.
Adamın da tek şartı da annesiyle aynı şehirde olmak tıpkı abisi gibi. Burdan bile belli bazı şeyler.
Evlenseniz dahi bu aile çok müdahale edecek belli. Burda evli kadınlar bir şeyleri bilerek yazıyorlar. Henüz yolun çok başındasınız, saf bir insansınız belli.
İki güzel lafa hemen kanmışsınız, kanacaksınız da belli.
Bu adamın 21 yaşına kadar sevgilisinşn olmaması bile tuhaf. Meziyet gibi yazıyorsunuz. Ayrıca bu adama da hafız demediniz mi siz? Hafız adamın flörtle ne işi olur? Belli ki evlenmeden macera yaşamak istedi.
İnanmıyorum evlenmez ama o hak yüzünden bizi mahvedebilir. Eğer kızı beğenmezse kimse evlenmez anca başka alternatif olmayacak da öyle. Ama kız sanki çok güzel hanım hanım bi kızmış gibi hissediyorum ben2020 yılında bir erkeğin annesinin hakkı için evlenebileceğine ciddi ciddi inanıyor musunuz? Size başkasıyla evlenebileceğini anlatıyor, ay ne büyük aşk.
İçim şişti.
Ben 16 yaşımda bile bu kadar saf olmamıştım yaaa.
Bir şeyi çözdüğü fln yok. Tatlı dille oyalıyor.Her hafız dört dörtlük mü onlar da nefis taşıyor hocam. Evet anneci belli ama aynı şehirde yaşama şartı yok sadece gönlü öyle olmasından yana ama benim olduğum şehri de yazacak. Olmazsa sen yanımda olduktan sonra her yer olur diyor. Hatta bir hafta sonra şehir değiştirecek bir eğitim için ailesinden ayrılacak yine. Yani ailesine abisi kadar düşkün değil bence. Abisinin karakteri de benimkinden değişik biraz. Benimki ılımlı konuşarak her şeyi çözeriz bak bugüne kadar çözdük lütfen kafanı yorma bir şey olursa bana söyle ben sana anlatayım diyor
Sana söyle söyleyim tatlım ben sevgilim kararlı olsa annesinin bu başka kızı isteme olayını her türlü kesip attırır ben ... İle evlenicem bu konu kapansın der bana bile yansıtmaz kimsede bu konuyu açamaz. Sevgilini bu konunun konuşulmasına neden bu kadar uzatmış gönlü mü var acaba diye düşündürttü bana. Adım kadar eminin benim kv de şurda şu kız var burda bu kız var diye konuşmuştur. Sanıyorlar ki kendileri evlencek sevgiliniz tavrını koymalı konu kapanmalı kapanmazsa bu konu uzar kimse annem hakkını helal etmiyor diye sevnediği insanla bir ömür boyu yaşamak istemez o kıza da yazık onu srvmeyrn kv de zoruyla evlenen eş olur. Sevgiliniz pasif kalmamalı oldu ki sizinle evlendi bu kişi annem hakkını helal etmez diye sizi kapının önünede koyar azcık agırlıgı olmalı duygu sömürgesine gelmemeli.Gerçekten sevgilim benimle olmak istediğini ve ben o kızla evlenmem evlensem anca annem hakkını helal etmezse o da annemdir hakkını ödeyemem diye diyor. Kaldı ki aslında kızdan da değil ailesini çok seviyorlar kızın. Ben sevgilime dedim bak istiyorsan git mantıklı görünüyor falan diye hani denemek için ne diyecek acaba. Sen beni severken nasıl bunu diyebiliyorsun şoktayım falan dedi. Bizi bir araya getirmeye çalışsalar da ben görüşmeye gitmem dedi. Sen olmasan da ben o kızla evlenmem istemiyorum dedi. Ama insanın içi içini yiyor ya kızla görüştürürlerse de beni bırakırsa diye.
Göreceğiz bakalım oyalıyor mu eğer öyleyse tabiki ben de bırakacağımBir şeyi çözdüğü fln yok. Tatlı dille oyalıyor.
Neyi çözdü?
Ayrıca hafızın nefsi var diyorsunuz da inandığı değerlere ters. Dolayısıyla flört eden bir kadınla evlenmesi başta ona da ailesine de ters. Gençliğini yaşayıp tövbe edecek belli ki. Bu değer yapısında bir adam kolay kolay flörtle evlenmez
Annem çok sessizdir kimseye hayır diyemez o yüzden çok ezildi diyor ama kendi evlatlarına bence de baskıcıKayınvalide baskın karakter gibi
Evlenseniz bile hayatı zehir eder iyi düşünün
Hakkinizda hayırlısı olsun
Evet ben bu hak helal etmeme durumunu konuşacağım sen hep böyle annenin hak olayıyla seni yönetmesine izin mi vereceksin diyeceğim. Hele şu mevzuyu bir halledebilecek mi edemeyecek mi göreyim. Ama bana öyle geliyor ki annesi çok surat yapacak benimki de sıkıntıya girecek. O durumda eğer ki "annem çok üzüldü bilmiyorum ne olacak" derse beni üzmeyi göze almış demektir. Lafı koyar engellerim. Çünkü o durumda asla olmaz yani ama eğer ki annesi tamam oğlum madem seviyorsun bu kızı derse ancak olur bu iş yoksa öyle çocuk seviyorum demesine rağmen ısrarcı olursa ben onunla uğraşamam. Dünyanın tek erkeği bu değil yani ben sevdiğim için sabrediyorum sadece. Öte yandan o kız her şeyiyle uygun aslında benimkine de ailesine de ama benimki ne hikmetse istemem Allah istemem diyor. Annesigile de hep böyle demiş aylarca annem beni bıktırdı artık diyor yani çocuk. Sorun şu ama annesi resmen karşı tarafa olur demiş annem mahcup olacak diyor. Ee dedim sana sormadan iş yapmasaydı o zaman düşünseydi bunları. Bir şey diyemiyor ona. Sadece bekliyorum çünkü şu an yüzde elli yüzde ellideyim. Her şey olabilir. Hatta sevgilimin annesi demiş ki " Sanki kız seni beğenecek mi belli değil sen olmaz olmaz diyorsun" öyle bir şey olsa kız istemese ve sevgilim ve ailesi bana dönse şuraya yazıyorum Allah'ın izniyle asla ama asla yüzlerine bakmam. Çünkü benim kuzenim böyle bir hataya düştü çok üzüldü. Gördüm yani olanları. Allah korusun.Sana söyle söyleyim tatlım ben sevgilim kararlı olsa annesinin bu başka kızı isteme olayını her türlü kesip attırır ben ... İle evlenicem bu konu kapansın der bana bile yansıtmaz kimsede bu konuyu açamaz. Sevgilini bu konunun konuşulmasına neden bu kadar uzatmış gönlü mü var acaba diye düşündürttü bana. Adım kadar eminin benim kv de şurda şu kız var burda bu kız var diye konuşmuştur. Sanıyorlar ki kendileri evlencek sevgiliniz tavrını koymalı konu kapanmalı kapanmazsa bu konu uzar kimse annem hakkını helal etmiyor diye sevnediği insanla bir ömür boyu yaşamak istemez o kıza da yazık onu srvmeyrn kv de zoruyla evlenen eş olur. Sevgiliniz pasif kalmamalı oldu ki sizinle evlendi bu kişi annem hakkını helal etmez diye sizi kapının önünede koyar azcık agırlıgı olmalı duygu sömürgesine gelmemeli.
Daha ne gerekiyor görmen için?Göreceğiz bakalım oyalıyor mu eğer öyleyse tabiki ben de bırakacağım