Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ilişki bitmiş okeye dönüyor. Şimdi siz ayrılsanız diyecek ki “sen ayrıldın çok çabuk pes ettin zaten ayrılmak istiyormuşsun öyleyse ben de ailemin istediği kıza giderim” ayrılmayıp sabretseniz bu sefer de diyecek ki “annem hakkımı helal etmem dedi ben bu vebale giremem severek ayrılıyoruz ben de çok acı çekiyorum ama ayrılmak zorundayız” ayrıca kızın fotoğrafını gördüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam hatta gözüne gözüne sokmuşlardır. Evlenseniz bile o kız burnunuzun dibinde olacak mutlu olamayacaksınız ki. Ezdirme kendini rest çek biraz bile seviyorsa arkandan gelir zaten.

Asam zaten bu iliskiyi bitirecek de yer yapiyor. Kizin ailesuni ovmesi falan...
Annesinin hakkini emhelal eymemesi fakan hikaye.
Belki de boyle bir kiz bile yok. Besik kertmesi mi bu sanki. Sacma ya. Adam ayrilmak icin belki de boyle bir yalan uydurdu.

Sabredin. Hatta zorla sizi kabul ettirsin bu adamla evlenin.
Ömür boyu "Ama ya bunu yapmazsak ve annem hakkımı helal etmem." derse diye kendi kararlarını almaktan bile aciz birini çekin.

8.Henry, Anna Boleyn için iç savaş çıkmasını hic umursamadan katolik kilisesini reddedip yeni bir kilise kurdu.
Kendini dini otoriter kabul ettirdi. Kabul etmeyeni kazığa oturttu.
Bütün avrupayı birbirine kattı.
Ingiltereyi sonsuza kadar değiştirdi .

Bizim kızlarımız da milletin 2 kuruşluk aklı olmayan embesil çocukları için kendilerini "beklemeye" alıyorlar.

Ama vallahi de inanılır gibi değil.

Ya da sevgilinizin ailesi o kadar şirret ki abisine ve yengesine dünyayı dar ettiler. Yenge başa çıkamadığı için boşanıyor.
Sonuçta baskıcı bir aile.

Valla konuştum açık açık yan çizmeden ben anneme diyeceğim ama sen hep bunları kafana takma başka şeylerle uğraş çok kafana takıyorsun dedi. Annemi karşıma alıp anlatacağım dedi ben de dedim ki eğer en ufak bir sıkıntı göreyim hissedeyim seni beklemem dedim. O da tamam dedi elimden gelen her şeyi yapacağım dedi sen olmasan bile o kızla evlenmem ben bunu çıkar kafandan istemiyorum ben onu diyor. Sadece aile baskısı var üzerinde. Kızın ailesi çok iyi olduğu için annesi aslında kızı değil ailesini istiyor gibi bir şey bizimki de ailesi rahat etsin sıkıntı yaşamasınlar dünür konusunda istiyor. Kendi ailemi ona övecek değilim ama elhamdülillah tertemizler yani öyle sıkıntılar yaşamazlar ama kendisi belirleyecek kararını. Göreceğim ne kadar dik duracak. Sabırla bekliyorum

İşte ben sert bir şekilde konuştum sonucu bekliyorum. Beni bırakmak istemiyor hiç gerçekten iki gündür öyle bir uğraşıyor ki. Bana evlenince şunu yapalım bunu yapalım diye anlatıyor. Beniö kafamda tabi hep annesi ne zaman gelecek de konuşacak diye dönüyor. Bir de dün bana benim yaşadığım şehre atanırsa bir tanıdığının yardımcı olacağını haber verdi iyi haber diye. Yani bence gerçekten uğraşıyor. Kız dibimizde olmaz çünkü kız şu an benim yaşadığım şehirde ama biz evlenince sevgilimin yaşadığı şehirde olacağız keza benim yaşadığım şehre yerleşsek bile kızın ailesiyle görüşmeyeceğiz elbette öyle bir şeye müsadem yok rızam da yok. İnşaAllah düzelir diyorum bu mesele yoksa gerçekten çok severken bırakmak zorunda kalacağım

Ya da sevgilinizin ailesi o kadar şirret ki abisine ve yengesine dünyayı dar ettiler. Yenge başa çıkamadığı için boşanıyor.
Sonuçta baskıcı bir aile.
Yenge hep uzakta yaşamayı tercih etmiş. Başta tamam gidelim ailenin yanına demiş yazın taşınalım falan sonra da başka bir aya ertelemiş o zaman gideriz diye. Abi de tabi beni oyalıyor diye morali bozuluyormuş. Ama bence yanlış yani sevgilimd de dedim abin niye bu kadar diretiyor bunun için yuva mı bozulur nerede olurlarsa olsunlar sonuçta evliler birbirlerine yeterler yani o da dedi ki orada hep yalnızlar hiç akraba arkadaş yok hapis hayatı gibi hep evdeler dedi yani abisi o yüzden gelmek istiyormuş sevgilimin ailesi de " oğlum karını zorlama istersen git kızın memleketine yerleş " demişler. Sevgilim vallaha böyle dedi annem babam ama abim diretiyor diyor

Kimse ailesini kötülemez.
Abisi de sevgiliniz gibi anasının sözünden çıkmayan biri demek ki. Kadıncağız sevgi her şeyi halleder sandı. Baktı olmuyor pes etti.

Kimse ailesini kötülemez.
Abisi de sevgiliniz gibi anasının sözünden çıkmayan biri demek ki. Kadıncağız sevgi her şeyi halleder sandı. Baktı olmuyor pes etti.
Görücü usulü evlenmişler aslında ama herhalde sevgilimin babası kendi memleketlerinden bir kızı istemiş ama abi bu yengede diretmiş o zamanlar yani aşk evliliği değil. Evet bence de ailesi müdahale etmeyi seviyor ve ablaları kadına baştan tavırlılar muhtemelen.. bunu da nasıl anlarım bilmiyorum bazen o yengeyle konuşsam diyorum valla

Ne münasebet.
Siz o ailenin bir bireyi değilsiniz.
İstenmiyorsunuz. Arada söz nişan yok.
Sanki dünyada tek erkek oymuş gibi ne bu vazgeçilmez tavırlar?
Yenge gibi boşanan bir kadın olmak için can atmanız çok enteresan.

Sevgilinizin dik bir duruşu olduğunu göremedim ben de ilk mesajlarınızdan. Yol yapıyor da olabilir. Umarım hakkınızda en hayırlısı neyse o olur.

Lütfen her ne olursa olsun kendi değerinizi bilin, kendinize saygı gösterin. Siz kendinize saygı göstermezseniz başkası da göstermez.

Ne ilgisi var hocam :) tabiki öyle bir hareket yapmam. Kim boşanan bir kadın olmak için can atar ki? Benimki sadece merak.

Haklısınız teşekkür ederim. Kendimi ezdirecek bir şey yapmayacağım inşaAllah. Tek derdim "Şans vermedin diye sonradan pişman olma Mihri." Çünkü sevgilim gerçekten uğraşıyor. Ha annesinin sözünden çıkmayacak kadar olgunlaşmamışsa tabiki o zaman ben öyle bir insanla nasıl evlenebilirim ki? Yani hep bir şeyler hallolur hep alttan alınır diyen biri değilim. Ailesinden ilgi alaka görmezsem tabiki olmaz. Sevginin her şeye yetmeyeceğini biliyorum, o istenmeyen gelin olmak ne demek çevremde de gördüm. Gerçekten çok üzücü ve pişmanlık verici bir şey. İnşaAllah herkesin hakkında hayırlısı olur. :)

Sonra anne boleyni cadi diye idam ettirdi o ayri

Ben nedense sevgilinizin çok masum olduğunu düşünmüyorum gönlü o kızda ama bunu size annem o kızı istiyor diretiyor diye söylüyormuş gibime geliyor. Sizinle evlenmek istemiyor ben öyle düşünüyorum size de böyle yol yapıyor.

E gönlü o kızda olsa benimle tanışmadan 4-5 ay önce varmış bu mevzu öyle olsa o zaman kabul etmez miydi?

E gönlü o kızda olsa benimle tanışmadan 4-5 ay önce varmış bu mevzu öyle olsa o zaman kabul etmez miydi?
Kız hafızmış, belki flörte karşı.
Bazı iğrenç erkekler evlenmeden önce flört edip gezmek tozmak isterler. Yaşamadan evlenmeyeyim kafası yani.!

Ya mantis yurutmeye calisma cunku bu tur insanlar gunu kurtarmayi gunu yasamayi sever. O an kizdan bi cikari yoktu sen geldin oo dedi bi dal alirim sonra kiz biraz sivrildi e sende varsin anasinin sutunu helâl etmeyecegi geldi aklina birden o kizla evlense bile sonrasinda da pek cok kisi olacaktir yani gunu kurtarirlsr kendi zevk v istekleri icin yasarlar

Kız hafızmış, belki flörte karşı.
Bazı iğrenç erkekler evlenmeden önce flört edip gezmek tozmak isterler. Yaşamadan evlenmeyeyim kafası yani.!
Benim sevgilim o tarz biri değil zaten görüştüğü ilk kız benim. Kaldı ki kızla flört etmesine gerek de yok aileler oluru vermişler sevgilim de oluru verse bu iş olur yani kızla söz yaparlar yani istediği gibi de konuşur bence. Kızın haberi var mı bilmiyorum ama muhtemelen vardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…