Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay be belki kız evlerine girerken bile akıllarında bu plan vardı
Aile evi de değil. Kız başka şehirde üniversite okuyordu, adam da orda görevdeydi. Abisi denetliyordu güya. Kızın öğrenci evine gidip geliyorlardı. Ben zaten eski yengenin yerne koyunca kendimi çok üzülüyorum. Kendini aptal yerne konmuş hissetmiştir.
Düğününe gittiğin, evine geldiğin, abi dediğin insanla evlendirdiler

İnsanın kuzeni kardeşi gibidir bu Nasıl bir kafa yapısı iyi ki kurtulmuş arkadaşınız bu insanlardan

şey de olabilir daha kızı görmemiştir, ikisi de kenarda dursun diye caz yapıyordur

Gerçekten içim içimi yiyor. Ben bunu ona diyince bana diyor ki öyle şey olur mu sende bir insansın o kadar yol kat ettik sen beni keyifçi mi sandın diyor
bu hayatta farket ettiğim bir şey var... erkekler sen beni .... mı sandın diye savunduğu ne varsa o oluyolar genelde..

bu hayatta farket ettiğim bir şey var... erkekler sen beni .... mı sandın diye savunduğu ne varsa o oluyolar genelde..
Ben de öyle gördüm hep ne yazık ki :) dedim bu hafız adam hakka hukuka bakar ama bakalım ne olacak

Derhal ayrıl ben yaşadım aynı şeyi bana zulm etti kaynana, evlenip ayrıldık
Geçmiş olsun size öyleyse benim kv'nın beni öğrenince dediklerini size buraya yazdığımda bana destek olun lütfen bu konuda tecrubelisiniz çünkü ben olumlu sansam da belki olumsuz olabilir dedikleri ayırt edemeyebilirim

Tatlım attığı her adımı fitne için atacak, oğluna daha iyi görünecek, seni bakışlarıyla kuruyacak

Sürekli birşey isteyecek aileni küçümseyecek

Ve bunlar olurken malum oğlan kişisine o kadar iyi olacakki

Mağlum oğlan kişisi bizi düşman ilan edecek.

En çok ilgimi çeken şey daha 22 yaşındaki bir çocuğu görücü usulü evlendirmeye çalışmaları oldu İkincisi çocuk ailesine beş aydır görüştüğünüzü söylemekten sevgilisi olduğunu söylemekten korkuyorsa ailesi çok yobaz demektir belki de evlense kaybeden değil kazanan olacaksınız ki öyle bence. Ayrıca da kızdan bu kadar bahsedilip ısrar edilipte çocuğun kızın bir resmini bile merak edip görmediğine nasıl inanabiliyorsunuz?

Sevgilin yan çiziyor ama sende çok pasifsin
1 ay sonra söylücem diyor senin sesin çıkmıyor buluşunca konuşcam diyorsun
"Ne demek 1 ay sonra söylcem ya? Ben burda biblo muyum beklicem ailen seni başkasıyla başgöz etmeye çalışırken? Ya bugün söyleyeceksin ya da git kiminle evlenirsen evlen" diye rest çekemiyorsun

sevgilin kızı bal gıbı bılıyor.
annem hakkını ödemezse (mecbur guya)evlenecek.
seven insan vazgeçmez.
sen üzülüyorsun ama çokda masum düşünüyorsun.
evlensen de hadi en ufak kavgada erkek milleti der yani keşke onla evlenseydim der.
ailelerlede evlenirsin.
benim gördüğüm çocuk senden geçmiş bana öyle geldi. gardını al yınede. sonra çok daha üzülürsün.

Siz gerçekten çok niyetlisiniz, affınıza sığınarak saf olduğunuzu da söyleyeceğim. Sevgiliniz sizi sevmiyor bunu görmüyor musunuz gerçekten?
Seven adam kapı gibi sahip çıkardı, sizinki resmen o sure zarfında boş kalmamak için sizi oyalıyor.

Hep aynı taktikler canim bu adam seni bırakacak senin sevdiğin kadar o seni sevmiyor.peki kız senden güzelse ne olacak ...hemen kabul edecek çünkü isterse elmas olsun seni gerçekten sevseydi sana bahsetmezdi bile.ama bu kızdan şimdiden etkilenmiş güvenme derim.birak ipini gitsin sevmisse doner sevmemiş se sen biliyon zaten ama çok doğru bir söz.kesinlikle peşinden koşma

İlişkinizde güzel bir gelecek göremedim ben. Çünkü sevgiliniz sizinle beraberken annem ısrar ederse evleneceğim mecbur yoksa hakkını helal etmez yada sizin fikrinizi sorup böyle bir durumda ne yaparsın diyerek ağzınızı aramış. Sizde aradan çekilirim demişsiniz. Acaba bana söz verdin ben de sana hakkımı helal etmem deseniz ne yapacaktı. Bana kalırsa bu kişiye ve ailesine güvenip gelecek kurmayın. Çünkü diğer kız yengesinin yeğeni ve sürekli ailenin içinde olur siz evlenince de

İnanın ben de çok üzüldüm ama sonra telafi etmeye çalıştığı için dedim ki sana son bir hafta göreceğiz ne yapacaksın ben sana diyeceğimi dedim dedim.
Aslında sizin bu sözünüz tutumunuz garip olmuş. Denecek tek şey ya devam ediyorum der annenlerde söylersin ya da bitti deriz yola o istenem gelin adayı ile devam edersin demek. Bence bunu yapın hafta sonra sizinle devam etse ne olacak ki bu seçimi yapması bile çok kötü bir durum değil mi. Bu tercihte bırakması bunu söyletmesi ya ben bilmiyorum ama hoş göremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…