Aile evi de değil. Kız başka şehirde üniversite okuyordu, adam da orda görevdeydi. Abisi denetliyordu güya. Kızın öğrenci evine gidip geliyorlardı. Ben zaten eski yengenin yerne koyunca kendimi çok üzülüyorum. Kendini aptal yerne konmuş hissetmiştir.Vay be belki kız evlerine girerken bile akıllarında bu plan vardı
İnsanın kuzeni kardeşi gibidir bu Nasıl bir kafa yapısı iyi ki kurtulmuş arkadaşınız bu insanlardanAile evi de değil. Kız başka şehirde üniversite okuyordu, adam da orda görevdeydi. Abisi denetliyordu güya. Kızın öğrenci evine gidip geliyorlardı. Ben zaten eski yengenin yerne koyunca kendimi çok üzülüyorum. Kendini aptal yerne konmuş hissetmiştir.
Düğününe gittiğin, evine geldiğin, abi dediğin insanla evlendirdiler
İnsanın kuzeni kardeşi gibidir bu Nasıl bir kafa yapısı iyi ki kurtulmuş arkadaşınız bu insanlardan
Herifin aklı çoktan diğer tarafa kaymış, hak hukuk diye diye seni yavaştan uzaklaştırma çalışmaları yapıyor ki sen de arkasından beddua etme. Ah vah severek ayrıldık, ayırdılar bizi de diye uğraşıyor.
Umarım boşanmalarında bir payı yoktur artık denebilecek bir şey yok tabi bu insanlaraArkadaşım evlenen kişi be yazık ki
bu hayatta farket ettiğim bir şey var... erkekler sen beni .... mı sandın diye savunduğu ne varsa o oluyolar genelde..Gerçekten içim içimi yiyor. Ben bunu ona diyince bana diyor ki öyle şey olur mu sende bir insansın o kadar yol kat ettik sen beni keyifçi mi sandın diyor
Ben de öyle gördüm hep ne yazık ki :) dedim bu hafız adam hakka hukuka bakar ama bakalım ne olacakbu hayatta farket ettiğim bir şey var... erkekler sen beni .... mı sandın diye savunduğu ne varsa o oluyolar genelde..
Geçmiş olsun sizeDerhal ayrıl ben yaşadım aynı şeyi bana zulm etti kaynana, evlenip ayrıldık
bu hayatta farket ettiğim bir şey var... erkekler sen beni .... mı sandın diye savunduğu ne varsa o oluyolar genelde..
Tatlım attığı her adımı fitne için atacak, oğluna daha iyi görünecek, seni bakışlarıyla kuruyacakGeçmiş olsun sizeöyleyse benim kv'nın beni öğrenince dediklerini size buraya yazdığımda bana destek olun lütfen bu konuda tecrubelisiniz çünkü ben olumlu sansam da belki olumsuz olabilir dedikleri ayırt edemeyebilirim
Bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmayan maymunları bilir misiniz?
Aslında sizin bu sözünüz tutumunuz garip olmuş. Denecek tek şey ya devam ediyorum der annenlerde söylersin ya da bitti deriz yola o istenem gelin adayı ile devam edersin demek. Bence bunu yapın hafta sonra sizinle devam etse ne olacak ki bu seçimi yapması bile çok kötü bir durum değil mi. Bu tercihte bırakması bunu söyletmesi ya ben bilmiyorum ama hoş göremiyorumİnanın ben de çok üzüldüm ama sonra telafi etmeye çalıştığı için dedim ki sana son bir hafta göreceğiz ne yapacaksın ben sana diyeceğimi dedim dedim.