Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bazı aileler miras bölünmesin diye de bunu yapıyor.
aman başka aileden birinin çocuğuna hak geçmiş olmasın kafası.

Sevgiliniz de o kızla evleneceğini biliyor ama sizden ayrılmaya şuan cesaret edemiyor İki gün sonra annem böyle böyle dedi diyecek ve gidip o kızla evlenecek Şimdiden yol yapıyor işte
Dün telefonda dedim sen yol yaptın kendine diye baya bozuldu ya o ne demek dedi yani ben onu mu isteyeceğim var mı böyle bir şey dedi sesi düştü kapatalım bu konuyu Mihri dedi

Evlendikten ve çocukları olduktan sonra annesinin hala başkasıyla evlendirmeye çalışması çok garip.Kadın psikopatmış galiba

şöyle söyliyim, eve gelince balkondaki antenin tozunu kontrol edip oğluna şikayet ediyordu. boşan bundan çok pis falan diyordu.
ve ne yazık ki bence erkekler anne etkisinde kalmaya çok çok daha meyilli oluyorlar

Bana ulaşmasına müsade etmem öyle bir şey olmaz Allah'ın izniyle

ay konu sahibi sizmişsiniz, kusura bakmayın

Dün telefonda dedim sen yol yaptın kendine diye baya bozuldu ya o ne demek dedi yani ben onu mu isteyeceğim var mı böyle bir şey dedi sesi düştü kapatalım bu konuyu Mihri dedi
Bak herkes yaşadığı gerçek olaylardan örnek vermiş.Bu çocuk seni seçse evlense bile yüksek ihtimal annesi boşandırtacak,üzülen sen olacaksın kes at bu çocuğu

Sevgiliniz dik duruş sergilemiyor. Belli ki annesinden çok çekiniyor. Hadi ikna etti, siz evlendiniz diyelim. Siz bu kayınvalideden ve kayınvalide sözünden cikamayan kocadan çok çekersiniz.

Tabi ki çok normal henüz aşamaması. Biz bile okuyunca hayrete düştük.
Dilerim en kısa sürede toparlanıp, mutlu bir hayat yaşar.

Evlendikten ve çocukları olduktan sonra annesinin hala başkasıyla evlendirmeye çalışması çok garip.Kadın psikopatmış galiba
Ya sanirim öyle,ben de erkek annesiyim ve ölsem de cocuguma asla bununla evlen demem.cunku ,tanidigim biri yapti bunu ve evliliklerinin ilk haftasi adam; al bunu sen bulmustun ben yapamiyorum deyip kendi annesine goturdu.cook uzuldu ve pisman oldu o anne.Bu cok hassas ,ömürlük bir konu cunku.

Allahımm ne hikayeler varmış. Şaşırdım çok. Ben by durumda ayrılırdım çünkü aklı kaymış onun ki size gelip anlatıyor suç bastıracak aklı sıra seven adam sevdiğine seni istemezler çünkü başka talibim var der mi ya çok saçma

Sevgiliniz dik duruş sergilemiyor. Belli ki annesinden çok çekiniyor. Hadi ikna etti, siz evlendiniz diyelim. Siz bu kayınvalideden ve kayınvalide sözünden cikamayan kocadan çok çekersiniz.
Aslında kendisi uzun süre ailesinden ayrı yaşadığı için bu kadar düşkün ailesine ama diyor ki ben seni kimseye ezdirmem hatta beni şimdiden uyarıyor bizim aileye girdiğinde her işe atlama ben yaparım deme bırak herkes beraber yapsın. İşte ablamlar abim bize şimdi çok geliyorlar bıktım kalabalıktan yani kurtulmak istiyorum inşaAllah atanırım diyor bir yandan da ben anlamadım beni ezdirir mi ezdirmez mi

Eski kuşak insaların çoğu bu şekilde aşksız evlendiği için bunu normal görüyor.Çocuklarıda böyle yaşasın istiyor maalesef

Ayrıca sevgilin bu evliliğe oluru vermiş gibi, seni ayrılığa hazırlıyor
İşte hala ısrarla ben seninim inşaAllah diyor nasıl oluyor bu iş anlamıyorum. Israrla ben bir gün bile istemedim o kızı diyor neden istemedin diyorum bilmiyorum içimden gelmiyor diyor ne saçma değil mi? İnsan merak eder yani

Eski kuşak insaların çoğu bu şekilde aşksız evlendiği için bunu normal görüyor.Çocuklarıda böyle yaşasın istiyor maalesef

evet bence de hepsi sadece evlilikte keramet vardır sözüne dayanıp bu şekilde ısrarcı oluyorlar.
aynı eve ve yatağa girince sevgi olur, olmasa da önemli değil diye bakıyorlar.

Evlenince seninle kavga ettigi bi an da bile hic bu soylediklerini düşünmeden keske o kizla evlenseydim diyecek. Unutma ki erkekler evlenince anneci oluyo Allah yardimcin olsun senin de pek birakasin yok ama zor gunler seni bekliyo
Allah yardımcım olsun ama evet ben de öyle bir kavgada böyle düşünebilirim yani herkes bir an sinirle bunu düşünebilir keşke başkasıyla evlenseydim diye ama önemli olan sonra bunun saçma bir fikir olduğunu bilmek değil mi? Yani hepimiz insanız. Ben sevgilimin benimle mutlu olacağını biliyorum bana sürekli biz seninle çok iyi anlaşacağız bazen ağlarız bazen güleriz hep senin gibi ortama uyum sağlayan gülen neşeli birini istemiştim diyor

Vay be belki kız evlerine girerken bile akıllarında bu plan vardı

İnanın ben de çok üzüldüm ama sonra telafi etmeye çalıştığı için dedim ki sana son bir hafta göreceğiz ne yapacaksın ben sana diyeceğimi dedim dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…