Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya belki de böyle olacak haklısınız ama benimkinin ilk sevgilisi benim pek bilmiyor böyle şeyleri bazen kıskandırmaya falan çalışıyor.. acemi yani
O daha kötü ya.
Kıskandırmak gibi cahilce şeyler 15-17 yaş grubunda normal.
20 yaş üstünde yemlemek denir. Daha çok ego için yapılır.
Eğer cepteyim imajı verirseniz terk edilirsiniz.

O daha kötü ya.
Kıskandırmak gibi cahilce şeyler 15-17 yaş grubunda normal.
20 yaş üstünde yemlemek denir. Daha çok ego için yapılır.
Eğer cepteyim imajı verirseniz terk edilirsiniz.
Dedim ki annenin ağzından çıkacak lafa göre beklemem seni valla

Kuzumm ASLAA ama aslaa inanma bu cümleye. Evlenseniz dahi ömür boyu o kızın hayaleti senin etrafında olmazsa bende bir sey bilmiyorum. Sevgilinin de şimdiden böyle napayim evlenicem mecbur hakkini helal etmesi için demesine bakarsak asla senin arkanda olabilecek biri değil. Evlendin ama bi sorundan tartıştınız annesi geldi bosanmazsan hakkımı helal etmem dedi nolacak sence?
Haddim napacagini söylemek değil dışardan bir gözle sana olani söylemek. Böyle eş adayi ve annesi ile yalnizca güzel başını yakarsin. İlişkin de aman aman seni mutlu eden vazgeçilmez bir ilişki değil sanırım inişli çıkışlı demissin. Bence in ve orda bırakıp kendin çık.

Dedim ki annenin ağzından çıkacak lafa göre beklemem seni valla
İyi de size cevap vermiş zaten.
Annem hakkımı helal etmezse demiş ya, cevap o.
Dünürler anlaşmış. Kız gönüllü, kız ailesi gönüllü. Kv rezil olmamak için her annenin yaptığı gibi sütümü helal etmem diyecek zaten.

Valla bunu dedi baba annem mahcup olacak dedi ama son lafına bakıyorum bana seni anneme söyleyeceğim dedi bende sevdiğim için kısa bir süre beklerim dedim ama uzarsa sallarsa emin olun bir daha bana ulaşamaz en azından bir şansa değer dedim

Süper. Şimdi kararlı bir şekilde sessizleşme zamanı. Paşazadeler annesinin kararına göre hareket edecek mi etmeyecek mi diye tırnaklarınızı yiyerek bekleyecek haliniz yok. Kararlı olun ve onun mücadele etmesini bekleyin. Tarihe adını yazdırmış ne krallar paşalar onlar bunlar var ki, isteyip aldıkları değil, onları süründüren kadınlar için ülkeler fethetmişler.

Ya yapma bu çocuk sana yol verecek çok belli ya... annesi hakkını helal etmezse mecbur evlenirmiş, ah kıyamam yalana bak ya zeka yaşı 1

İnşallah.

Gelmez ki o kadar meth edilen bir kız varken neden gelsin
Gelmiyorsa neden hayatını onunla yaşamak istiyorsun ki? Önünde uzun bir hayat var sevmek elbette güzel ama her şeyden çok sevildiğini bilmek bence sevmekten daha güzel. Değer veren insanı hayatına al

Aynen soğutmamak için soğuk yapmıyorum şimdi ama takipteyim annesi doğum yapan ablasıyla kalacak bir süre ama çok uzun zaman tanımayacağım kontrol edeceğim ne yaptın konuştun mu diye

Gelmiyorsa neden hayatını onunla yaşamak istiyorsun ki? Önünde uzun bir hayat var sevmek elbette güzel ama her şeyden çok sevildiğini bilmek bence sevmekten daha güzel. Değer veren insanı hayatına al
Evet bekliyorum acaba ne olacak diye inanın bende istiyorum sevildiğimi bilmeyi

İnsan kendi değerini kendi belirler; sizin geleceğinizi annesinin iki dudağının arasına bırakan, size sanki ailesine kabul ettirilmesi gereken mal muamelesi yapan adamı, şimdi bırakırsam beni gözden çıkarır, o kıza gider kafasıyla bırakamıyorsunuz ya kendi değerinizi çok güzel belirliyorsanız; ilerde adam ben sana demiştim ailem vazgeçmiyor diyerek tekmeyi basınca aklımız başınıza gelir ama iş işten geçer. Gerçekten seven erkek annem seni istemezse seni bırakırım demez, öve öve başka kız ve ailesinden bahsetmez. Asıl o korkar bu durumlar sizin kulağınıza gelirde onu bırakırsınız diye. Hele sizin ben bırakırsam ona gider mantığınız tam akıllara zarar. Zira siz şu durum gibi haklı bir gerekçe ile ayrıldığınızda peşinize düşmeyen, başkasına giden erkek zaten sizi bırakacak olan erkektir. Bence biran önce aklınızı başınıza alın.

VAay demek ki anne hakkı için evlenirmiş. Direk ayrlın o laftan sonra. Evlensin pısırık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…