Kaç aydır tanıyorsunuz?tepki verirse seni söylerim dedi yalan söyleyeceğini sanmam ya
Kıyamaz ona benneyanginlargordum teyzesi, cok tatlı cocuk.Ya belki de böyle olacak haklısınız ama benimkinin ilk sevgilisi benim pek bilmiyor böyle şeyleri bazen kıskandırmaya falan çalışıyor.. acemi yani
O daha kötü ya.Ya belki de böyle olacak haklısınız ama benimkinin ilk sevgilisi benim pek bilmiyor böyle şeyleri bazen kıskandırmaya falan çalışıyor.. acemi yani
5 ayKaç aydır tanıyorsunuz?
Kızı görmedim yalanını söylemiş ama.tepki verirse seni söylerim dedi yalan söyleyeceğini sanmam ya
Dedim ki annenin ağzından çıkacak lafa göre beklemem seni vallaO daha kötü ya.
Kıskandırmak gibi cahilce şeyler 15-17 yaş grubunda normal.
20 yaş üstünde yemlemek denir. Daha çok ego için yapılır.
Eğer cepteyim imajı verirseniz terk edilirsiniz.
Hahahahaha.
Kuzumm ASLAA ama aslaa inanma bu cümleye. Evlenseniz dahi ömür boyu o kızın hayaleti senin etrafında olmazsa bende bir sey bilmiyorum. Sevgilinin de şimdiden böyle napayim evlenicem mecbur hakkini helal etmesi için demesine bakarsak asla senin arkanda olabilecek biri değil. Evlendin ama bi sorundan tartıştınız annesi geldi bosanmazsan hakkımı helal etmem dedi nolacak sence?Ben de bundan korkuyorum ama sevgilim annem öyle yapmaz seni sever sayar diyor. Başka bir lafı da eğer biz mutsuz olursak bana habire o kızı alsaydın diye yüzüme vurur diyor. Ben resmen daha tanışmadan elenmiş gibi hissediyorum
İyi de size cevap vermiş zaten.Dedim ki annenin ağzından çıkacak lafa göre beklemem seni valla
Valla bunu dedi baba annem mahcup olacak dedi ama son lafına bakıyorum bana seni anneme söyleyeceğim dedi bende sevdiğim için kısa bir süre beklerim dedim ama uzarsa sallarsa emin olun bir daha bana ulaşamaz en azından bir şansa değer dedimİyi de size cevap vermiş zaten.
Annem hakkımı helal etmezse demiş ya, cevap o.
Dünürler anlaşmış. Kız gönüllü, kız ailesi gönüllü. Kv rezil olmamak için her annenin yaptığı gibi sütümü helal etmem diyecek zaten.
Süper. Şimdi kararlı bir şekilde sessizleşme zamanı. Paşazadeler annesinin kararına göre hareket edecek mi etmeyecek mi diye tırnaklarınızı yiyerek bekleyecek haliniz yok. Kararlı olun ve onun mücadele etmesini bekleyin. Tarihe adını yazdırmış ne krallar paşalar onlar bunlar var ki, isteyip aldıkları değil, onları süründüren kadınlar için ülkeler fethetmişler.Bak ben seni seviyorum ama benim içimi rahatlatacak şeyler yerine annem hakkını helal etmezse onunla evlenirim diyorsun bana. Bu denecek laf mı? Sen beni ailene peyder pey söyleyeceğini söylüyorsun ama ailen seni vazgeçirmeye çalışsa ilk rüzgarda yelkenleri açacaksın gibi davranıyorsun M...... Kaldı ki annen bunu yapacak çok iyi biliyoruz. Sen ben Mihri'yi seviyorum o kızı istemiyorum diyebilecek misin? Bana bunu söyle. Eğer ki bunu yapamayacaksan benim hakkıma girme lütfen ne kadar üzüleceğimi biliyorsun. Eğer beni gerçekten seviyorsan bana bunu reva görmezsin. Bir ay sonra bahanelerle beni bırakacaksan adam gibi şimdi dürüst ol ve ben net değilim de bana. Çünkü ben senin şu an net olmadığını düşünüyorum. Annen ne derse onu yapacak gibisin bak ben her şeyi bırakıp senin için oraya geleceğim ben bunları kaldıramam benim ailemde böyle şeyler yok. Herkes sevdiğini alır yani. Annenin öyle mutsuz olsak bile en ufak tartışmamızda o kızı alsaydın böyle olmazdı demesini kaldıramam ben. İkili olma git annene söyle bir daha bu konuyu açma ben asla istemiyorum diye. Üzülebilir ama gerçek buysa kabullenecek yani. Yoksa ben böyle bekleyemem. Sevsem de salak değilim. İki gün sonra bana "annem hakkını helal etmiyor" deyip beni bırakmanı beklemeyeceğim. Bana bunları açıkla ve gerekeni yap lütfen. Beni söylemesen bile şimdi o kızı asla istemediğini annene ve ablalarına söyle yoksa ben öyle beni köşede bekletip annenin ağzından çıkacak lafa göre hareket etmene dayanamam. Aynısının sana olduğunu düşün. Annem ne derse onu yapacağım desem sana sen beni iki gün beklemezsin gururuna yediremezsin. Benim de bir gururum var lütfen dürüst ve açık ol. BU MESAJI ATTIM ONA
Lütfeder paşam.Valla bunu dedi baba annem mahcup olacak dedi ama son lafına bakıyorum bana seni anneme söyleyeceğim dedi
Aradığım kararlılık. Süper!Eğer ki bana çetrefilli cevap verirse tek bir şey yazmadan engelleyeceğim her yerden
İnşallah.Valla bunu dedi baba annem mahcup olacak dedi ama son lafına bakıyorum bana seni anneme söyleyeceğim dedi bende sevdiğim için kısa bir süre beklerim dedim ama uzarsa sallarsa emin olun bir daha bana ulaşamaz en azından bir şansa değer dedim
Gelmiyorsa neden hayatını onunla yaşamak istiyorsun ki? Önünde uzun bir hayat var sevmek elbette güzel ama her şeyden çok sevildiğini bilmek bence sevmekten daha güzel. Değer veren insanı hayatına alGelmez ki o kadar meth edilen bir kız varken neden gelsin
AynenSüper. Şimdi kararlı bir şekilde sessizleşme zamanı. Paşazadeler annesinin kararına göre hareket edecek mi etmeyecek mi diye tırnaklarınızı yiyerek bekleyecek haliniz yok. Kararlı olun ve onun mücadele etmesini bekleyin. Tarihe adını yazdırmış ne krallar paşalar onlar bunlar var ki, isteyip aldıkları değil, onları süründüren kadınlar için ülkeler fethetmişler.
Evet bekliyorum acaba ne olacak diye inanın bende istiyorum sevildiğimi bilmeyiGelmiyorsa neden hayatını onunla yaşamak istiyorsun ki? Önünde uzun bir hayat var sevmek elbette güzel ama her şeyden çok sevildiğini bilmek bence sevmekten daha güzel. Değer veren insanı hayatına al
VAay demek ki anne hakkı için evlenirmiş. Direk ayrlın o laftan sonra. Evlensin pısırıkMerhaba bu konuyu size danışmak için hesap açtım. Benim düşe kalka süren bir ilişkim var. Memnunum seviyorum sevgilimi. Benim okulum bitince evlenmek istiyoruz aileleri tanıştırma nişan falan derken bize uygun bir zaman dilimi gibi geldi ama sevgilimin annesi sevgilim benimle tanışmadan 4-5 ay öncesinde bir kıza kafayı takmış. Onu sana alacağım başkasını almam diyip duruyormuş ben bunu yeni öğrendim. Kızı önerdiklerini biliyordum ama annesinin böyle kıza aşık olduğunu iki gün önce öğrendim. Bu kız sevgilimin yengesinin yeğeni. Yengesi sürekli bu ikisini birleştirmeye çalışıyor ve sevgilimin annesini görünce hep bu konuyu konuşuyormuş. Resmen kızı kendi ağızlarıyla istetiyorlar yani. Sevgilim başından beri anne istemiyorum diyormuş öyle diyince annesi kızarıp bozarıyor ve sevgilimle konuşmuyormuş. Sevgilim kızı görmemiş sadece küçükken beraber oynarlarmış şimdi görse tanımazmış. Ama sevgilimin annesi, babası, abisi, ablaları bu kızın ailesini çok seviyormuş. Çünkü zamanında bu aile çok yardım etmişler sevgilimin annesinin ailesine falan o yüzden sevgilimin annesi ben nasıl olmaz benim oğlum istemiyor derim bu iş olacak diyip duruyor. Kızın ailesi de olur vermiş bunları bir araya getirmeye çalışıyorlar. Gerçekten iki gündür bunu düşünmekten çatlayacağım. Sevgilime ee ne olacak böyle dedim ben seni söyleyeceğim onlara peyder pey dedi ama annem hakkımı helal etmem derse diye korkuyorum o zaman ne yapacaksın sen dedi bana bende ben ne yapabilirim anne hakkı ödenmez yani giderim dedim. Sonra o da dedi ki işte tek korkum annemin hakkını helal etmemesi eğer hakkını helal etmezse o kızla evlenmek zorunda kalırım ne yapayım diyor. Yani gerçekten sevgilime de çok kırıldım bana kızın meziyetlerini sayıyor yok babası gaziymiş kız hafızmış falan bana da annem söylüyor ama vallahi ben istemiyorum diyor. Kızın yüzünü merak ettiğini de çok iyi biliyorum ama kim olsa merak eder diyorum sonra da ben olsam hiç düşünmezdim bile başka bir erkeği diyorum. Kafam çok karışık ve ailesi onun aklını çelebilir biliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ilişkimi de bitirmek istemiyorum ama benim arkamda durmazsa ve beni sonra bırakırsa diye çok korkuyorum. Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim? Ben gerçekten sevgilimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum o da istemiyor ama ailesinin baskılarından bıkmış. Annem canıma yapışıyor bıktım artık diyor. Ne yapacağım ben? Ona açık açık dedim eğer annenin dediğini yapacaktıysan ne diye benimle görüştün görüşmeyecektin o zaman diye bana diyor ki onun dediğini yapmak değil ama hakkını helal etmezse ne yapacağım? Bakalım seni söyleyince ne olacak ne kavgalar çıkacak annem benimle konuşmaz kesin falan dedi. Dedim biz evlensek annen hep beni onunla mı kıyaslayacak dedim o da öyle şey olur mu evlenince öyle laf asla etmez annem dedi ama onlara çok bağlı çok istiyor dedi. Bende şimdilik politik davranmak adına sesimi çıkarmadım yakın zamanda buluşacağız o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyorum. Allah aşkına bana bir el atın ablalar...