Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yaptınız konu sahibi ? Benim yorumdan bu yana yürümüş konu çok sayfa var okuyamadım, bir gelişme olmuş sadece onu anladım 🤭
Ben içimi döktüm ve lütfen ikili oynama ya git annene o kızı istemediğini söyle ya da ben seni beklemem dedim o da söyleyeceğim eğer yine tavır yaparsa seni söyleyeceğim birbirimizi seviyoruz diyeceğim dedi :KK70:

Sizde adama kuma gidecek potansiyel var, hem diğer kıza ilgisini kabul ediyorsunuz hem yedek kulübesinde bekliyorsunuz 😅
Ben yedek değil de sevdiğim insanın beni sevdiğine güvendiğim için böyle bir kafa karışıklığı varsa ya ortaya tamamen çıksın kendi söylesin ya da bende kararlı olsun diye uğraşıyorum inşaallah hayırlısı olur yoksa kumalıkla ilgisi yok lütfen kırıcı olmayın

Ben içimi döktüm ve lütfen ikili oynama ya git annene o kızı istemediğini söyle ya da ben seni beklemem dedim o da söyleyeceğim eğer yine tavır yaparsa seni söyleyeceğim birbirimizi seviyoruz diyeceğim dedi :KK70:
Gayet ciddi söyledin mi peki? Bak birkaç gün içinde söyle veya bitsin deseydin, bir ay falan bekleme bence bir ay çok uzun . Ben olsam bu akşam söyletirdim . Ne yalan söyleyeyim üzülmemene çok sevindim, ayrılmakta gözün yoktu çünkü çok üzülecektin belliydi. Yine de tam olarak bu mevzu kapanmadan kendini kaptırmamaya çalış sevgiline bence

söylemezse kendisi bilir ve ondan sonra da aşırı minnettar davranma iyi ki söyledin beni seçtin falan diye. kurban elektriği saçıyosun resmen, benim bile seni başka kız için terkedesim geldi.
guçlu ol,olursa olur olmazsa ne olur havasında ol. bu saçma aşk için uzulunmez ya, bir saat ağla bitti gitti sana. insan anne baba yokluğuyla sınanıyor dunyada, böyle dengesiz aşk neymiş Allahaşkına.
kendisi bilir, yaşın kuçuk, universite mezunu olacaksın, hayat sana alternatifler dunyası.
kariyere odaklansan daha mantıklı ama illa aşk diyosan seni hakedeni bul.
İşte şimdi bana sen çok düşünceli bir insansın eminim senden çok iyi bir anne ve hanım olur falan diyor ne olduysa birden :KK70:

Gayet ciddi söyledin mi peki? Bak birkaç gün içinde söyle veya bitsin deseydin, bir ay falan bekleme bence bir ay çok uzun . Ben olsam bu akşam söyletirdim . Ne yalan söyleyeyim üzülmemene çok sevindim, ayrılmakta gözün yoktu çünkü çok üzülecektin belliydi. Yine de tam olarak bu mevzu kapanmadan kendini kaptırmamaya çalış sevgiline bence
Evet ciddi söyledim ama nezaketle söyledim. Annesi şimdi 15 gün kadar evde değil ablası doğum yaptığı için onun yanında kalıyor ama bakalım

Sevgilinde çok büyük sıkıntı var. Hem ağzını arıyor hemde annem hakkını helal etmez diye yol yapıyor sana. Aklı çoktan kaymış bile. Benim kv'ninde istediği bir kız varmış ,eşim bana söylemedi bile. Evlendikten bir süre sonra kv bana dediki bir kız vardı biz çok istedik, herkes halaları amcaları bile çok söyledi, kesinlikle ilgilenmiyorum demiş eşim. Yemeğe çağırmışlar kız ve ailesini gitmemiş eve. Sonra babası ve annesiyle kıyamet kopmuş benim kız arkadaşım var hayalleriniz umrumda bile değil demiş kapatmış konuyu. Bana bile yansıtmadı. Annesinin anlattığını söyleyince de arayıp ağzına geleni saydı. Bence gerçekten seven , gerçekten evlenmek isteyen insan bu şekilde davranır. Sen o adamdan herşeyi bekle bence .

Siz sevdiğiniz için söylediği her şey size makul geliyor, inanmak istiyorsunuz. Ama malesef yorumlara katılıyorum. Vicdanını rahatlatmak ve ahınızı almamak için mağdur edebiyatı yapıyor. Her anne bekar çocuguna kız önerir ısrar da edebilir ama ben başkasını seviyorum dedikten sonra hala hakkımı helal etmiyorum illa bununla evleneceksin diyecek kimse yoktur heralde bu devirde. Oğlunu kaybetmekten korkar çünkü. Sevgiliniz bu cümleyi kurmak için neden 1 ay bekliyor, neyi bekliyor anlamadım. evlenseniz bile çok üzülürsünüz.malesef. Belki o kızla karşılaşmak zorunda bile kalabilirsiniz ailedenmiş çünkü. Çok zor belki ama sizi seçenek olarak gören Bi adamdan ne eş olur ne baba. Ne karar verirseniz verin önce kendinizi ve ailenizi düşünün. Hakkınızda Hayırlısı olsun.

Ben yedek değil de sevdiğim insanın beni sevdiğine güvendiğim için böyle bir kafa karışıklığı varsa ya ortaya tamamen çıksın kendi söylesin ya da bende kararlı olsun diye uğraşıyorum inşaallah hayırlısı olur yoksa kumalıkla ilgisi yok lütfen kırıcı olmayın
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin ama maalesef görünen köy kılavuz istemez.

Kuzum çok affedersin. Özür dileyerek soruyorum. Biraz salak olabilme ihtimalin var mı?

Okuduklarıma inanamıyorum.

Sevgilin seni sevmiyor. Terk edecek. Adım adım geliyor. Duymuyor musun?

Aynı şey sen yapsan kırk kere terk etmişti seni.

Sevmek bu değil. Gerçekten sevildigin zaman anlayacaksın. Ve şu an kendini indirdiğin bu seviyeden utanacaksın.

Eğer sevgilin olan çapsız o kizla evlenmezse gel buraya. @Boleyn Kizi ismini etiketleyip istediğin hakaretleri yaz. Sana eyvallah haklısın diyeceğim.

Aslında sevgilin de haklı bi yerde. KEndine sinek kadar kiymet vermeyen birini kim görse...onu topuğunun altında ezer.

Bu tabiatın kanunudur.

Sen kendine kiymet veremiyorsun. Adamın seni düşürdüğü duruma göz yumup hazır olda bekliyorsun.

Sonra da aynı adamdan sana kıymet vermesini bekliyorsun.

Sen kıymet verdiğin bir insanı bu kadar aşağılık bir duruma indirir misin? Cevap ver. Indirir misin?

Indirmezsin.

Sen bu kafayla cooook üzülürsün.

Sana burda hayat tecrübesi olan kadınlar sayfalarca aynı şeyleri yazıyor.

Sen ilk mesajında yazdığın zırvalıklara devam ediyorsun.

Madem dikkate almayacaktın, neden sordun?

Sen zaten kararını vermişsin.

Kararının ne olduğunu biz biliyoruz.

Sen de biliyorsun.

Ve en kötüsü sevgilin olan çapsız da biliyor.

Sen kendine bu muameleyi reva gördükten sonra sevgilin neden reva görmesin.

Görür tabi. Ben sevgilini tutuyorum.

Sana hepsi müstehak.

Eğer doğruları duymak seni rahatsız ediyorsa alttaki şikayet et butonunu kullanabilirsin.

Hadi kendini bozuk para gibi harcamada sana kolaylıklar dilerim.
Hele bakalım öyle mi olacak valla hiçbir fikrim yok
Olayın en kötü tarafı belki de annesine söylemeyecek bile ama sana dedim ve tepki verdi diyecek.

Aranızda şu konuşmaların geçmesi ne kadar salakça farkında değil misiniz ? yok kızı görmedim, yok kız şöyleymiş böyleymiş... böyle konuşan adamla evlenmeyin zaten. olgun ve sizinle ciddi düşünen bir erkek başka kızdan zerre bahsetmez annesi vs. herkesi susturur bu konuları size anlatmaz bi kere

Bir kere kızı görmediği yalan.
Facebook olmasa, instagram var. O yoksa whatsapp var yahu. Kızın fotosunu da videosunu da görmüştür.
Ben eşimle evlenirken ailesinin beni istemediğimden haberim yoktu. Aynı sizin kv gibi benim kv nin de gönlünde başka biri varmış. Eşim benim ruhum duymadan onlara rest çekmiş. Evlendik ve ben acı gerçekleri öğrendim. Kv hala benden nefret ediyor ben de ondan.
Yani öyle güzel bir gelin kv ilişkisi beklemeyin. Ki bence sevgiliniz annesini seçecek gibi.

Bir kere kızı görmediği yalan.
Facebook olmasa, instagram var. O yoksa whatsapp var yahu. Kızın fotosunu da videosunu da görmüştür.
Ben eşimle evlenirken ailesinin beni istemediğimden haberim yoktu. Aynı sizin kv gibi benim kv nin de gönlünde başka biri varmış. Eşim benim ruhum duymadan onlara rest çekmiş. Evlendik ve ben acı gerçekleri öğrendim. Kv hala benden nefret ediyor ben de ondan.
Yani öyle güzel bir gelin kv ilişkisi beklemeyin. Ki bence sevgiliniz annesini seçecek gibi.
Ya belki de böyle olacak haklısınız ama benimkinin ilk sevgilisi benim pek bilmiyor böyle şeyleri bazen kıskandırmaya falan çalışıyor.. acemi yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X