Sevgilimin ailesini sevemiyorum!

Yaş sorun degil, iş konusunda da uğraşıyor ise bence sorun yok, Allah bi kapı açar..
Ama aile konusu benim de hassas noktam.. Görgü, seviye ve vizyon farkı varsa ve sizler de bunlari onemseyen insanlarsaniz bu seni ilerde ciddi manada mutsuz eder.. Erkek arkadasin farkli olabilir ama sonucta genelde armut dibine düşüyor.. Bilemiyorum, kişi ailesinin yansimasi oluyor çoğunlukla.. Eğer cocuk cok farkli ise tamam ama bundan "emin olmak" kaydiyla.. Tam olarak ne kadar zamandir taniyorsun?
Ayrica, bunun kimseyi kucumsemekle alakası yok.. Aileler ve denklik cok ama cok onemli..

Tabiki farklılıklar olabilir . Ama eğer evlenirseniz evinizin kurallarini birlikte koyacaksınız. O kapıyı kapattiginiz an herkes dısarıda kalıcak , sadece ikiniz olucaksınız. Anlatabildim mi ?
Karsınızdaki insanda size ılımlıysa, ögrenmeye ve degisiklige acık biriyse neden olmasın?

Evlenince ailesiyle gorusturur. Go
Ailesine laf söylerseniz, haklı bile olsanız, sorun çıkarır.
Sizin aileniz iyi davrandikca kendi ailesini kapatmak için hircinlasir.
Gitmeyin böyle yüklerin altina
Koyu renkle yazan kısım özellikle dikkatimi cekti.. Ailesinin derdine düşen ve bunu kompleks yapan bi tip olursa aynen de bunu yapar; sana ve ailene sarar.. Ve inan çekilecek bi sey degil..
Ayrica, nikah eşle oluyor, evlilik aile ile hatta aileler arasi yaşanıyor..

Yorumların hepsini okudum ve bende kendi tecrübemi anlatmaya geldim .
Boşandığım kişinin ailesi harika bir aileydi . Hepsi çok eğitimli , konuşkan ve maddi durumları iyi insanlardı.
Ama eş olacak o alçak ... hepsinden o kadar farklıydı ki .
Kendi ailesi bile bezmişti kendisinden. Baktığınız zaman çok düzgün bir profil çiziyordu. Yakışıklıydı, maddi durumu iyiyidi ve kariyeri vardı.
Ailelerimiz de denk diyebileceğim türdendi. Hatta bir insan kaynanasını annesi kadar sever mi ? Ben seviyordum. Ama maalesef oğullarının alakası yoktu.
Şimdi ki nişanlımla aile yapılarımız epey farklı ama mutluyuz. Ailesine karşı mesafeliyim. Nişanlım bayram da bile bana hiç demedi arayacak mısın diye. Ama kendisi benim ailemi aradı.
Herkesin deneyimi çok farklıdır ama ben önemli olanın karşınızda ki insan olduğunu düşünüyorum.

Evlenince aile degere biniyor siz suclu oluyorsunuz yeri geliyor hic sucunuz dahi olmasa.
Buyuklerin sozlerine kulak asilmali bence askla gozunuz kapaliyken buyukler her seyi net goruyor goremeyen siz oluyorsunuz.
Emin olun size canim cicim diyen adam evlenince anamda anam diyecek ...
Tecrubeyle sabittir canim evli erkeklerin yuzde doksaninin yumas karni anneleri ve kendi aileleridir maalesef. Seni ailesi olarak gormez cogu erkek onun icin aile annesi varsa babasidir hatta daha ileri de giderler ; senden bin tane bulurum ama annem tek derler ...hakli oldugunu bilirler ama anneleri agir basar nedense evlenince degisir erkekler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…