Sevgilimin 300 tl lik doğum günü hediyesi

sizin aldığınız hediyelerin değeri ne kadardı?
ilişkiniz ne düzeyde ilerliyor?
bunlara göre değişir sorunuzun cevabı.
Benim aldığım hediyeler bundan kat kat fazla.
Aslında son dönemde benim saçmalıklarım oldu onun cezası gibi yaptı heralde

Hediyenin fiyatı değil de adamın hediye üstüne düşünmeyip bir kupa göndermesi bence de hoş değil. Daha özenli, üstüne düşünülen bir hediye olsaydı hoş olurdu tabi. Boş geçmeyeyim hadi alayım bir şey gibi olmuş.

Yedekledigo biri var.Beni onemsemeyi bırakmış derim.Aslinda yapabiliyor iken yapmamış.

Mutlu yıllar dilerim size. Benim de yarın doğum günüm. Umarım umduğunuzdan güzel geçer yeni yaşınız.

Ben kupayı küçümsemiyorum. Ben de geçen sene abime bir kupa (sıcaklıkla renk değiştirip altından ismi çıkıyordu) almıştım ama sadece o değildi. Kendi doğduğu gün basılmış bir gazeteyle birlikte göndermiştim, çok mutlu olmuştu. Not olarak da “bir kupa sıcak çayla kendi doğduğun güne yolculuk yaparken keyifli okumalar” tarzında bir not iliştirmiştim. Hayatımda böyle bir hediye almadım demişti ve aşırı sevinmişti. Ama burda ince bir nokta var. Karşınızdaki kişiyi, ilgi alanlarını, zevklerini düşünmek ve hediyeyi seçerken onun sevebileceği şeyleri düşünerek seçmek. Benim abim gazete okumaya bayılır. O yüzden onun hoşuna gider diye düşündüm. Bunun için kafa yordum yani.

Ama sizin sevgilinizde böyle bir emek yok. Kupa da alınabilir, en azından benim için sorun olmazdı. Ama nasıl sunulduğu önemli. Atıyorum ortak paylaştığınız bir anıya ithaf edilen bir nüans vardır üzerinde, hoş gelebilir. Veya sizin çok hoşlandığınız bir şeyi kapsar, olabilir. Yani bunun için düşünmüş olması, asıl nokta. Ama dümdüz kupaysa, hiçbir özen, düşünme emaresi yoksa ben bunun alt metnini şöyle okurum “yav kim uğraşacak şimdi hediye seçmekle falan, ilk önüme çıkanı alayım gitsin, fazla bile” Bi de belli ki ilişkinizin fazla ömrü yok. Geçen sene kesenin ağzını açıp bu sene 300 liralık kupayla geçiştirdiğine göre para harcamaya değer bulmamış, ilişkinizi bitirmeyi düşünüyor gibi hissettim ben.

Yani kupa gerçekten biraz basit olmuş.ama geçen senenin de etkisi vardır böyle düşünmende.

Geçen sene 7k ise bu sene 300 TL normal :) seneye 3500 TL düşüyor bence sevgiliyken gayet olabilir :) bu tarz şeylere takılan biri değilim ben, eşimi adam edene kadar da göbeğim çatladı, öğretmenler gününde bir çiçekler yollar okula elim ayağım titrer :) ama doğum günümü unuttu mesela bu sene.. tavır çok daha önemli benim için, sevgililer gününde okula 2 buket çiçek geldi biri en sevdiğim çiçek hem de, camdan gelirken gördüm o kadar hoşuma gitti ki burnumun direği sızladı, dedim kim acaba bu şanslı diye, sekreterlik aradı 1 dk sonra hocam çiçekleriniz var diye, indim ki 2 si de bana gelmiş. Birinde ise şöyle yazıyor, canım kızım bu çiçekler senin için seni çok seviyorum. Kızımıza da çiçek almış bana alınan çiçekten daha mutlu etti beni, doğum günümü unutmuş olması umrumda olmadı. Tavır sözler davranış biçimi çok önemli, hediyeye alınıp alınmamasına asla takılmıyorum :)

Canim X sitesi bana kupa gondermis
Senden gonderildigi yaziyor
Bu site sorunlu zaten sanirim yanlis hediye gondermis hep sikayet var
Yoksa sen bi kupayla savacak biri degilsin hemen siteye sikayet yazalim sen ne almistin hakkaten?
Yaz

6-7 binlik hediyeyi kabul ederken de boyle dusundunuz mu?

Hediye, hediyedir. Önemli olan düşünülmektir. Parasına göre hediyeye önem atfetmek bana aşırı çingenelik geliyor.

Durumu olmasa dahi kupa bence çok özensiz.Öğretmenler gününde dahi insanlar kupa almıyor artık farkli bir şey olsun diyorlar.
Sırf almak için almış gibi geldi en ucuzu neyse.
Kupa var, kupa var el yapımı seramik kupa alınsa bana gayet mutlu olurum.

Tek bir hediye benim tutumumu değiştirmez. Unutmuş da olabilir ya da bu defa geçiştirmiş de olabilir. Normal zamanda bir sıkıntımız yoksa buna çok büyük anlam yüklemem. Ama mesajım da aynı özensizlikte olur. “Hediyeni aldım teşekkür ederim” yazarım.
Ama aynı özensizlil devam ederse sebebini öğrenmek için konuşur olmuyorsa bitiririm

Aldığı hediyeyi fiyatına göre değerlendirmeniz çok itici geldi. Bundan bağımsız olarak ilişkiniz nasıl ilerliyor. Sevgiliniz sizden soğumuş olabilirmi? Benim aklıma direkt o geldi.

Bir ilişkide veya evlilikte vs. Hediye bile olsa maddi beklenti korkunç bir şey. Eşimin alışveriş kültürü yok mesela beceremiyor yani. Kendi ihtiyaçlarını alır fakat bana elbise vb. bir şey al desem bir türlü beceremez. Kadınların anlık zevklerini çözmek zor. Bir şey alsam ve beğenmezsen, giymezsen hoşuma gitmez. Aldığım şeyi amacına uygun kullan isterim der.

Bu cimrilik değil ikimizin maaş hesabı benim telefonumda ve hayatta ne yaptın parayı demez. Ama ne bileyim sevdiğim ekmeği alır, eve bir çeşit tatlı alıncaksa benim sevdiğimi alır, Narı çok severim kasayla alır ve pc başındayken bir bakarım ayıklamış getirir, sabah kendisi benden önce çıkmamışsa kahvemi yapar yani ne yapıyorsa, ne alıyorsa hep bana ve çocuklara yönelik.

Yani bu adam hediye almadıysa alınmam. Sevgi gösterme biçimi yılda 1 gün gelen bir hediye olmamalı. Doğum günümde mesela çekirdek ailemle kutlarım ama illa hediye olmalı diye beklemiyorum. Bazen ansızın hafta sonu hazırlanın şuraya gidiyoruz der. Oralarda sevgiliyken anılarımız olan şehir ve yerler. Çocuklara anlatır sonra bana dönüp buralarda bir yola çıkıp şimdi çocuklarımızla aynı yolda yürüyoruz. Sağlığımız için, bugünümüz için şükredelim der.

Gözümün içine bakan adam, pahalı hediyeler alsa ne? Almasa ne? Yılda bir gün ağlayan bir bebeğe emzikli verir gibi gelmesin bana. O bebeği ilgilenerek ağlatmıyorsa emziğe ne hacet?

Ya şu hediye almaz ama sevdigim peynir zeytinden alir yok son kalan bilmem.neyin dilimini bana birakir muhabbetini de bir kac hediye konusunda bir kac farkli bir üyeden okumustum gecmis zamanlarda.
Bunlar gundelik hayat seyleri zaten hediye almayan kocaya özel bir durum degil ki.

Konuyu tamamen birakip herkes kendi hediye almayan kocasinin iyiliklerini anlattigi icin lincleniyor konu sahibi
Konudaki adam hediye almayi beceremeyen biri degilmis( beceri gerektirmiyor bence ama öyle olsun) bir onceki yıl cömert ve konu sahibinin begendigi bir sey alabiliyorken sonraki yil bu özelligini kaybedip kupaya kadar dusecek hali yok. Becerememek degil kasitli bir durum var ortada.

O kadar güzellenen asiri dusunceli süper bilmem neyli adam da gökten bir anda yer yuzune düşmediyse kupa alip vermez parasi olmasa da yapmaz. Kupa hediyeyi lisede bile vermedi bana kimse ben de almam. Ha cok degisik bir parcadir çok hosuna gidecegine eminsindir "icimden geldi aklima geldin" hediyesi alinir ama dogum gunu degil yani.
Ayy amma yazdim

Adam ne iş yapıyor? 7 bine ne almıştı ki önceden..Bu kupa üzerinde aşk fotoğrafınız olanlardan mı?

Profilinizde evli görünüyorsunuz. Boşandınız mı yoksa sevgilim dediğiniz kişi eşiniz mi? 6-7 bin TL den 300 TL ye düşen kocanızsa gelirinizde azalma mı var siz daha iyi bilirsiniz. Boşandınız ve sevgilinizse ben olsam sorunun kaynağını araştırırım. Kırmadan hesap sormadan niye bana kupa aldığını öğrenmek isterim.

Bu kizlarada erkekler napsin ya aliyolar bir dert almuyorlar daha çok dert bide ucusu pahlasi cikdi bklm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…