Ama bunu kendide kabul ettiSiz iki gündür kendinizi ifade etmeye çalışıyorsunuz burada konu sahibi ama siz adamın aldığı hediyelerin maddi karşılığını yazdığınız için itici geldiniz insanlara, yani benim açımdan öyle. Geçen sene 7000 liralık hediye alan adam bu sene 300 liralık kupa aldı yazacağınıza direkt basit bir kupa almış yazsaydınız o zaman bu kadar eleştiriye maruz kalmazdınız. Böyle rakamlarla belirtmek cidden itici oluyor.
Aaa onu okumadım ama iki gündür niye bu kadar uzadı konu o zamanAma bunu kendide kabul etti
İlk sayfada bana cevap vermişAaa onu okumadım ama iki gündür niye bu kadar uzadı konu o zaman
Yine çektin bütün okları üzerine Bibi'mİlk sayfada bana cevap vermiş
Doğru söyleyeni kimse sevmiyor napalım kimsenin düşünüp diyemediğini cat diye söyleyince böyle oluyor beybimYine çektin bütün okları üzerine Bibi'm
Allah acil şifalar versin (hastaysanız bilmiyorum) siz sağlıklı olun, manen eksiğiniz olmasın gerçekten gerisi boş. Hayat hepimiz için bir noktada son bulacak. Yanımda götüremediğim şeylerin bir anlamı bile kalmayacak.Yaşamadığımı sınanmadığımı nerden biliyorsunuz sınanıyorum maalesefevet bakış açımız farklı
Çok teşekkür ederim konu sağlık olunca gerisi boş tabiki.Allah acil şifalar versin (hastaysanız bilmiyorum) siz sağlıklı olun, manen eksiğiniz olmasın gerçekten gerisi boş. Hayat hepimiz için bir noktada son bulacak. Yanımda götüremediğim şeylerin bir anlamı bile kalmayacak.
İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Kendi fikrinin direkt doğru olduğunu sanman peki göreceli olamaz tabi sen ne dersen o doğruDoğru söyleyeni kimse sevmiyor napalım kimsenin düşünüp diyemediğini cat diye söyleyince böyle oluyor beybim
Git bidaha oku o zaman :) kendinde doğru olduğunu kabul ettin zatenKendi fikrinin direkt doğru olduğunu sanman peki göreceli olamaz tabi sen ne dersen o doğru
Kimsenin söylemediğini çat diye mi söylediniz ben göremedim de
Asla hiç anlamamışsınız beni:) parayı verse baya bir sayardım.Al şu parayı mıeminim kupadansa al şu parayı demesini tercih ederdin konundanda anladığımız üzere :)
Eminim öyledirAsla hiç anlamamışsınız beni:) parayı verse baya bir sayardım.
Tabi tabi bibi hanım siz hep haklısınız göz kırpınca da kanıtladınız bunuGit bidaha oku o zaman :) kendinde doğru olduğunu kabul ettin zaten
Evet aynen öyle asla da almazdım aşırı saçma amaç bu mu doğum günününEminim öyledir
Ben de çarpıcı olsun dedim böyle daha çok ilgi çekiyor konularSiz iki gündür kendinizi ifade etmeye çalışıyorsunuz burada konu sahibi ama siz adamın aldığı hediyelerin maddi karşılığını yazdığınız için itici geldiniz insanlara, yani benim açımdan öyle. Geçen sene 7000 liralık hediye alan adam bu sene 300 liralık kupa aldı yazacağınıza direkt basit bir kupa almış yazsaydınız o zaman bu kadar eleştiriye maruz kalmazdınız. Böyle rakamlarla belirtmek cidden itici oluyor.
Doğum günûnün amacı benim için hatırlanıp kutlanılması demek sen anlıyorum ki kk da kimse hediye almiyor diyince detay verdim hediye için konu açıp ağlayan sensin ben değilim ki :)Evet aynen öyle asla da almazdım aşırı saçma amaç bu mu doğum gününün
Kocam bana para verseydi daha çok ağlardım yalnız bu daha kötü bence hatırlanmayla uzaktan yakından alakası yok para göndermenin bence bibicimDoğum günûnün amacı benim için hatırlanıp kutlanılması demek sen anlıyorum ki kk da kimse hediye almiyor diyince detay verdim hediye için konu açıp ağlayan sensin ben değilim ki :)
Açıkçası değersiz hissettiğim için yazdım çiçek gönderse okeydim daha önce çiçek gönderdiği oldu çünkühediyelerin parasınımı hesaplıyorsunuz hediye hediyedir ya içinden gelmiş almış ,hiç almayan var yanii
bana alsa ben değersiz hissetmezdim bunu düşünmesi bile mucize yaniAçıkçası değersiz hissettiğim için yazdım çiçek gönderse okeydim daha önce çiçek gönderdiği oldu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?