• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin 300 tl lik doğum günü hediyesi

Yine benzer şeyler yazmışsınız. Ben diyorumki e bunlar zaten olması gereken yahu.
Özel günde de evet hediye alması daha özel hissettirmesi gerek bence. Eve alınan cihaz vs güzel eksik olmasın tabiki. Ama doğum günü sevgililer gününde de bir hediye alınsın fena mı olur yani? Sizinki hiç almıyor gibi anladım yazdıklarınızdan. Bana yine güzelleme olarak geçti kusura bakmayın etkilenemedim.
Olayı Hatay depremine Afrikaya filan bağlamak çok yersiz bence alakasız da ne alaka konumuzla.
Peki Hanımefendi o gün siz sevgilinize ne yollamıştınız?

Kişinin ekonomik durumuna göre değişir bence üst limit ben de öyle aldım

Kisinin ekonomik durumuna derken kabul edenin ekonomik durumu herhalde. 7000 tl.lik hediyeyi kabul ediyorsaniz sizin icin maddiyat cok on plandadir. Sey yapin o zaman ayrilin cunku 300 tl.lik hediye sizi depresyona sokar.

Kisinin ekonomik durumuna derken kabul edenin ekonomik durumu herhalde. 7000 tl.lik hediyeyi kabul ediyorsaniz sizin icin maddiyat cok on plandadir. Sey yapin o zaman ayrilin cunku 300 tl.lik hediye sizi depresyona sokar.
Hayır öyle değil yani gelirim fazlaysa 7 bin tl fazla gelmez kişiye genel geçer bişey değilki bu rakamlar.
Yok depresyona kolay girecek biri değilim ya.

Hayır öyle değil yani gelirim fazlaysa 7 bin tl fazla gelmez kişiye genel geçer bişey değilki bu rakamlar.
Yok depresyona kolay girecek biri değilim ya.

Alan kisiye fazla gelmeyebilir ama kabul eden kisi o hediyeyi kabul ettiyse 300 tl.lik hediyeye aglamamali. Derdiniz maddiyat degilse tabi.

Alan kisiye fazla gelmeyebilir ama kabul eden kisi o hediyeyi kabul ettiyse 300 tl.lik hediyeye aglamamali. Derdiniz maddiyat degilse tabi.
Maddiyat değil düşünülmemiş olmak maalesef. Bir kırmızı gül buketi olsaydı gayet mutlu olurdum böyle yaptığı da oldu çünkü.

Ya ben açıkçası parasında olmam da ama kupa da biraz özensiz değil mi ? Ben tanımadığım insanlara kupa alıyorum, sevgilimle aramızda özel bir anlam ifade edecekse kupa alırım yoksa başka hediye mi kalmadı 🥲🥲

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Allah gözünüzü doyursun denir.

6-7 liralık hediyeden sonra biraz ucuz olmuş neyse ki mevzu para değil😂😂
E değil tabi kaldırıp bana nakit vermiyorya 6-7 bini hediye alıyor görünce onu hatırlıyorum ve değerli hissediyorum düşünmüş uğraşmış özenmiş diye 😊

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?

Burada asıl konu maddiyat değil de özensizlik ise yani sevgilinizin maddi durumu aynı iken düşünmeden özensiz bir hediye seçmişse hayra alamet değil, ya da baştan beri iyi hediye seçemeyen bir adam olsa karakteri böyle önemli olan niyet deriz ama öyle değil sanırım. Size karşı ilgisini kaybetmiş olabilir. Bu ihtimali destekleyen başka kanıtlarınız da varsa bir düşünün.

Kupa olmaz, sevgiliye hiç olmaz, ben arkadaşıma bile almak istemem kupa

300 TL kısmına değil de kupa kısmına takılırım. Yani biraz daha kafa yorulsa özel bir şey olsa kar küresi falan bile olur kupa ne? Müdüre mi hediye alıyorsun, iş arkadaşları ile yılbaşı çekilişi gibi.
Benim 2024 doğum günü hediyem 200 TL idi. İlk oyuncağımın farklı rengini buldu aldı. Ucuz mu evet ucuz ama fiyatı ucuz değeri bambaşka benim için.

Ay benim kocam şu altın para çikolatalardan alsa bile mutlu oluyorum sonuçta beni düşünmüş. Kupa da harika bence hep onda içerdim ben olsam. Neyse benim kocam zehir de verse şerbet diye içerim çünkü kocacıyım ben babasjs 😂😂😂😂

Kızlar ben bazen bu konuları okurken karşıdaki adamın şu anki halini hayal edip çok gülüyorum.
O an boşluğuna gelmiş, meşgulmüş, özenememiş, zaten geçen sefer de servet dökmüştüm diyor. G*tünü kaşıyarak maç izliyor şu an. Kız da günlerdir kafayı yiyor bana 300 liralık kupa aldı diye, kadın sitesine konu falan açmış eli titreye titreye🤣
Kupa özensiz tabi ama olur öyle, insanın meşgul haline gelir. Yani ne mana bu kadar büyütecek ne var? Suç biraz da adamda, beklentiyi bu kadar yükseltmemek lazım🤷🏻‍♀️

Aa kızımın iki branş öğretmenine kupa aldım çok özenerek kötü muymuş??
Valla ben de anlamadım. Benim kocam bana da bi ara kupa aldı Mücella ve Osman kupasını. Hep onda içerdik. Oğlum maalesef kırmıştı ama herkes beğenmemiş bir anlamı falan mı var?

Back
X