Kişinin ekonomik durumuna göre değişir bence üst limit ben de öyle aldımEsim bana sevgiliyken 6-7 binlik hediye alsaydi net kabul etmezdim. Siz fazla demissiniz ama simdi de 300 tl.diye agliyorsunuz.
Peki Hanımefendi o gün siz sevgilinize ne yollamıştınız?Yine benzer şeyler yazmışsınız. Ben diyorumki e bunlar zaten olması gereken yahu.
Özel günde de evet hediye alması daha özel hissettirmesi gerek bence. Eve alınan cihaz vs güzel eksik olmasın tabiki. Ama doğum günü sevgililer gününde de bir hediye alınsın fena mı olur yani? Sizinki hiç almıyor gibi anladım yazdıklarınızdan. Bana yine güzelleme olarak geçti kusura bakmayın etkilenemedim.
Olayı Hatay depremine Afrikaya filan bağlamak çok yersiz bence alakasız da ne alaka konumuzla.
Kişinin ekonomik durumuna göre değişir bence üst limit ben de öyle aldım
Hayır öyle değil yani gelirim fazlaysa 7 bin tl fazla gelmez kişiye genel geçer bişey değilki bu rakamlar.Kisinin ekonomik durumuna derken kabul edenin ekonomik durumu herhalde. 7000 tl.lik hediyeyi kabul ediyorsaniz sizin icin maddiyat cok on plandadir. Sey yapin o zaman ayrilin cunku 300 tl.lik hediye sizi depresyona sokar.
Hayır öyle değil yani gelirim fazlaysa 7 bin tl fazla gelmez kişiye genel geçer bişey değilki bu rakamlar.
Yok depresyona kolay girecek biri değilim ya.
Maddiyat değil düşünülmemiş olmak maalesef. Bir kırmızı gül buketi olsaydı gayet mutlu olurdum böyle yaptığı da oldu çünkü.Alan kisiye fazla gelmeyebilir ama kabul eden kisi o hediyeyi kabul ettiyse 300 tl.lik hediyeye aglamamali. Derdiniz maddiyat degilse tabi.
Allah gözünüzü doyursun denir.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Bir kırmızı gül buketi 300 liradan pahalı yalnız.Maddiyat değil düşünülmemiş olmak maalesef. Bir kırmızı gül buketi olsaydı gayet mutlu olurdum böyle yaptığı da oldu çünkü.
O da doğru kupa ucuzuna geldi demekki:)Bir kırmızı gül buketi 300 liradan pahalı yalnız.
6-7 liralık hediyeden sonra biraz ucuz olmuş neyse ki mevzu para değilO da doğru kupa ucuzuna geldi demekki:)
E değil tabi kaldırıp bana nakit vermiyorya 6-7 bini hediye alıyor görünce onu hatırlıyorum ve değerli hissediyorum düşünmüş uğraşmış özenmiş diye6-7 liralık hediyeden sonra biraz ucuz olmuş neyse ki mevzu para değil
Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Bende çiçeklerin koparılmasına karşıyım mesela .kupa alınca beni düşünmüş mü oluyor gerçekten?
Çiçek gönderse daha çok sevinirdim
Gücü varda adam sizin için mi kazanmış? Size binlerce lira harcamak zorunda mı sürekli?Gücü var ama
300 TL kısmına değil de kupa kısmına takılırım. Yani biraz daha kafa yorulsa özel bir şey olsa kar küresi falan bile olur kupa ne? Müdüre mi hediye alıyorsun, iş arkadaşları ile yılbaşı çekilişi gibi.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Valla ben de anlamadım. Benim kocam bana da bi ara kupa aldı Mücella ve Osman kupasını. Hep onda içerdik. Oğlum maalesef kırmıştı ama herkes beğenmemiş bir anlamı falan mı var?Aa kızımın iki branş öğretmenine kupa aldım çok özenerek kötü muymuş??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?